Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen bilirsin dostum benim ki de bir çözüm.Kendini frenliyemiyorsan sana başka bir çözüm telefonda bir kronometre,alarm gibi bir şey kur süre bitince ses çıkar sen de makineyi dinlendirirsin.
  • çözüm için saol, kendi kullanımımda sorun yok mesele başka ellerde harap olmaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasalr 100$ dolar isi buaradadad gecerli mi gumruk olayi hani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 ikisi arasında kaldım syma-x11 ağır basıyor rica etsem elinde bu ikisinden olan varsa artıları eksileri paylaşabilirler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Arkadasalr 100$ dolar isi buaradadad gecerli mi gumruk olayi hani :)

75€ diye biliyorum evet bunkarda da bu üst limit geçerli

• Arkadaslar bu quadcopter isine acaip merakim var.Nedense simdiye kadar hic quadcopterim olmadi ama artik dayanamiyorum alacagim :) syma x11 ve 1 adet yedek 250 mah batarya alarak baslamak istiyorum. Ne dersiniz??

Edit:x11c mi alsam acaba,x11in kamerasi cok mu kotu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lineco -- 28 Ocak 2015; 20:40:17 >
  • çok pis kanıma girdiniz aldım bende:)
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum iyi forumlar.
  • Arkadaşlar altta ki batarya X11'de çalışır mı? Girişleri aynı gözüküyor (Kullanıcının eklediği fotoğraflara bakın) ve 25C bataryalar nette ki videolarda çalışıyor denmiş. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters-parts/pp_120126.html
  • ayın 26 sında siyah renk x11,batarya ve pervane siparişi vermiştim dün kargoya verilmiş bakalım kac gunde elimize geçecek...
  • 75 EURO mu hocam ? Eminimisniz ?
  • quote:

75 EURO mu hocam ? Eminimisniz ?

" Soru: Posta/hızlı kargo eşyası için muafiyetin kapsamı nedir?
    Cevap: Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo
    taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 75 Avro’yu
    geçmeyen eşya önemli değeri olmayan eşya olarak kabul edilmekte ve muafiyet
    tanınmaktadır. "
    detaylı bilgi için: ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

• Tesekurler

• quote:

Tesekurler

alacağınız ürün 75 avro üstündeyse satıcı ile görüşüp ürün fiyatını 75 avro aşağı yazılabiliyor böylece gümrükten sorunsuz geçer

• http://www.teknosa.com/urunler/125086869/parrot-rolling-spider-beyaz sizce bundan alıyımmı değermi :D anlık kamera olsun istiyorum ama bunda yok galiba
  • Benim ürünüm gelmiş. Bugun ofiste olmadığım için teslim alıp deneyemedim. Yarın akşama kadar dayanamayacağım ve ofiste bol bol test edeceğim sanırım
  • Siparişim geçen gün kargoya verildi. Bugünde 200 mAh pil + pervane siparişi geçtim. Bakalım ne zaman gelecekler.
  • 23 ocakta verdiğim syma x11 siparişi dün kargoya verildi. takipsiz alarak eşeklik ettim sanırım..
  • Syma X11'i teslim aldım ve denemeler yaptım. İlk kez quadcopter kullanmama rağmen çabuk adapte olabiliyorsunuz. Gerçekten eğlenceli bir hobi. Bağımlılık yaratıp buna yeterince alıştıktan sonra daha iyisini almaya teşvik edecek bir hobi. X11 yeni başlayanlar için ve ayrıca uçurmak için açık ve rüzgarsız havayı beklemeye gerek kalmadan evdede güzel bir uçuş yapabileceğim için doğru tercih yaptığımızı gösteriyor.

Fakat Gearbest ile şöyle bir sorun oluştu, X11'i alırken aynı anda 1 adet batarya ve pervane seti siparişi vermiştim. Fakat şimdi de bunları göndermeyi unuttuklarını söylüyorlar. Bu gerçekten sinir bozucu bir durum. Aynı anda sipariş vermemin bir anlamı kalmadığını belirttim bakalım ne cevap verecekler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.