Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm
  • 20 gün oldu hala kargo takip numarasını yazınca not found bulunamadı diyor arkadaşlar sizce ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    takipli mi takipsiz mi kargo ?
    20 gün çok uzun bir süre yanlış siteden bakmıyorsunuz değilmi ?
    takip kodunuzu bi kaç farklı taşıma sitesinde deneyin bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

20 gün oldu hala kargo takip numarasını yazınca not found bulunamadı diyor arkadaşlar sizce ne yapayım?

Hangi kargo şirketi ile gönderilmiş? Benim 30 Aralık ta Netherlands Post ile gönderildi. 12 Ocak ta takip ekranlarına yansıdı. Eğer Netherlands Post ile geliyorsa biraz geç yansıyor daha önce bir kaç kez daha yaşamıştım.
  • Syma x5c GBX5C kupon koduyla 49.49 $

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_73260.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 15 Ocak 2015; 19:05:48 >
  • 25 gün oldu hala gelmedi ne yapayım

• eraye43 E kullanıcısına yanıt
    Paypal ile aldıysan bence daha bekle. 90 gün itiraz hakkın var. Normal aldıysan site ile iletişime geç istersen. Bir sor ortalama teslimat süresi nedir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

20 gün oldu hala kargo takip numarasını yazınca not found bulunamadı diyor arkadaşlar sizce ne yapayım?

Hangi kargo şirketi ile gönderilmiş? Benim 30 Aralık ta Netherlands Post ile gönderildi. 12 Ocak ta takip ekranlarına yansıdı. Eğer Netherlands Post ile geliyorsa biraz geç yansıyor daha önce bir kaç kez daha yaşamıştım.

Netherland post ama ben sizden 5 gün önce 25 aralıkta almıştım hala takip çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

takipli mi takipsiz mi kargo ?
    20 gün çok uzun bir süre yanlış siteden bakmıyorsunuz değilmi ?
    takip kodunuzu bi kaç farklı taşıma sitesinde deneyin bir de

Takipli sanırım takip kodu var çünkü ama nedense not found yazıyor

• Netherland post takibini nereden yapıyoruz acaba ben yanlış yerdenmi bkıyorum arkadaşlar

• quote:

Netherland post takibini nereden yapıyoruz acaba ben yanlış yerdenmi bkıyorum arkadaşlar

17track üzerinden heps kontrol edilebilir.
    http://17track.net/tr/

yada netherland postun kendi sitesinden
    http://www.postnl.post

ikiside aynı sonucu gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Paypal ile aldıysan bence daha bekle. 90 gün itiraz hakkın var. Normal aldıysan site ile iletişime geç istersen. Bir sor ortalama teslimat süresi nedir diye.

PayPal ile aldım

• Güncellemeler;
    ---Ürünler geldi!!--- Siteden veya kargolamadan süphesi olan arkadaslar güvenle siparis verebilirler, kiriksiz ciziksiz ürünleri teslim aldim.
    Tayland'ta oldugum icin buraya Cin'den ortalama 8-15 gün arasinda geliyor, benim ki neden hala gelmedi diye merak etmeyin Türkiye'den verilen siparislerde muhtemelen 2 hafta gibi bir sürede gelmeye baslar. Evet kargolama diger sitelere göre yavas ama geliyor!
    Fotograflari ve inceleme videosunu cok yakinda paylasacagim, 500mAh lik batarya hic sorunsuz kasa icine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 17 Ocak 2015; 11:39:22 >

• Benim sipariş de bu sabah dağıtıma verilmiş gözüküyor. İzmir'deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

tecrübeli arkadaşlar kargo

Shenzhen ZhaoYu International Trans ta

30-Dec-2014 08:51 AM Departed Sort Facility to TURKEY yazıyor. bu ürüm ne zaman elime ulaşır ve şimdi nerdedir.

ARKADAŞLAR SORUMA CEVAP BULAMADIM. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR, YADA ÜRÜNÜ GELENLER...gearbestten almıştım.
  • Abi bir tane siparişimi iptal edip, kargo takipli sipariş vermiştim. Bu hafta içi göndereceklerdi sonra karışıklık olmuş deyip özür dilediler. Diğer siparişiniz ile karıştırmışız dediler. Özellikle de order no attım nasıl karıştırdılar anlamış değilim. Şimdi giderler hazır dolar kuruda yükseldi. Pazartesi işlem yaparlar. Ücret hala paypal hesabımda beklemede görünüyor.
  • puppets P kullanıcısına yanıt
    Hocam sen siparişi ne zaman verdin? Bende İZMİR'deyim ve 23'ünde kargoya verilmişti.
  • cmbrbr kullanıcısına yanıt
    Hocam 19'unda sipariş vermiştim. 25'inde kargolanmış. İş adresimi vermiştim bugün çalışmadığım için teslim alamayacağım. Türkiye'ye girince PTT'nin sayfasından kargo takibi yapılabiliyor bu arada...
  • puppets P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben takip numarası için para ödememiştim. Tahminen haftaya elime ukaşır diye umut ediyorum. Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar ben syma x5c modelini aldim kuponla 49,99 dolara..oradan kazandim 0.60 $ la yedek batarya almak istiyorum nasil aktif oluyor bu kupon bilginiz varmi ?

My Points: 30 Points = $0.60
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.