Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Rc heli hobisine başlayan dh li dostlarımız için sevindim.

İlk mesajda yazan 580mah lık pil yani 13 dk uçuş süresini sağlaması büyük avantaj fakat minicik heliciğimizi 13 dk durmadan uçurursak helimizi bozabiliriz. Size tavsiyem stok pil kullanın. Ama uzun süre uççam diyosanız stok pilden 2 tane alım ust uste kullanın. Pil değiştirme sırasındaki süre helinin soğumasını sağlıyacaktır.

+tavsiye
    banggood sitesini kullanabilirsiniz.v9xx kodlu heliler ve birkaç quadcopter modeli satılıypr heöde her türlü yedek parçada bulunuyor.

Stok pil derken hocam ? 200 mAh orijinali olanimi kast ediyorsunuz ? 380 ve 500 agir gelebilirmi diyorsunuz. Normalde ben 200luk dusunuyorum ama fiyat tek olunca yuksek olduğu icin fikir olarak ister istemez digerlerine yoneliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arial Video ekipmanlari nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

quote:

İlk mesajda yazan 580mah lık pil yani 13 dk uçuş süresini sağlaması büyük avantaj fakat minicik heliciğimizi 13 dk durmadan uçurursak helimizi bozabiliriz. Size tavsiyem stok pil kullanın. Ama uzun süre uççam diyosanız stok pilden 2 tane alım ust uste kullanın. Pil değiştirme sırasındaki süre helinin soğumasını sağlıyacaktır.

+tavsiye
    banggood sitesini kullanabilirsiniz.v9xx kodlu heliler ve birkaç quadcopter modeli satılıypr heöde her türlü yedek parçada bulunuyor.

Stok pil derken hocam ? 200 mAh orijinali olanimi kast ediyorsunuz ? 380 ve 500 agir gelebilirmi diyorsunuz. Normalde ben 200luk dusunuyorum ama fiyat tek olunca yuksek olduğu icin fikir olarak ister istemez digerlerine yoneliyoruz.

Biraz kullanıp atayım diyorsan 500mahlığı alabilirsin. Fakat uzun süre kullanmak istiyorsan 200 lük pili almalısın. Stok pil derken şunu demek istedim.makinayı kutuyla alırken içinde çıkan pil.

Zaten şöyle bişey var. Heliyi kullanmada ustalaştıgında yere hiç çakılmadan uzun süre havada kalıcaksın.eger 500 lük pili hic durmadan bitene kadar uçurursan o motorlar alevlenir.Fazla yaşamaz.alıcaksan 200 lük al ama istersen 340 likta alabilirsin arada pek fark yok fakat 500 almanı hiç önermem.

• quote:

quote:

quote:

+tavsiye

Biraz kullanıp atayım diyorsan 500mahlığı alabilirsin. Fakat uzun süre kullanmak istiyorsan 200 lük pili almalısın. Stok pil derken şunu demek istedim.makinayı kutuyla alırken içinde çıkan pil.

Zaten şöyle bişey var. Heliyi kullanmada ustalaştıgında yere hiç çakılmadan uzun süre havada kalıcaksın.eger 500 lük pili hic durmadan bitene kadar uçurursan o motorlar alevlenir.Fazla yaşamaz.alıcaksan 200 lük al ama istersen 340 likta alabilirsin arada pek fark yok fakat 500 almanı hiç önermem.

Hocam ben bundan alıp Türkiye'de bu fiyata hatta daha ucuza satsam alan olur mu fikriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemli56

quote:

quote:

quote:

+tavsiye

Stok pil derken hocam ? 200 mAh orijinali olanimi kast ediyorsunuz oruz.

Biraz kullanıp atayım diyorsan 500mahlığı alabilirsin. Fakat uzun süre kullanmak istiyorsan

Hocam ben bundan alıp Türkiye'de bu fiyata hatta daha ucuza satsam alan olur mu fikriniz nedir?

Olur tabi ama 100 tane almak gibi bir çılgınlık yaparsanız 80 i elinizde kalır.5-10 tane alınıp satılabilir.daha fazlasını satmak çok uzun sürer. Rağbet yok çünkü helilere.hem kullanması zor hemde genç insanlara yönelik bir hobi.sizin anlıyacağınız içinde çocuk ruhu olan insanların alacagı bisey.böyle insanlarda aZ sayıda.normal bir insan için bir oyuncak fakat benim ve konudaki arkadaşlar için bir şaheser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 21 Ocak 2015; 23:04:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gizemli56

quote:

quote:

quote:

+tavsiye

Stok pil derken hocam ? 200 mAh orijinali olanimi kast ediyorsunuz oruz.

Biraz kullanıp atayım diyorsan 500mahlığı alabilirsin. Fakat uzun süre kullanmak istiyorsan

Olur tabi ama 100 tane almak gibi bir çılgınlık yaparsanız 80 i elinizde kalır.5-10 tane alınıp satılabilir.daha fazlasını satmak çok uzun sürer. Rağbet yok çünkü helilere.hem kullanması zor hemde genç insanlara yönelik bir hobi.sizin anlıyacağınız içinde çocuk ruhu olan insanların alacagı bisey.böyle insanlarda aZ sayıda.normal bir insan için bir oyuncak fakat benim ve konudaki arkadaşlar için bir şaheser.

Zaten ilk başlarda az alacağım rağbet olursa daha çok alacağım sağolun yorumunuz için :)

• benimkide dün şubeye gelmiş birazdan alıcam kırmızı almıştım beklediğimden çabuk geldi 5 ocakta almıştım
  • quote:

Hocam uyariniz icin tesekkür ederim aslinda konuyu ilk actigimda bu bilgiyi ilk mesajda paylasmistim ama daha sonra güncellemeler yaparken sanirim yanlislikla silmisim ve mesaji tekrar okumadigim icin gözümden de kacmis simdi tekrar editledim mesaji.Burayada yaziyorum ki daha sonradan ürünü alan arkadaslar problem yasamasin
    Videodaki incelemeyi yapan Ryan'in RCforumunda ki yorumu 13 dakikalik ucusunda motorlarda asiri isinma olmadigini cok az bir isinma oldugunu ve sansizlik olmazsa problem yasanmayacagini söylemisti yinede garantiye almakta fayda var diye düsünüyorum bende
    Güncelleme
    Not: Ürünü araliksiz 6-7 dakikadan fazla ucurmayiniz, 7 dakika sonra motorlarin sogumasi icin 2-3 dakika ürünü bosta bekletiniz aksi durumda motorlar asiri isinmadan zarar görebilir gucu azalabilir veya yanip kullanim disi kalabilir. Egerki motor sorunu yasarsaniz motorlari kolay bir sekilde degistirebilirsiniz veya herhangi bir elektronik tamircisi kucuk bir ucret karsiligi 1dakikada degistirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 22 Ocak 2015; 14:42:53 >

• 24$ olan model 33$ olmuş.. alalım diye niyetlenmiştim :) 200mah yedek batarya ve yedek pervane için link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

24$ olan model 33$ olmuş.. alalım diye niyetlenmiştim :) 200mah yedek batarya ve yedek pervane için link verebilir misiniz?

Hocam fiyatlar ayni sekilde devam etmektedir Syma X11 $23,99 (kupoun kodu: GBX11) - X11C 37,99 (kupoun kodu: GBX11C)
    Daha detayli bilgiyi pm. ile gönderdim.
  • Hocam ben motorlardan birine zarar verdim sanırım çalışmıyor, bi adet sipariş ettim gearbestten. Umarım sorun motordadır yoksa çöpe gidecek.

• Arkadaslar 26.12.2014 de verdigim siparisler geldi.alacaklara siddetle tavsiye ederim.cok guzel

• Rica etsem biri musteri temsilcisine baglanip, x11 modelinin kirmizi renginin stogunu sorabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Ghost Recon'daki drone olayı yayılmaya başladı , önce askeri alanda şimdi ise sivilde

Sorma hocam, devfestteydim anadolu üniversitesinde dün, ne dronelar var, bir tanesi kocaman, havada yüzer gibi gidiyor balina gibi

Bu da sağlık alanında bir drone;

Bu çok saçma olmuş.Vücuda taktığı şeyle nabzı ölçüyor sadece.Hava cıva.Bu soytarılar insanları kandırarak pazarlama yaptıklarını sanıyor.

• bugun sabah bır arkds link paylasmıydı farklı bı urundu dönüş tuşu felan vardı sımdı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithstar

Arkadaslar 26.12.2014 de verdigim siparisler geldi.alacaklara siddetle tavsiye ederim.cok guzel

kardeş bende 24 aralıkta vermiştim, gearbesten hala gelmedi, X11 sizinki değil mi?
  • Benim siparisim de 24unde kargoya verilmisti hala ulasmadi. En gec haftaya ulasir umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

quote:

Arkadaslar 26.12.2014 de verdigim siparisler geldi.alacaklara siddetle tavsiye ederim.cok guzel

kardeş bende 24 aralıkta vermiştim, gearbesten hala gelmedi, X11 sizinki değil mi?

bende 5inde(bu ayın) sipariş vermiştim bugün şubeye gelmiş yarın alacağım. Takipli almıştım, siz takipli almadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 22 Ocak 2015; 22:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

quote:

bende 5inde(bu ayın) sipariş vermiştim bugün şubeye gelmiş yarın alacağım. Takipli almıştım, siz takipli almadınız mı?

takipli vermedim ama 26 aralıkta kargoya verilmiş, hala beni arayan soran yok. ptt kargoya gidip sormam lazım artık.
  • Kardeşime hediye olarak almak istiyorum, Cheerson cx10, bu ve jjrc h8c fırsatları var. cx10 dışarda, h8c ise içerde uçurulmaz ancak syma x11 hem içerde hem dışarda uçurulabilir diyerek bu modele yöneldim. Başlangıç için iyi bir karar mı sizce? Yoksa başka model mi önerirsiniz?

Gearbest'te stokta mı şuan yoksa başka yerden mi almalıyım yanında hagi pili almalı, başka gerekli birşey var mıdır, maliyet çok artmadan? Neredeyse hiç bilgim yok bu konularda, biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.