Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 1 adet sipariş ettim:)
    bakalım kaç günde gelecek?
    NLpost seçtim umarım problem olmaz
  • benim yedek parçalar quadcopter'den önce kargoya verilmiş.

kırmızı quadcopter sipariş vermiştim. ürün mü yok acaba ?
  • 5 ocakta sipariş vermiştim
    şuan hollandaya ulaşmış
    bir hafta içinde türkiyeye girer sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

quote:

Orijinalden alıntı: faithstar

Arkadaslar 26.12.2014 de verdigim siparisler geldi.alacaklara siddetle tavsiye ederim.cok guzel

kardeş bende 24 aralıkta vermiştim, gearbesten hala gelmedi, X11 sizinki değil mi?

evet x11
    ptt nin kargo takip sitesinden takip edebilirsin
  • Afedersin böyle mallar yüzünden zaten gerikafali olan ülkemizde özellikle heli ve uçak kullanimi iyice zorlasiyor.Gidip uçakla sehir içine kamikaze yapan mi dersi helikopterle karakolun etrafinda gezen mi dersin arabayla milletin bacagini kiran mi dersin Olan da bilinçli hobiciye oluyor.Airsoft silah sokarken bile bin takla atiyoruz adamlar anlamiyor gerçek silah olmadigini

Bu arada hocam o kadar ugrastin bir de ufak bir inceleme yapsan güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest423423443 -- 23 Ocak 2015; 12:00:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin video cekmeyi planliyorum ürünler hakkinda artilari eksileri nelerdir ve nasil kontrol edilir nelere dikkat etmek gerekir gibi kisa bir video planliyorum. Bugün fotograflari cektim ilk mesaja da ekledim. Bu arada ilk mesaja Cheerson CX-10 $14,99 Dünyanin en kücük QuadCopterini da ekledim.
    Fotograflar:

Syma X11C Paket icerigi

Cheerson CX-10 Paket icerigi

Syma-X11C ve Cheerson CX-10 Paket icerigi ve Boyut Karsilastirmasi

250mAh ve 500mAh lik batarya karsilastirmasi

4 x 500mAh Batarya ve Sarj Ünitesi

Syma-X11C ve Cheerson CX-10 Boyut Karsilastirmasi

• Adamsin.Merak ettigim kumandanin kalitesi nasil hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HEPARLI TÜRKÇÜ

Adamsin.Merak ettigim kumandanin kalitesi nasil hocam ?

Hocam Xbox joystigi gibi ele tam oturuyor ama mantarlar biraz kisa cok az daha yüksek olabilirmis daha hassas kullanmak icin. Ama tabi adamlar bunu düsünmüs olsa gerekki mantarin üst kismi tornavida ile cikariliyor , sanirim ilerleyen zamanlarda uzatma parcasi üretirler 1$ falan olur kargo dahil fiyati.
    Kumandanin plastik kalitesi oldukca iyi ucuz cin isi plastiklerden degil
  • Abi bu cx10 modelinin Headless özellikli olanı var galiba bu olay takla ile ilgili birşey mi sen hangisini aldın ? Ayriyetten şu pm'e 2 dk bakarsan sevincem kafayı yemek üzereyim senin yüzünden bu aleti bize tanıttın diye :D :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

quote:

Arkadaslar 26.12.2014 de verdigim siparisler geldi.alacaklara siddetle tavsiye ederim.cok guzel

kardeş bende 24 aralıkta vermiştim, gearbesten hala gelmedi, X11 sizinki değil mi?

evet x11
    ptt nin kargo takip sitesinden takip edebilirsin

ptt kargo takip no nerden bulacağım, sadece CH ile başlayan bir kargo no var o da ptt ait değil, sanırım swispost onu da takip edemiyorum.
  • kozmolog kullanıcısına yanıt
    Takip kodu için ücret ödemediysen takip edemezsin. Kayıtsız gelir unregistered.
  • Eyvallah hocam.Büyügü için aldigim 5A lik pillerim de gelmis tanesi 50 dolar.Ah kapitalist düzen...

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Takip kodu için ücret ödemediysen takip edemezsin. Kayıtsız gelir unregistered.

o numarayı yazınca çıkıyor ptt kargoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Kardeşime hediye olarak almak istiyorum, Cheerson cx10, bu ve jjrc h8c fırsatları var. cx10 dışarda, h8c ise içerde uçurulmaz ancak syma x11 hem içerde hem dışarda uçurulabilir diyerek bu modele yöneldim. Başlangıç için iyi bir karar mı sizce? Yoksa başka model mi önerirsiniz?

Gearbest'te stokta mı şuan yoksa başka yerden mi almalıyım yanında hagi pili almalı, başka gerekli birşey var mıdır, maliyet çok artmadan? Neredeyse hiç bilgim yok bu konularda, biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

X11 iyi bir seçim.dışarda uçmaz diye korkma baya baya uçar.zaten genelde evde kullanır.quadqopterlerin Yedek parçaları hakkında fazla bilgim yok. Nette biraz araştırmA yapmalısın. En çok neresi kırılıyorsa o parçayı alabilirsin.

• 12 Ocakta Banggood'dan Cx-10a siparişi verdim. Restock 16 Ocak yazıyordu. 19 oldu 22 oldu ve 25 oldu ve bugün girdiğimde 30 Ocak olduğunu gördüm. Çok can sıkıcı bir durum. Processing yazısında kaldık malesef. İptal edip Cx-10 mu alsam ne yapsam bilemedim.
  • http://www.gearbest.com/rc-parts/pp_101575.html

bu bataryada sipariş veren oldumu acaba ?
  • faithstar F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende denedim göremedim. Sitenin linkini koyabilir misin?
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hem ev hem dışarısı için iyi seçim olacak. Yedek pervane ve pil şimdilik yeterli olur sanırım. Cevap için teşekkürler hocam.
  • Benim X11 geldi sonunda 1 Ay'ı geçirdiler helal olsun böyle rezil kargolama olamaz. Çarpma durumunda kalibrasyonu çok hızlı bozuluyor, açık havada henüz denemedim bu akşam elime geçti zaten. High profilinde acayip atak hareketleri var açıkcası bayıldım ürüne. Pillerim de gelince her şey çok daha güzel olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 24 Ocak 2015; 0:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Rc heli hobisine başlayan dh li dostlarımız için sevindim.

İlk mesajda yazan 580mah lık pil yani 13 dk uçuş süresini sağlaması büyük avantaj fakat minicik heliciğimizi 13 dk durmadan uçurursak helimizi bozabiliriz. Size tavsiyem stok pil kullanın. Ama uzun süre uççam diyosanız stok pilden 2 tane alım ust uste kullanın. Pil değiştirme sırasındaki süre helinin soğumasını sağlıyacaktır.

+tavsiye
    banggood sitesini kullanabilirsiniz.v9xx kodlu heliler ve birkaç quadcopter modeli satılıypr heöde her türlü yedek parçada bulunuyor.

Hocam üst üste kullanın derken nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.