Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide cuma günü hollanda dan çıkmış görünüyor sizin hollandadan cıkınca kaç günde elinizde oldu?
  • Bu site kredi karti kabul ediyor mu ? Sanal kart kullanmayi dusunuyorum. Benimde ilk tecrubem olacak,x11c dusunuyorum. Yedek batarya disinda bir sey almam gerekir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 29/12 den beri siparişim:Order Status: Payment Authorized
    Durumunda sanırım stok sırası gelmedi daha.
  • bonus kredı kartına nasl paypal acarım 4 5 tane helıkopter alcam acil yardım beklıyorum
  • arkadaşlar gearbestten kargo kaç günde geliyor
  • Heyecanla Bekliyoruz Videoları ve Fotoları
  • Ürün geldi. Henüz deneme fırsatım olmadı ama sitede sıkıntı yok eksiksiz olarak geldi....
  • puppets P kullanıcısına yanıt
    Toplam kaç günde geldi hocam ? Hangi kargo yöntemini seçmiştiniz ?
  • Uzun zamandır böyle bir oyuncak bakıyordum bende..Bugün bunu sipariş ettim

http://www.banggood.com/JJRC-H5C-Explorers-2_4G-6-Axis-RC-Quadcopter-With-2MP-Camera-RTF-p-945819.html

Hatta bazıları buna sj4000 kamera bağlayıp uçurmuşlar.gelince denemeleri yaparım :)
  • x11c geldi hoşuma gitti, iş yerinde kısa bir deneme yaptım daha alışamadığımdan fazla uçuramadım :) kamerayı beğendim iş görür
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Ustam ben oyuncakciyimda bunu getirsem burda kaar ile satabilirmiyim sizce boyut olarak tatmin karmı görüşünüzü alabilirmiyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt
    büyük şirketler toptan getirtip bir anda piyasaya ürünü salabiliyor. Satarken de neredeyse çin fiyatına satıyor. Ürünün yayılması bence biraz zaman alır o süre içerisinde kar edersiniz. Boyutu da güzel videolarına bakın youtubedan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hocam 19 Aralıkta sipariş vermiştim. 19 Ocakta tam bir ayda geldi. 1 dolar fazla verip takipli kargo ile geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puppets

quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hocam 19 Aralıkta sipariş vermiştim. 19 Ocakta tam bir ayda geldi. 1 dolar fazla verip takipli kargo ile geldi.

sayın hocam ben de siparişi 25 aralık civarı vermiştim, x11 ve batarya aldım. hangi güzargah üzeri geliyor. ben nasıl takip edebilirim.
  • Urunleri gelen arakadasalrdan bol bol videolar bekliyoruz ozellikle x11c nin kamerasinin netligi ve kalitesi hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yazmayın şu konuya valla mevzu çıkartıcam :D Bizimki daha kargolanmadı bile. Tribe düştüyorum burada siz yazdıkça...

@puppets Eyv hocam :)
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ürünü aliexpressten almıştım hatırlarsan. Hatta size de alın dedim dinlemediniz beni. Ürün yurtdışına sevk edildi olarak gözüküyor pttnin sayfasında. 1 hafta içinde elime ulaşacak galiba. Gerçi şimdi adam satıştan kaldırmış ürünü ve önce ki sayfada %97'lik adamdan kablo geldiğini yazmış birisi. Umarım benim durum da aynı değildir. En kötü aliexpressten para iadesi alırım ama boşa beklemek kötü olacak.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Abi o site sıkıntılı biraz o yüzden yüksek fiyatlı ürün alırken tercih etmek istemiyorum. 10$ sınırı olup aşşağı fiyatına 2.8$ kargo ücreti isteyen satıcı 10$'lık satışı tamamlayıp sipariş verince yanwen ile gönderdi. Bak o ürünler elime geçince tek tek tüm ürünleri dolaşıp 1 puan vericem. Zeki zannediyorlar kendilerini. Gearbest en azından güvenilir site. Geç göndersede illaki temiz iş olacak umarım kargoda sorun çıkmaz ise. Ama hakikatten bu konuda yavaşlar 12 gün oldu hala gönderemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula72

http://www.banggood.com/JJRC-H12C-Headless-Mode-One-Key-Return-RC-Quadcopter-With-5MP-Camera-p-964872.html 5 mp diyo acaba nasıl?

Alıp kullanan varsa ona göre değerlendirmek lazım.
    Bu mp işleri biraz garip. HD video 720x1280= 0.9mp yapıyor. Yani 1mp kamera HD video çekebilir.
    5mp diyen belki pikseli yazılımla artırıyor.
    Yani 1mp kamera 5mp'den daha iyi video çekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.