Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasalr benimde ilgimi cekti bu konu syma x11c mi yoksa x11 mi almaliyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek farkları kamera, zevkine göre sen karar ver.
  • Evet biliyorum hocam fakat karar veremiyorum kamerai olanimi secsem kamerasiz olanimi sonraan pisman olurmuyum acaba gezilerde fla manzara resmi cekmek bunula avanatjli olabilir aslinda

• Telefonla daha iyi verim alabilirsin :D Bende senin gibi kararsızdım x11 tercih ettim. Fakat malesef daha kargo'ya bile verilemedi. Önce bir tam öğrenelim sonra kemaralıya geçeriz. Hoşuma giderse dedik. Gezi için falanda tavsiye etmem tahmin ettiğiniz kadar faydalı olacağını düşünmüyorum.
  • Himm fikrim x11 yonunde ozaman hocam peki bunun bir kulanim omru varmdir sayfada gordumde bir arkadas yazmisti 1 haftalik omru var falan birde bu bataraya is kafami akrsitiriyor bunun kendi bataryasi ile kac dk ucurabilir ekbatarya almami tavsiye edermsiniz

• 1 haftalık ömrü derken ne kast etmiş sordunmu arkadaşa .s ben görmedim valla :D Ek batarya karar vermek problem konu sahibi 500'lük almış.Ben 380'lik düşünüyorum. Kendi bataryası 200 mAh. Açıklamaları falan kontrol edersen ne kadar süre uçabildiğini kaç metre çektiği falan yazıyor sanırım. Ezbere bilmiyorum :D Ama kullanım ömrü konusunda ne kadar çok ve hoyrat kullanırsan o kadar kısa olur 1 haftadan kasıt onu söylemiştir belki arkadaşlar. Bir mesajdada 8 saat'lik uçuş kapasitesi var diye okumuştum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. Böyle yazıp, okuyunca kısa gibi geliyor ama, zaten içindeki pil ile çok fazla uçamadığı ve ara ara dinlendirmek zorunda olduğumuz için kötü bir sürede olduğunu düşünmüyorum.
  • Ha hocam ben 8 saati skt olarak aldım pilleri hiç hesaba katmadım pillerin athmini bitişi 8 saa t değilmi :))
  • Hayır :D Piller ile sanırım max 4-5 dk uçuş süren var :D o yüzden yanına millet ekstra büyük batarya alıyor. 380 ile bu süre 7-8 500 ile 11 dk'ya kadar çıkıyormuş sanırım.

Edit: Arkadaş ilk mesajında şu mesajı paylaşmış bak. Benim sürelere 1-2 dk ekle çıkar işte :D

500mAh batarya 13 dakika ucus süresi

Edit:2 zaten bu kadar süre uçuramazsın. Dinlendirerek kullanman lazım aleti. Aksi taktirde motor ısınması ile sıkınıt yaşanabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 17 Ocak 2015; 21:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hayır :D Piller ile sanırım max 4-5 dk uçuş süren var :D o yüzden yanına millet ekstra büyük batarya alıyor. 380 ile bu süre 7-8 500 ile 11 dk'ya kadar çıkıyormuş sanırım.

Edit: Arkadaş ilk mesajında şu mesajı paylaşmış bak. Benim sürelere 1-2 dk ekle çıkar işte :D

500mAh batarya 13 dakika ucus süresi

Hocam ben orjinali bozmamak kanaatindeyim motoru zorlalmamak lazım :)
  • O zaman orjinal 200 mAh bataryasıda var sitede göz gezdirdiğin zaman görürsün. Arzu edersen 1 adet ondan alırsın. Ama pahalı. Diğer setler yanında şarz aletide olunca insanı daha çok cezbediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Abi bir tane siparişimi iptal edip, kargo takipli sipariş vermiştim. Bu hafta içi göndereceklerdi sonra karışıklık olmuş deyip özür dilediler. Diğer siparişiniz ile karıştırmışız dediler. Özellikle de order no attım nasıl karıştırdılar anlamış değilim. Şimdi giderler hazır dolar kuruda yükseldi. Pazartesi işlem yaparlar. Ücret hala paypal hesabımda beklemede görünüyor.

Hocam muhtemelen paypal hesabinizda bekleme olan islem iptal ettiginiz islemdir, 2. aldiginiz ürünün ücreti kartinizdan cekilmistir diye düsünüyorum ama tabi bunlar bir varsayim :)
    Siz 1. siparisi verdiginizde, stokta ürün vardi ama sonra iptal edip 2. siparisi verdiginizde bu 1. ile 2. siparis arasinda sürede ürünler satilip stok bitti diye hatirliyorum, yani siz 2. siparisi verdiginiz adamlarin elinde malesefki stok yoktu ve gecikmeden dolayi sistemi 1gün icerisinde önsiparis olarak düzelttiler. Muhtemlen ürün normal kargo süresinden size bir hafta 10gün gibi bir gecikme ile gelicek.

• Arkadaşlar 2 gündür Waiting for payment yaziyor paypalla odeme yaptım neden böyle duruyor hâlâ ödeme ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 18 Ocak 2015; 11:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Hocam sen siparişi ne zaman verdin? Bende İZMİR'deyim ve 23'ünde kargoya verilmişti.

Hocam sanirim siz kirmizi sipari vermistiniz ve o hafta ellerinde kirmizi ürün olmadigini belirmisti site admini. Sanirim puppets siyah veya beyaz rekli olanindan siparis vermis olsa gerek. Sizin ürününüz muhtemelen 1 hafta 10 gün arasinda gelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious27

Arkadaşlar 2 gündür Waiting for payment yaziyor paypalla odeme yaptım neden böyle duruyor hâlâ ödeme ???????

Hocam eger cuma günü Türkiye saati ile 11den sonra siparis verdiyseniz hafta sonuna gelmistir siparisiz paypaldan dolayi ödeme beklemede oalbilir muhtemelen p.tesi günü paypal ödemenizi GearBest e onaylayip gönderir. Bazen paypal güvenlik icin bu tarz beklemeler yapabiliyor.
  • benim urun dagitim merkezine ulasmis saniyorum yarin elimde olur fotograf ve video paylasirim x11c almistim

• Eyvallah dostum

• Yok hocam ben Beyaz renk geçmiştim ama adres bilgilerimde sıkıntı olmuştu. Geri dönüşleri zaman aldığı için anca 23'ünde kargoya verildi.
  • drone dedikleri ürün bu mu ?
  • iyi günler. Sipariş verecektim ama x11c,nin yedek olarak set pervane, batarya bir türlü bulamadım link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

iyi günler. Sipariş verecektim ama x11c,nin yedek olarak set pervane, batarya bir türlü bulamadım link verebilirmisiniz?

Pm.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.