Şimdi Ara

Fotoğrafçılığa başlayacağım.Makine önerisi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *Görüntü kalitesi çok iyi olacak.
    *Gece çok iyi foto çekebilecek.
    *Video ve uzun pozlama da istiyorum
    *Ayrıca şarjı uzun süre dayanacak ve hafızası yüksek olacak.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB7431D31 -- 13 Aralık 2015; 12:48:03 >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Fiyat faketmez dedim, bombayı patlattım herhaldeEn iyisi en fazla 5000-6000 tl arası bir şey olabilir.

Öneri için teşekkürler!
  • o zaman bu fiyatlara göre canon 6d,nikon d610
  • Sony a7s alinabilir fakat govde fiyati sadece 6500 TL civari bu yuzden ikinci el a7s bakmani tavsiye ederim gece fotograflarinda çok başarılı bunun iinci versiyonuda cok basarili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    ikinci el almaktan çekiniyorum.Sonra sorun olabiliyor.
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    sony a7s in gece çekimi çok iyi onu iyi biliyoruzda,lakin yukarıda belirtilen sarjı uzun gidecek kriterine uymuyor. o yüzden ben sony a7s söylemedim. sony aynasızları süper ancak sony nin şu bataryaları değiştirmeme inadı yüzünden hak ettiği ilgiyi göremiyor. her şeyi elektronik olan makinelere minnacık batarya koyuyorlar. 1020 mah batarya nedir ya en az 2300mah falan olacakki idare edebilsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hobi önerisi lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda cok haklisiniz ama aynasiz kullanipta yedeksiz calisan kimse yoktur sonucta aynasizlarda her sey elektronik dslr gibi mekanik agirlikli degil elektronik vizor ve ekran pili somuruyor

• Sarji cok iyi dayansin kriterini kaldirirsaniz istediginiz makineye ulasabilirsiniz. Yedek batarya alinca sarj sorunu diye birsey kalmiyor benim adima (2 tane yedek 1 tane makinede olmak uzere 3 batarya tasiyorum).

• thediskavrici T kullanıcısına yanıt
    Evet, çok iyi fikir.

Önereceğiniz makine var mı?
  • Fujifilm x-t1, ikinci el sony a7s, samsung nx1 benim tercihlerim olurdu.

• Nikon d700 cok basarili bir cihaz. Ustelik cok buyuk de degil.

• thediskavrici T kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ciddi bir fiyatla Samsung almak saxmaliktan baska bir sey olmaz cunku Samsung fotograf sektorunden tamamen cekildi lens destegi zayif makine kaliteli olabilir fakat bu fiyata alternatif secenekleri degerlendirmek daha mantikli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: edemirci7898

Bu kadar ciddi bir fiyatla Samsung almak saxmaliktan baska bir sey olmaz cunku Samsung fotograf sektorunden tamamen cekildi lens destegi zayif makine kaliteli olabilir fakat bu fiyata alternatif secenekleri degerlendirmek daha mantikli olacak

Su anda bu makine ile uyumlu olan lensler oldukca yeterli. Samsung bu piyasadan cekilmis olsa bile (nikonun satin alacagi gundemde, almasa bile samsung tekrar doner bir kez daha bunu yapmisti) su andaki nx sistemi bu isten para kazanmayan herkese yeter diye dusunuyorum.

• Teşekkürler, hepsine bakacağım, ama daha çok tavsiye iştiyorum.
  • Sadece makine değil objektife önemli. Özellikle gece çekimlerinde. 2.8 diyafram objektif tercih edin ama onlarda başlı başına bütçenin kadar. Temiz ikinci el bulabilirsiniz alın..

• samsung nx1 çok iyi makine de ondan pahalı. samsung un FF sensörlü makinesi olmadığı hiç bir şeyden kısmadan tüm teknolojik birikimlerini bu makinede kullanmışlar. Ayrıca samsung makine birimi tamamen kapanmaz, ya başkasına satarlar. yada başka bir firmayla birleşip yeni bir marka olarak piyasaya çıkarlar.
    lens çeşitliği konusuna gelirsek görende başlangıç seviyesi kullanıcıları 10 farklı çeşit lensle dolaşıyor. kullancağınız en fazla 3 lens. geniş açı,macro,portre. bu 3 farklı tür lens için de uygun lensler var mı var. sigma,tamron,tokina gibi firmaların lensleri de var bu makinelerde kullanılabilecek. ha bir de AF adaptörlerle istersen canon,nikon,pentax,sony,fuji,olympus tüm bu markalara ait lensleri de kullanabilirsin. Yani çözüm çok yeterki cepinizde para olsun. gerisi kolay.
  • Samsung'un lens desteği zayıf mı? Profesyonel birine göre Sony de eksik ona bakılırsa. Diğer insanların yüzden 99'una yeter. İşte lensler. Ayrıca Samyang'ın da NX sistemi için birçok lensi var.

16-50mm PZ kit lens
    18-55mm kit lens
    20-50mm CZ kit lens
    16-50 F/2-2.8 Premium S lens

10mm fisheye
    12-24mm ultra geniş açılı zoom
    16mm F/2.4
    20mm F/2.8
    30mm F/2 pancake
    45mm F/1.8
    45mm F/1.8 3D
    60mm F/2.8 Macro
    85mm F/1.4

18-200mm
    50-200mm
    50-150mm F/2.8 Premium S

NX1 ise açık ara en iyi aps-c/hibrid makine. 4K çekimi bile inanılmaz kalitede ve GH4'ten daha çok beğeniliyor. Samsung çekilirse çekilsin. Bu makine senelerce güncelliğini koruyacak sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikon d610 yanına da 50mm 1.4 diyaframlı lens. ya da canon 6d
  • merhaba Arkadaşlar Dün Samsung Nx 20 Fotograf makinası satın aldım 549 tl şimdi birde 18-200 Lens satın almak istiyorum hepsisepetimde sitesine baktım fiyatı iyi gibi geldi Lens fiyatı 1199 TL alınırmı yoksa cihaz üzerindeki 18-55 yeterli olurmu yanına da 50-200 lens alsam daha hesaplı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usernamehr -- 22 Aralık 2015; 8:50:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.