Şimdi Ara

Fotoğraf Yazıcı Tavsiye (L800 Alındı - Sorularınızı Sorabilirsiniz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
6.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o konuda tam emin değilim ama içindeki kartuşlarda zamanla bozulma, akıtma, borularda hava gibi sorunlarla karşılaşanları okudum forumlarda falan o nedenle ben tereddütte kaldım dolan kartuş sistemi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Peki yukarıda verdiğim iki farklı Canon ip7250'den hangisini almak daha mantıklı?

Bir de L800 diğerlerininin 2-3 katı pahalı. Bu pahalılığa değer mi değmez mi?
    Şu da var.. Fotoğraf bu. Uzun yıllar saklanacak.. Çocuklar, torunlar vs. görecek. Bu sebeple canon ile L800 arasında çok fark varsa direk L800 ü mü alsam diye düşünceler yumağı yuvarlanıyor beynimin bir köşesinde :))

EDİT: Tam L800 ü alayım kartuş konusunda daha pratik derken aklıma bir anda android telefondan ya da kablosuz bilgisayardan çıktı alamayacağım aklıma geliyor ve bir anda soğuyorum. L800 ve canon ip7250 arası başka bir model yok mu? wifi si olan bitmeyen kartuşu olan.

L355 ve L550 kullanıyorum foto baskısı gayet tatminkar.
    L355 de wifi yazdırabilirsiniz.

L800 hepsiburada'da şu anda 872 TL

• Engin_Karakurt çok teşekkür ederim. Bu kararsızlığımın içinde boğulurken 872 TL bir anda karar vermemi sağladı :)
    872 TL'ye hepsiburada.com'dan aldım. Ben alır almaz da 1.197 TL oldu. 325 TL kar yapmış oldum :)

Tekrar teşekkürler.
  • L800'ün yanında/içinde Demo Kartuş varmış. Demo kartuş ile kaç basım yapabilirim? Çok az sayıdaysa ona göre yeni kartuş alacağım.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun foto baskısı açısından bu sınıfta en iyi makine hiç şüphesiz. L800 kartuşlu değil makine gelince anlayacaksınız.
  • Teşekkürler.

Demek istediğim şey hepsiburada.com un demo kartuştan kastettiği nedir? Cihazın yanında 6 plastik şişede 100'er ml falan olur mu yoksa olmaz mı? Tankın içerisi boştur herhalde? Ona göre cihaz gelmeden başka bir siteden de mürekkep siparişi vermem gerekiyor.

Bir de her bir renk tankı kaç ML mürekkep alır?

Fotoğraf kağıdını 200 gr 10x15 alsam nasıl olur? Yoksa illa 240gramlığını falan mı almam gerekiyor? Kağıtta dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?

Mürekkep ve Kağıt alımı konusunda önerebileceğiniz bir site var mı?
  • fotoğraf kağıdı konusunda hafta sonları vatanbilgisayarda hp advantage var 13 civarı fiyatı. ben 200 gr aldım çok ince kalitesiz kaldı benim dediğim kağıdın yanında.
    hepsiburada genel için (L serisi dışında kartuş yada tonerli) bir ibare koymuş olsa gerek yoksa L800 mürekkep tankları size boş gelecektir. yanında 6 renk 70 'er ml mürekkep gelecektir siz gene bir gözü 70ml olan tanklara bu mürekkepleri doldurup. kurulumu yapacaksınız.

fotoğraf kağıdı inkjet foto baskıda çok mühim gramajı yüksek kaliteli kağıt kullanmak zamanla solmalarla karşılaşmamak için önemli özelden bir iki tavsiye yazarım size buradan yazınca reklam yapmakla itham ediliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Engin_Karakurt çok teşekkür ederim. Bu kararsızlığımın içinde boğulurken 872 TL bir anda karar vermemi sağladı :)
    872 TL'ye hepsiburada.com'dan aldım. Ben alır almaz da 1.197 TL oldu. 325 TL kar yapmış oldum :)

Tekrar teşekkürler.

Rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Demo kartuş yazdığına bakmayın, 6 adet mürekkep şisesi gelecektir, tanklar boş kendiniz dolduracaksınız, oldukça basit bir işlem zaten.

Fotoğraf kağıdı olarak Rovi tavsiye ederim, ben kullanıyorum çok memnunum.

Hayırlısı olsun güle güle kullanın.
  • Hayırlısı olsun hocam doğru tercih, ben vaktinde 550 Türk Lirasına almıştım Vatan' dan bilseydim fiyatının buralara çıkacağını 5 adet alır satardım.
  • 500 adet fotoğraf kağıdı (200 gram) 50 TL Birim fiyatı ise 0,10 kuruşa geliyor.

300 adet fotoğraf kağıdı (250 gram) 40 TL Birim fiyatı ise 0,133

100 adet fotoğraf kağıdı (300 gram Rovi) 17,50 Birim fiyatı ise 0,175

http://www.sanalpazar.com/Rovi-10x15-Parlak-Fotograf-Kagidi-300gr-100-Adet__isp18849003

Ölçüler 10x15

3.000 fotoğraf çıktısı için toplam kağıt maliyetleri sırayla: 300 - 400 - 525

Siz olsanız hangisini alırdınız? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 15 Nisan 2014; 10:10:43 >

Hocam ben keyif için bastığım için en iyisini almaya özen gösteriyorum.
  • cescesor.com
    Cescesor Yazıcı Mürekkepleri ve Bitmeyen Kartuş Sistemleri
    http://cescesor.com/index.php?route=product/product&product_id=60

Bu sitedeki Premiumlar iyi gibi. Fiyatları da diğer sitelere göre daha iyi. Zaten ithalat firması. Muhtemelen bu siteden birkaç farklı kalitede alır deneme yaparım.
  • EVERYDAY kağıtların baskı kalitesi düşük.
    Advanced veya premium tip kağıtlardan al. Ben bir defa hp everyday aldım hiç memnun kalmadım.
    Hafta sonu bu kağıt 13 civarına düşüyor. Ben 2000 adet aldım sıkıntı yaşamadım.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/q8692a-parlak-fotograf-kagidi-250-g_m%C2%B210x15100-syf.html

• Verdiğiniz linkteki HP kağıdın fiyatı şu anda 16 TL hafta sonu 13'e düştüğünü düşünelim. Birim fiyatı 0,13 olur. Burada en önemli şey gramaj sanırım. Bu kağıt 250 grammış.

Aşağıdaki sitede Rovi Premium 300 gram 16 TL birim fiyatı 0,16

cescesor.com
    Cescesor Yazıcı Mürekkepleri ve Bitmeyen Kartuş Sistemleri
    http://cescesor.com/fotograf-kagidi?product_id=60

Bu durumda 300 gramlık Rovi mi yoksa 250 gramlık HP mi daha kaliteli?

Bir de Everyday'in 200 gramlığını mı yoksa 250 gramlığını mı denemiştiniz?

• everyday 200 gramdı
    Rovi 13x18 boyutlusunu denedim pek fark yok gibi hp ile arasında. ama hp ye daha çok güveniyorum uzun süre solma, yıpranma durumlarına karşı.
    Cescesor kartuşlarda sıkıntı yaşıyorum şimdi benden yazıcıyı kargo ile ankaradan istanbula göndermemi istiyorlar bir kartuş setini iade almak yerine yazıcıyı gönderin diyorlar.
    Bu nedenle cescesor a güvenim sarsıldı kağıdına da güvenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 15 Nisan 2014; 11:30:48 >
  • Resimde görüldüğü şekliyle ilk siparişimi verdim. 35,40 TL tuttu. / Paypal

Fotoğraf Yazıcı Tavsiye (L800 Alındı - Sorularınızı Sorabilirsiniz)
    içlerinde en çok inci matları beğeneceğini ama eşe dosta vereceğin fotoları parlaklara basacağına bahse girerim :)
  • Eşe dosta Everyday Parlak 250 kullanacağım kesin :) Kendime ne kullanırım şimdilik meçhul. Yazıcı yarın Allah izin verirse elimde olacak. Ama kağıtlar Cescesor'un hızına kalmış. Bana bir de Albüm lazım :) Evde bir albüm var. Ama o da 10x15 değil sanırım. Bir de onun için kağıt almam gerekecek muhtemelen :)

Bir soru daha.. Albümü kaçlık tavsiye edersiniz? 600'lük ya da 500'lükler kalınlıktan ve ağırlıktan dolayı sorun çıkartır mı? 100-200'lük mü alsam? İnternetten alma konusunda da tereddütlüyüm albümleri. Sipariş verdiğimde hiç beklemediğim bir şey de karşıma çıkabilir.
  • hepsiburada da 200 lü albüm 10 tl ben aldım sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.