Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 mAh 2 adet pil olacak elinde. 500 mAh alıp uzun süre kullanmak yerine, 1. pili bitirince değişim yapıp tekrar 200 mAh kullanın diyor. Hem o arada soğur hemde 500 mAh gibi uzun süre uçuşta kalmayacağı için zarar gelme olasılığı azalır diyor.
  • Kameralı olanın kamerası iyi mi?
  • 5 Ocakta sipariş verdiğim kırmızı x11c 22 ocakta elime ulaştı beklediğimden çabuk geldi ürün güzel hızlı kontrol etmeye başladım yavaş yavaş fakat düşünce yeniden havalandırmadan trim resetleyip kaliblasyon yaparsanız daha iyi kontrol edebilyorsunuz kamerası ve video kaydı güzel parasına göre içinden de 4 gb kart çıktı kart okuyucu yedek pervaneler ve usb şarj al
     Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjstk -- 26 Ocak 2015; 9:32:11 >

• mjstk kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjı daha mı çabuk bitiyor kameralı olanın?
  • kamera çokta etkilemiyor düşüş kalkışlar daha çok etkiliyor havada kesintisiz kalırsa daha uzun süre uçuyor havalanırken daha çok güç harcıyor uçurmayı öğrendikçe şarjı daha iyi kullanabiliyorsunz.
  • mjstk kullanıcısına yanıt
    Peki hocam gerçekten Hd kalitede mi?
  • Gecen hafta kirmizi disinda siparis verip, bugun kargoya verilen oldumu arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Benim siparisim de 24unde kargoya verilmisti hala ulasmadi. En gec haftaya ulasir umarim.

Sizle aynı tarihte kargoya verilmişti hala haber yok, takip te edemiyoruz, takipsiz almıştım, ama yine de bie kargo no olması lazım değil mi?
  • Moraller sıfır,

kırmızı X11 siparişim taaa şubatta stoğa girecekmiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmolog

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Benim siparisim de 24unde kargoya verilmisti hala ulasmadi. En gec haftaya ulasir umarim.

Sizle aynı tarihte kargoya verilmişti hala haber yok, takip te edemiyoruz, takipsiz almıştım, ama yine de bie kargo no olması lazım değil mi?

Takipsiz aldim ama gelir umarim bu hafta.

• Cihazı beğendim ve almak istedim ancak 25-30 uçuş sonrası motoru biter bunların gibi yorumları görünce almaya kıyamadım.
    Motorunu da satın almak mümkün ama onun için de lehim tabancası lehim bilgisi ve el yatkınlığı gerekiyor.
    Fırçasız motorların ömrü epey uzun oluyormuş. Öyle bir şey arayacağım, yada 2. El parrot ar drone2 gibi bir şey bulup öyle gireceğim bu işlere.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    İlk deneyiminiz olacaksa bence düşünmeden alın. Çünkü Parrot veya Brushless motorlu araçlar daha pahalılar ve inanın her çarptığınızda niye bununla başladım keşke ucuz bir şey alıp acemiliğimi onunla atsaydım deme ihtimaliniz çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 26 Ocak 2015; 13:36:39 >
  • bana tam hd gibi gelmedi hareketli olmasına rağmen iyi kayıt yapıyor

defalarca sağa sola takıldı pervaneye ip dolandı sıkıştı ama hiç bişey olmadı motorlarına
  • Hocam kamerasız almaya karar verdim.Elim alışınca,kendimi geliştirdikten sonra bütçeyi arttırıp güzel bir şey almayı planlıyorum.

Hocam ben de cumartesi kırmızıdan alacaktım isabet oldu.
  • biraz once kargo takipli kırmızı 24.98usd odeyerek x11 siparişi verdim.....beklemeye basladım...bu konudaki tum arkadaslara yorum ve incelemelerinden dolayı tesekkur ederim.
  • Arkadaşlar paypalinda herhangi bir kart tanimli olmadan sadece paypal bakiyesinden alisveris yapan oldumu gearbestten acabaa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Arkadaşlar paypalinda herhangi bir kart tanimli olmadan sadece paypal bakiyesinden alisveris yapan oldumu gearbestten acabaa :)

Hocam paypal kart çıkartabilirsiniz.Bedava kargosu falan her şeyi.
  • Paypal bakiyesi ile yurtdışı alışveriş yapamazsınız.

• Ozaman alışveriş yapamıcam desenize neyse saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK< -- 26 Ocak 2015; 19:02:40 >
  • 200 mahlık pil kaç dakikada şarj oluyor, powerbankla şarj ederiz motorlar soğurken. yedek pilde gerekmez böylece
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.