Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Syma-X11 in fiyati $1 daha düserek $22.99 oldu
    Kupon kodu: GBX11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 28 Ocak 2015; 14:04:19 >
  • Arkadaşlar sitenin güvenilirliğini bende sorguluyordum ama bugun kargom geldı ve musterı hızmetlerıne de sordum neden gec geldıgını, onlarda çin kargolarında yogunluk var ve turkiyenın kargosu da çok yavaş oldugu için süreç uzuyor dedı en fazla 60 gune kadar gelmez ıse iade işlemini yapıyoruz diyorlar, eger 60 gunu gecen varsa iade istesın... umarım kargo bekleyenler için tatmin edici bir cvp olmuştur
  • Hocam 29 $ yaziyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Hocam 29 $ yaziyor :)

Hocam indirim kodunu unutmayin: GBX11
  • Sepettemi dediginiz fiyata dusyor indirim kodu ile birlikte oylyse bir revize yapin konuya hocam ellerinizden oper :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba cx10 um geldi. bayağı bir kullandım ama yön ayarı bozuldu eğer geldiğinde sağa sola felan çekiyorsa yön tuşlarının arasındaki dikdortgen düğmenin 2 sine aynı anda basın yeşil lamba kırmızı olacak. daha sonra yukarı aşağı sağ sol o tuşları kullanarak ayarlarsınız. normal yün tuşu değil ama dikdörtgen küçük tuşlar.
  • Merhaba arkadaşlar deneyimli arkadaşlar üzerine gopro takabileceğim bir quad tavsiye edebilir mi?
  • arkadaşlar kameralı modelini nereden alabilirim?
  • ckul C kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk sayfada cx11c linkine tıkla siparişi ver.
  • 15$ a x10 alacağıma 22$ a SYMA X11 almak daha mantıklı m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_114523.html bunu alan kullanan memnun olan var mı birde baş sayfada 6-7 DKK dan sonra motor ısınmadan arıza verir demişsiniz yüksek mah pil almaya gerek yok ozaman bunları 6-7 dkk üstünde uçurmanın bi çözümü var mı illaki o motor sürtünmesindendir ısı , ne kadar az sürtünme o kadar az ısı.
    SYMA X11 alıp kullanan varmı genelde x10 almışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helikopterim bozuk arkadaşlar kumandayı nasıl resetlerim yada kalibre ederim 2 farklı şeklilde kalibre ediliyor ama kumanda kapandığında ayarlar gidiyor. lütfen yardım edin bunu çözene paypaldan 10tl yollayacağım lütfen çok acil yöntemini söyleyin. kalibre ediyorum ama geri bozuluyor
  • Hocam bende X11 var ama CX-10'da da benzer kalibre özellği var. Kolu ürünle eşleştirdiğinde sol kolu sol alt, sağ kolu sol üste basılı tut ışıkları yanıp sönmeye başlayacak ve kalibre reset yapmış olacak. Kapatıp açınca ürünle eşleşme gittiğinden gerekirse her seferinde yapmalısın. Altta ki videoda direkt görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 28 Ocak 2015; 18:06:59 >

• imhiret kullanıcısına yanıt
    Hocam 500 mah alırsın 6-7 dakika uçurursun dinlendirirsin 3-4 dakika tekrar uçurursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Hocam bende X11 var ama CX-10'da da benzer kalibre özellği var. Kolu ürünle eşleştirdiğinde sol kolu sol alt, sağ kolu sol üste basılı tut ışıkları yanıp sönmeye başlayacak ve kalibre reset yapmış olacak. Kapatıp açınca ürünle eşleşme gittiğinden gerekirse her seferinde yapmalısın. Altta ki videoda direkt görebilirsin.

hocam işte bunu kalıcısı lazım bana teşekkür ederim yinede kesim çözümü yok mudur?

• arkadaşlar bir özellik daha buldum sağ tarafdaki joystiğe tam tepeden basarsanız ötmeye başlıyor nedir bu?
  • Hocam onu kalıcı yapamazsın. Geçici hafızası var anladığım kadarıyla ve bu kumandalar her CX-10 için açılışta eşleşme yapman gerekiyor. Haliyle eşleşme yapınca tekrar resetlemeyi de yapmalısın. Alt tarafı 2-3 saniyeni alır o kadar da takma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

Hocam 500 mah alırsın 6-7 dakika uçurursun dinlendirirsin 3-4 dakika tekrar uçurursun.

çözümünüze bayıldım dur ayılim , illaki yüksek mah olunca 6-7dkk üzerinde kullanılacaktır yani ben kullanmasamda evde 6-7dkk yı geçerler en iyisi üzerindeki mah kapasite yeter batarya bittikçe şarj ederler uğraş olmadan buğraş olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada X11'le gelen 200 mah batarya ile 6.5 dkdan biraz fazla uçurabildim. Daha acemiyim ileri geri sağ sol yaparak öğrenmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Hocam bende X11 var ama CX-10'da da benzer kalibre özellği var. Kolu ürünle eşleştirdiğinde sol kolu sol alt, sağ kolu sol üste basılı tut ışıkları yanıp sönmeye başlayacak ve kalibre reset yapmış olacak. Kapatıp açınca ürünle eşleşme gittiğinden gerekirse her seferinde yapmalısın. Altta ki videoda direkt görebilirsin.

Teşekkürler bende arıyordum böyle bir anlatımı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• torossediri kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bayağı gaza geldim. X11'den sonra şimdi de CX-10 mu alsam diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.