Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Syma x5c aldım bende,yaz gelince hep birlikte uçularım bari caddebostan da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

siyah olandan ve 4 lü pil ile aldım .umarım gelince kullanabilirim

4'lü pil dediğin hangisi acaba hocam 380 mAh 500 mAh ?

380 olan
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters-parts/pp_129831.html

umarım uygun olur

bu arada 500 lük düşünmüştüm ancak yabancı forumlarda motorun 10 dkk civarında uçışlardan sonra ısındığı yazıyor

• helluri kullanıcısına yanıt
    Hocam 380mAh lik ile de kullansaniz kesinlikle ürünü 6-7 dakikadan fazla ucurmanizi tavsiye etmem, motarlar gercekten cok kucuk ve kolay isiniyorlar, isindigi zamanda zarar görmesi soguk motora gore cok cok daha fazla bundan dolayi motorlariniza zarar verip yakabilirsiniz :) Benim kisisel gorusum 5 dakika sonra 1-2 dakika ürünü sogutup tekrar kullanmak. Aslinda 6-8 dakikada pek isinmiyor diyorlar sizin dediginiz gibi 9-10 dakika sonrasinda isinma basliyormus. Ama garantiye almakta fayda var daha sonra bir motor icin tekrar 30 gun beklemek pek hos olmaz.
  • o zaman 4 lu 380 lik alacagımıza 1 adet 200 orijinal almak daha mı iyi..değise değişe kullanırız zaten evde kullanılacak.boylece cok ta motoru ısıtmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam 380mAh lik ile de kullansaniz kesinlikle ürünü 6-7 dakikadan fazla ucurmanizi tavsiye etmem, motarlar gercekten cok kucuk ve kolay isiniyorlar, isindigi zamanda zarar görmesi soguk motora gore cok cok daha fazla bundan dolayi motorlariniza zarar verip yakabilirsiniz :) Benim kisisel gorusum 5 dakika sonra 1-2 dakika ürünü sogutup tekrar kullanmak. Aslinda 6-8 dakikada pek isinmiyor diyorlar sizin dediginiz gibi 9-10 dakika sonrasinda isinma basliyormus. Ama garantiye almakta fayda var daha sonra bir motor icin tekrar 30 gun beklemek pek hos olmaz.

evet hocam dinlendirerek kullanmayı planlıyorum
  • Tüm renkler şuanda tükenmiş :D Biz alamadan bitti. Müşteri temsilcisi şubat'ta yenileriz stokları diyor ama umarım daha erken gelirde bizde alırız...
  • Hiç ürünü gönderilen varmı?

Processingde kaldı bir türlü dispatch edemediler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim JJRC H8C gönderildi shipped out yazıyor
    takip numarasıda verdler
  • Beyler x11 stoklarının bitmesiyle çok pis gaza geldim.Bana rüzgarlı havalarda bile uçurabileceğim bi model söyler misiniz? Yani f/p olarak en iyi rüzgarda uçabilecek alet hangisi?
  • 6 yada 8 pervaneli olanlar var bir inceleyin derim
    birde FPV diye bir olay var
    oda Live video olayı fiyatlar yüksek tabi bunlarda
    paraya kıyarım derseniz model cok
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Fpv olayı çok ilgimi çekiyor ama maalesef o kadar bütçe ayıramam.Bir önceki mesajımda şu ürünü sormuştum ama kimsenin ilgisini çekmemiş.En ucuz fpv modeli bu olsa gerek.Pek bilgi bulamadım hakkında ama fpv den ziyade bana biraz güçlü bi model lazım gyro lu rüzgardaki performansı iyi olan.Kamera da istemiyorum şimdilik sürüş keyfini alayım belki ilerde fpv olabilir

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_126130.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Fpv olayı çok ilgimi çekiyor ama maalesef o kadar bütçe ayıramam.Bir önceki mesajımda şu ürünü sormuştum ama kimsenin ilgisini çekmemiş.En ucuz fpv modeli bu olsa gerek.Pek bilgi bulamadım hakkında ama fpv den ziyade bana biraz güçlü bi model lazım gyro lu rüzgardaki performansı iyi olan.Kamera da istemiyorum şimdilik sürüş keyfini alayım belki ilerde fpv olabilir

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_126130.html

bu ucuz fpv yerine bu videodaki gibi syma x5 üzerine modifikasyon yapsanız daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 7 Ocak 2015; 3:24:52 >

• dead-ly kullanıcısına yanıt
    Daha iyi olur ama adamın yorumlarını okudum lehim falan diyo biraz zahmetli bir iş gibi yani en azından monte yerleri olsa ayrı ayrı alıp cihaza monte ederim fakat adam bildiğin bantlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Daha iyi olur ama adamın yorumlarını okudum lehim falan diyo biraz zahmetli bir iş gibi yani en azından monte yerleri olsa ayrı ayrı alıp cihaza monte ederim fakat adam bildiğin bantlamış

Hocam bilmiyorum, buradan soylemesi kolay Ama farkli kombin bulabilirsiniz, ben oylesine denk gelmistim.
    Sizi rc forumlarina alalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gearbest.com/rc-quadcopters-parts/pp_129831.html en uygun batarya seti bu mudur?(fiyat/performans olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamehame -- 7 Ocak 2015; 10:19:26 >
  • kamehame kullanıcısına yanıt
    evet
  • JJRC H8C, Syma X5C ile bu model arasında kaldım, bu model fiyatıyla uugunken JJRC H8C daha büyük kasasıyla daha ilgi çekici duruyor ancak onun da GearBest sitesinde satılan versiyonunda kamera kalitesi düşük. X5C ise o sitede daha eski versiyon kumanda ile satılıyor. Bu konuda hiçbir tecrübem yok, bu 3 model arasından hangisini tavsiye edersiniz?
  • Eski kumanda ile yenisi arasındaki fark nedir ?
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    2 mp kamera var hocam siz nerden baktınızda 2mp üzeri bir model gördünüz
  • Konuyu açan arkadasa tesekkur ederim.1 adet Syma x11 ve 380mah 4lu paketten aldim.Musteri hizmetleri cok iyi,basta 500mah lik paketten aldim degistirmek istedigimi iletince cok yardimci oldular ömürleri uzun olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.