Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizinde barkod numarası CH ile başlayıp 14 rakamdan mı oluşuyor? PTT kargoya sorgulattığımızda karakter sayısı yetmiyor (toplam 12 karakter alıyor) PTT'yi aradığımda fazla rakam var sonu 3 harf ile bitmesi gerektiğini belirttiler... Track No almadığımız için mi oluyor acaba?
  • SaBoTeUr kullanıcısına yanıt
    Hocam track no almanız lazım almadan takip edemezsiniz.
  • iski kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki hâlâ gelmedi mi?Yedek parçalar kargoya veridli diyordunuz onlar geldi mi?
  • Kumandanın menzili kaç metre acaba bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sodavisne kullanıcısına yanıt
    50-100 metre konuyu açan kişi söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 27 Ocak 2015; 22:27:15 >
  • Tam 1 ay önce gearbest linkten bu model'den almiştim ancak ürünü kargo yapamıdılar para iadesi biraz önce aldım siz siz olun gearbest alişveriş yapmayin
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Benim siparişte gelmeyecek gibi. Para iadesinde zorluk çıkarıyorlar mı? Tam olarak kaç gün geçtikten sonra para iadesi istediniz ?
  • parçaları takipsiz kargolatmıştım. takip edemiyorum ne yazık ki :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Tam 1 ay önce gearbest linkten bu model'den almiştim ancak ürünü kargo yapamıdılar para iadesi biraz önce aldım siz siz olun gearbest alişveriş yapmayin

kırmızı renk sipariş verdiyseniz stokta yokmus şubat ortasında gelcek demişlerdi ondan gonderememislerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Arkadaşlar sizinde barkod numarası CH ile başlayıp 14 rakamdan mı oluşuyor? PTT kargoya sorgulattığımızda karakter sayısı yetmiyor (toplam 12 karakter alıyor) PTT'yi aradığımda fazla rakam var sonu 3 harf ile bitmesi gerektiğini belirttiler... Track No almadığımız için mi oluyor acaba?

Aynı şey ben de de var 1 ayı geçti hala yok takip te edemiyorum.

• Siparisinde sorun yasayan arkadaslar lütfen bana siparis numaralari ile birlikte ne tür bir sorun yasadiklarini pm ile bildirebilirmi?
    Gearbest in forum adminine mail ile bildirecegim.

Bu arada firma ile bir kuskunuz olmasin hic kimsenin siparisinin üstüne yatacaklarini düsünmüyorum, evet kargo yavas geliyor olabilir ama bu sorun sadece Gearbest ile ilgilide olmayabilir unutmayin ki bazen bizim gümrügümüz ve ptt nin inanilmaz yavas calismasinda da kaynaklaniyor olabilir. Egerki Free shipping yani ücretsiz gönderiyi sectiyseniz bu aralar Cin in gümrügünde inanilmaz yogunluk varmis bundan dolayi ürünlerin Cin den cikmasi zaman alabiliyormus RC forumunda okumustum.
  • 5 ocakta verdiğim sipariş bugün türkiyeye giriş yapmış (hollanda post ile geliyor)
    Ayni sorunu bende yasadim. Bircok yazismam oldu temsilciler ile. En sonunda konu sahibi arkadasin yardimlari ve benim inatciligim ile siyah modeli kargoya verdiler. Kirmizi siparis vermistim. Baktim olmayacak siyaha donup gonderttim en sonunda.Site guvenilir fakat musteri hizmetleri berbat.

• şanslıymışım benim kırmızı x11c 17 günde falan geldi bence parasına göre süper ürün kontrolunu öğrendikçe daha da güzel oluyor artık kalbrasyonunu falan kavradım arka arkaya taklalar attırabiliyorum
  • iski kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam ben bu cumartesi alacam,hızlı kargo seçeneği+kargo takip alacam,param yeterse tabii..Bu arada ne kadara gelir hızlı kargo ve takip no?
  • kampanya bitti bu gün bilginize sepete ekleyince fark ettim :D :D
  • SAM8 S kullanıcısına yanıt
    Aynen yav bir işim vardı bankaya gittim geldim 29 dolar olmuş.
  • teşekkürler 27 Aralık gecesi almiştim dün para iadesi alabilirdim zar zor hergün msj atarak
    Hocam 1 ay geçtikten sonra kargoya vermediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

Hocam 1 ay geçtikten sonra kargoya vermediler mi?

subat ayında gelicek dediler kırmızı rengi bana siyah renk gönderelim dediler bende hayır para iadesi istiyorum diyence dün alabilidim paramı çok sallıyorlar tavsiye etmiyorum gidin aliexpressten saglam satıcılardan alın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.