Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEPARLI TÜRKÇÜ

Konuyu açan arkadasa tesekkur ederim.1 adet Syma x11 ve 380mah 4lu paketten aldim.Musteri hizmetleri cok iyi,basta 500mah lik paketten aldim degistirmek istedigimi iletince cok yardimci oldular ömürleri uzun olsun.

Almaya aldinda acaba ne zaman kargolanacak merak ediyorum :) Bu arada aldiginiz batarya orjinal bataryasindan buyukmus bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Icime kurt düsürme :) Alali 1 hafta olmustur acelesi yok acikcasi.Batarya cok buyuk degilse ayarlanir ya alisigiz arabalardan :)
  • quote:

Icime kurt düsürme :) Alali 1 hafta olmustur acelesi yok acikcasi.Batarya cok buyuk degilse ayarlanir ya alisigiz arabalardan :)

Ayni zamanda almisiz o zaman :) uyumluymus ama batarya merak etme,bende orjinal 200 veya ondan almak istiyorum ama kararsizim

• aksoft kullanıcısına yanıt
    JJRC H8C modelinin GearBest sitesinde satılan modelinde 0.3 MP çözünürlüğünde kamera mevcutmuş.
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_117473.html

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

quote:

Ayni zamanda almisiz o zaman :) uyumluymus ama batarya merak etme,bende orjinal 200 veya ondan almak istiyorum ama kararsizim

200mah az be kardesim tak çikar bozarsin soketleri hem de zevkin hep yarida kalir.

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    2mp lık versiyonuda var gearbeste fiyatı 51.38$

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

JJRC H8C modelinin GearBest sitesinde satılan modelinde 0.3 MP çözünürlüğünde kamera mevcutmuş.
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_117473.html

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_110533.html

2 Mp

• okngnl kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Daha ucaza maletmek amaçlı olarak; elimde bir tane anahtarlık şeklinde olan kameralardan var, bu X11'in düz modelinden alsam altına da o kamerayı bağlasam nasıl olur? Kameranın ağırlığı en fazla 75 gramdır. Acaba denkler mi? Motor güçleri aynıysa denekler diye düşünüyorum üzerindeki kamerayla aynıdır nasılsa ağırlığı.

x11 in gücü kesinlikle yetmez hocam motorlarıda zorlarsın 75 g x11 için çok fala
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Anladım hocam. Daha ucaza maletmek amaçlı olarak; elimde bir tane anahtarlık şeklinde olan kameralardan var, bu X11'in düz modelinden alsam altına da o kamerayı bağlasam nasıl olur? Kameranın ağırlığı en fazla 75 gramdır. Acaba denkler mi? Motor güçleri aynıysa denekler diye düşünüyorum üzerindeki kamerayla aynıdır nasılsa ağırlığı.

Hocam Gopro Black3+ 74gram (bataryasiz 47gram) Sizin 75gramlik kamerayi kaldirmasi imkansiz gibi duruyor :) Bence sizdeki ürün 75gramdan cok daha hafiftir, kutusundan cikarip sadece kamerayi X11 e monte etme durumunuz olabilir cunku kamerasiz modeli ile kamerali model kasasi arasinda bir fark yok kamerasizin kamera kismi bos, o bosluga bir ihtimal sigdirabilirsiniz.

Bu arada kargo ile ilgili kuskuya dusen arkadaslar RC forumundan Syma x11 konusunu takip ederlerse kargolarin geldigini görebilirler.

• Ürün aşağıda bağlantısını verdiğim üründen. Ağırlık bilgisi bulamadım ancak dediğiniz gibi Hero 3 o kadarsa bu ancak 20-30 gramdır.
    Bu durumda bütçem biraz rahatladı, 30-35 dolara kadar kamerasız ancak bu şekilde kamera da eklenebilen modellerden ne önerisiniz? Bu modeli alırsam bol bol yedek parça alırım en büyük avantaj olarak.

pm.
  • 1 hafta oldu sipariş vereli, kargo yapılmadı.sizde durum nasıl
  • Benimki de beklemede zaten ön sipariş olarak verdik. Fakat anlayan arkadaşlar pil seçenekleri ve linklerini paylaşırsa bizde sonraki hamlemiz için hazırlık yaparız.
  • syma x5c x11 göre nasıl arkdaşlar x5c almalımıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

syma x5c x11 göre nasıl arkdaşlar x5c almalımıyım ?
    quote:

Orijinalden alynty: duzguner42

syma x5c x11 göre nasyl arkda?lar x5c almalymyyym ?

Syma x5c gayet güzel ho?uma gitti benim ama pahaly bana göre,

a?a?ydaki ürünü sevdim duvara tavana heryere çarpyyorlar korumasy sayesinde bir?ey olmuyor ve kumandasy gayet güzel oyuncak havasy yok ve ucuz 22.99 yedek baytaryasyda ucuz 2 dolar kargo ücretsiz bu ürünü sipari? edicem sanyrym

http://www.banggood.com/Eachine-CG023-Mini-2_4G-6-Axis-LED-Headless-Mode-RC-Quadcopter-RTF-p-956820.html

http://www.youtube.com/watch?v=Ai0uTWRAhPw

• Full stoklar tükendikten sonra ilk önsipariş zamanında,yani ortalama 1 hafta önce alan arkadaşların sipariş durumları nedir acaba ? Siparişi gönderilen varmı yoksa ödeme durumundamı daha ?
  • Aliexpretsetn 2 tane biri büyük birik küçük toplam 57 dolara, %97 güven almış adamdan sipariş verdim. 1 ay sonra geldi ve paketten sadece küçücük kablo çıktı. adam cevap vermiyor. gitti 57 dolar :(
  • benimki 5 ocakta falan verildi kargoya
    şu an Hollanda civarında sanırım henüz Türkiyeye giriş yapmadı
  • Benim Syma X5C 2 megapiksel kameralı modeli bugün elime ulaştı ev içinde kullandım gayet stabil, güzel çalışıyor.
    Yalnız pek kullanamayacağımı düşünüyorum, eğer isteyen olursa 150 tl'ye verebilirim. Yanında 1 adet pilde yedek veriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.