Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi türlü karar veremedim symax11 yerine banggood.com dahttp://www.banggood.com/JJRC-H8C-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-With-2MP-Camera-RTF-p-950652.html bunu mu alsam ilerde canlı wifi camera takmayı düşünüyorum
    syma-x11 2mp 39$
    JJRC-H8C 2mp 54.99$ jjrc alacam galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bu kadar tuttu hani 22$ dı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal Fiyatı ilk 28.79$ dan 29$'a yükselmiş fazla bir yükselme yok. Login olduktan sonra ürünü sepete ekleyin, kupon kodu olarak Syma X11 için GBX11'i girin arkadaşlar. Ana sayfada yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Syma X11'i teslim aldım ve denemeler yaptım. İlk kez quadcopter kullanmama rağmen çabuk adapte olabiliyorsunuz. Gerçekten eğlenceli bir hobi. Bağımlılık yaratıp buna yeterince alıştıktan sonra daha iyisini almaya teşvik edecek bir hobi. X11 yeni başlayanlar için ve ayrıca uçurmak için açık ve rüzgarsız havayı beklemeye gerek kalmadan evdede güzel bir uçuş yapabileceğim için doğru tercih yaptığımızı gösteriyor.

Fakat Gearbest ile şöyle bir sorun oluştu, X11'i alırken aynı anda 1 adet batarya ve pervane seti siparişi vermiştim. Fakat şimdi de bunları göndermeyi unuttuklarını söylüyorlar. Bu gerçekten sinir bozucu bir durum. Aynı anda sipariş vermemin bir anlamı kalmadığını belirttim bakalım ne cevap verecekler.

hadi ya bende sizin gibi yanında batarya ve pervane siparişi vermiştim şimdi içime kurt düştü..

• quote:

Orijinalden alıntı: promil06

quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Syma X11'i teslim aldım ve denemeler yaptım. İlk kez quadcopter kullanmama rağmen çabuk adapte olabiliyorsunuz. Gerçekten eğlenceli bir hobi. Bağımlılık yaratıp buna yeterince alıştıktan sonra daha iyisini almaya teşvik edecek bir hobi. X11 yeni başlayanlar için ve ayrıca uçurmak için açık ve rüzgarsız havayı beklemeye gerek kalmadan evdede güzel bir uçuş yapabileceğim için doğru tercih yaptığımızı gösteriyor.

Fakat Gearbest ile şöyle bir sorun oluştu, X11'i alırken aynı anda 1 adet batarya ve pervane seti siparişi vermiştim. Fakat şimdi de bunları göndermeyi unuttuklarını söylüyorlar. Bu gerçekten sinir bozucu bir durum. Aynı anda sipariş vermemin bir anlamı kalmadığını belirttim bakalım ne cevap verecekler.

hadi ya bende sizin gibi yanında batarya ve pervane siparişi vermiştim şimdi içime kurt düştü..

Bana bir adet tracking no ile resim yollamışlardı (CH ile başlayan ve x11'in bulunduğu kutunun resmi) İlk başta ufak şeyler olduğu için kutunun içine koymuşlardır diye düşündüm. Fakat normalde kutunun içine koyulmadığından ayrı olarak gönderildiğinden, ikinci bir order ve tracking no açmaları gerekiyormuş. Sizde durum nasıl? 2. bir order ve tracking no var mı?

Benim soruma henüz cevap gelmedi, muhtemelen yarın cevap gelir.

• SaBoTeUr kullanıcısına yanıt
    hayır banada bir resim ve bir kod gondermisler ama benim kod RS ile baslıyor takipli almıştım..
  • SaBoTeUr kullanıcısına yanıt
    şimdi muşteri hızmetlerine sordum 3üde aynı kargoda gonderilmiş dedi artık gelince goruruz ne oldugunu
  • Arkadaşlar takip kodunu nerden kontrol ediyoruz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirici bir konu olmuş, teşekkür ederim.

Biraz önce X11, yedek pervane ve 2 Adet yedek batarya aldım. Shipping kısmında tracking number opsiyonu 0$oladak görünüyordu. Bu hep böyle miydi yoksa bana özel mi yapmışlar

• H.E kullanıcısına yanıt
    toplam kac dolar ödediniz acaba ? belli bir fiyatın üstünde takip no icin para almıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E

Bilgilendirici bir konu olmuş, teşekkür ederim.

Biraz önce X11, yedek pervane ve 2 Adet yedek batarya aldım. Shipping kısmında tracking number opsiyonu 0$oladak görünüyordu. Bu hep böyle miydi yoksa bana özel mi yapmışlar

normalde 40 dolara ulaşması gerekiyor siparişin ancak daha aşağısına da kargo takip nosu istemiyolar bazen
    benim siparişim 37 dolar tutmuştu, kargo takip için ücret çıkmadı ve ürünler şuan yolda takip numarası ile
    muhtemelen sizin siparişinizde 40 dolara yakın bir değerde

• Kodla birlikte 32 dolar ödedim, dediğiniz gibi olabilir.

bende alırken 35 dolar yukarsında ücret almıyordu 36$ almıstım ..demekki baremi biraz daha dusurduler ..X11 için indirim kodunu kullandınızmı =?
  • İndirim kodu kullandım. Beni şaşırtan tracking number kısmında 40$ ve üzerine ücret alınmaz diyordu ama benimki 32$, yine ücret almadılar

• Syma x11'im Cuma günü gelmiş. Ankara'da elden, satın aldığım fiyata almak isteyen varsa pm'den iletişime geçsin.
  • Backorder falan diyor sepette başka ürün seçemiyorum.Ne yapacağım?
  • ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

Backorder falan diyor sepette başka ürün seçemiyorum.Ne yapacağım?

Hangi ürün için bunu söylüyor, ön sipariş gibi bir şeyden bahsediyor sanırım.

Benim siparişim 24 saat içinde Netherland Post ile kargoya verilmiş.

x 11 de söylüyor.Başka bir şey alamıyorum yanında ben de ayrı ayrı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 3 Şubat 2015; 15:00:35 >
    Hocam ekran alıntısı yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.