Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orası öyle de Gearbest'in şubatta stoğa girecek demesine kıl olmuştum. mCtawn'a sordum ve başka satıcıdan almış o ve farklı bir ürün. İnşallah sıkıntısız gelir.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Evet siteninde suçu var bu iste. Sanada banada oyle dediler. Ama ona ragmen stok gelip gonderim yaptilar. Benim karisiklik ilk siparisimi iptal edip takip kodu ile alma oldu. Yoksa beninde simdi yoldaydi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kırmızı hiç tekrar stoğa girmedi bildiğim kadarıyla siyah girmişti. Bu tarz yüksek maliyetli ürünleri takipli kargoyla almak şart bence. Diğer türlü cep yapılma şansı artmış oluyor.
  • bi kırmızı x11
    500lük batarya seti ve yedek pervane sipariş verdim.
    aynı gün processing oldu
    bekliyoz bakalım...😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iski kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldiniz ?

• qLhF Q kullanıcısına yanıt
    dün aldım

DasheriM kullanıcısına yanıt
    Guzel dun bende konusmustum, 3~5 gun icinde gondericez demisti benimkide gecmistir o kisma o zaman.

Edit: payment failed yaziyor 13 gundur bekle bu yazsin analarini atalarini.... seveyim ben bunlarin. Simdi siparis veririm yine stok biter yapacaklari isi tobe tobe sabah sabah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 21 Ocak 2015; 8:30:55 >
  • kozmolog kullanıcısına yanıt
    Hocam takip koduna göre güzergahı aşağıdaki gibi oldu benimkinin. Çin'den Hollanda'ya kadar olan kısım görünmüyor. Bu arada sipariş verecek arkadaşlara öneri bol yedek parça alın. İlk günün sonunda pervaneleri çevreleyerek koruyan plastik bağlantı yerinden koptu. Gerçi yapıştırıcı ile tamir olabilecek gibi sanırım.

İlk quadcopter deneyimim olmasına rağmen çok çabuk alıştım. Baya eğlenceli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puppets -- 21 Ocak 2015; 9:34:32 >

• puppets P kullanıcısına yanıt
    dostum puppets,

ben 20 ocakta tracking numaralı Hollanda kargo ile sipariş verdim.

sence ne zaman ulaşır ?

tracking takibini nerden nasıl yapıyoruz ?
    Hocam kargo takibini aşağıdaki linkten yapabilirsin ama yeni sipariş vermişsin muhtemelen bir süre takip kaydı çıkmayacak çünkü dediğim gibi çinden hollandaya kargo hareketleri görünmüyor. Ne zaman ulaşır birşey diyemeyeceğim benimki tam bir ayda geldi.

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: puppets

Hocam takip koduna göre güzergahı aşağıdaki gibi oldu benimkinin. Çin'den Hollanda'ya kadar olan kısım görünmüyor. Bu arada sipariş verecek arkadaşlara öneri bol yedek parça alın. İlk günün sonunda pervaneleri çevreleyerek koruyan plastik bağlantı yerinden koptu. Gerçi yapıştırıcı ile tamir olabilecek gibi sanırım.

İlk quadcopter deneyimim olmasına rağmen çok çabuk alıştım. Baya eğlenceli...

teşekkürler, ben de gerabestten aldım ama CH ile başlayan bir takip no var. X11 ve batarya almıştım. PTT yurt dışı takip e bakıyorum hala bişey görünmüyor. 25 aralıkta kargoya verilmiş. Swisspost ama orda da takip edemiyorum.

• benim order numaram "W" ile başlıyor arkadaşlar. sizin ?
  • Arkadaşlar ben bu küçük helikopterlerden yada kameralılardan getirsem üstüne 10 TL kar koyarak satsam iyi satar mıyım? İnternette Türkiye fiyatına bakıyorum sömürmüşler resmen milleti.
  • kozmolog kullanıcısına yanıt
    CH koduyla başlayanları takip edemiyoruz. Aynı durumu bende yaşıyorum. Siparişi 23'ünde verdimdi. Umarım bu hafta sonuna gelir.
  • Arkadaşlar haberlerde çıkmıştı, elemanın biri havalimanı üstünde helikopter uçurup görüntüleme yapıyordu. O cihaz çok profesyonel görünüyordu. Öyle bir cihaz nedir, kaça patlar? Bilgi sahibi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Arkadaşlar haberlerde çıkmıştı, elemanın biri havalimanı üstünde helikopter uçurup görüntüleme yapıyordu. O cihaz çok profesyonel görünüyordu. Öyle bir cihaz nedir, kaça patlar? Bilgi sahibi olan var mı?

2 3 bin civarında ekipmanlari felan var baya

• quote:

Arkadaşlar haberlerde çıkmıştı, elemanın biri havalimanı üstünde helikopter uçurup görüntüleme yapıyordu. O cihaz çok profesyonel görünüyordu. Öyle bir cihaz nedir, kaça patlar? Bilgi sahibi olan var mı?

Dji phantom mu neydi markası bir bakın

• quote:

Umarim "Aspet Manukyan" adli kendini bilmeze hapis cezasi veririler veya verilebilecek en buyuk maddi cezayi verirler hem binlerce insanin canini tehlikeye atmis hemde bu aralar cok fazla sorgulanan hatta bazi ülkelerde lisans ile kullanilmasi gerektigi yasalasan Arial Video ekipmanlarinin üzerine birkez daha tüm dikkatleri cekmeyi basarmistir!
    Hatta bu "Aspet Manukyan" adli kisi yaptigi isten o kadar memnunki videonun üzerine kendi ismini gururlanarak editlemis. Bir kac saat sonra gelen yorumlardan yapmis oldugunun aslinda yasak oldugunun ve hapis cezasina kadar yaptirimi olacagini anlamis ve youtube kanalindaki videoyu kaldirmistir fakat bir kac kisi videoyu coktan indirip baska video portallarina yuklemistir ki yapmis oldu rezilligi herkes gorsun diye.
    Ayrica normal sartlar altinda Dji markasi ürünleri Havalimani alanlarinda ucamaz GPS ten otomatik olarak veri baglantisi kesilir, fakat bu sahis ürünün GPS ile baglantisi kesmistir ve bu sekilde buyuk bir suc isleyip havalimani uzerinde ve cevresinde ucus yapmistir.

Ilgili video;
    http://www.liveleak.com/view?i=50e_1421573155

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin hukukculari Asper Manukyan'a karsi suc duyurusunda bulunmustur. Ilgili haber;
    https://www.haberturk.com/gundem/haber/1032420-ataturk-havalimanini-alarma-geciren-cisim

Bu arada videoda kullanilan Dji Phantom 2 ve ekipmanlari veya Dji Phantom 2 Vision+ dir.
    Phantom 2+ 1300$ dir.
    Phantom 2 ve ekipmanlari GoPro haric 1100-1500$ civaridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 21 Ocak 2015; 20:27:06 >

• Yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar. Cihazla ilgili araştırmalarım, sizin verdiniz bilgi doğrultusunda gelişecek.

• Rc heli hobisine başlayan dh li dostlarımız için sevindim.

İlk mesajda yazan 580mah lık pil yani 13 dk uçuş süresini sağlaması büyük avantaj fakat minicik heliciğimizi 13 dk durmadan uçurursak helimizi bozabiliriz. Size tavsiyem stok pil kullanın. Ama uzun süre uççam diyosanız stok pilden 2 tane alım ust uste kullanın. Pil değiştirme sırasındaki süre helinin soğumasını sağlıyacaktır.

+tavsiye
    banggood sitesini kullanabilirsiniz.v9xx kodlu heliler ve birkaç quadcopter modeli satılıypr heöde her türlü yedek parçada bulunuyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.