Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Revenge® Kaç günde geldi hocam ? Bende baktım kırmızıyı göndermiyecekler, siyah gönderin dedim siyah nasıl iyi duruyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

@Revenge® Kaç günde geldi hocam ? Bende baktım kırmızıyı göndermiyecekler, siyah gönderin dedim siyah nasıl iyi duruyormu ?

25 aralıkta verilmiş kargoya, 40 gün civarında geldi sanırım baya geç yani (x11). Yurtdısından alışverişin belki de tek sevmediğim tarafı bu(kazık doları saymazsak). Takipsiz almıştım bu arada ben.

Renk konusuna gelirsem kırmızının daha iyi olduğunu düşünüyorum ama siyah mı beyaz mı dersen siyah derim. Renge cok takılma bence siyah da olur kırmızı da. Benim öğrenmem gerekiyor daha adam gibi uçuramadım.
  • @Revenge® 40 günü görünce bi tırsmıştım. Ama takipsizi görünce rahatladım :) Ben takipli aldım dün hollanda üzerinden sevk edildi diyordu bakalım ne zaman ulaşacak elimize. Aslında benimde en başta siyah çok gözüme çarpıyordu. Ama herkes kırmızı aldı diye ve tavisye üzerine kırmızı almıştım. Baktım göndermeyecekler kırmızıyı siyaha döndüm tekrar nasip dedim :D Bakalım ne zaman gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

@Revenge® 40 günü görünce bi tırsmıştım. Ama takipsizi görünce rahatladım :) Ben takipli aldım dün hollanda üzerinden sevk edildi diyordu bakalım ne zaman ulaşacak elimize. Aslında benimde en başta siyah çok gözüme çarpıyordu. Ama herkes kırmızı aldı diye ve tavisye üzerine kırmızı almıştım. Baktım göndermeyecekler kırmızıyı siyaha döndüm tekrar nasip dedim :D Bakalım ne zaman gelecek...

Açıkçası bu işi çok kafaya takmamak lazım, her gün bununla yatıp bununla kalkılırsa faydası olmadıgı gibi kafayı da meşgul ediyor Yurtdışından mal alınıyorsa bunu göz alarak almak lazım ama her kargo da bir değil tabiki ben ingiltereden 8 günde gelen sipariş de biliyorum royal maille hem de

• Revenge® kullanıcısına yanıt
    Kumandada pil çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

Kumandada pil çıktı mı?

Çıkmadi 4 adet aa gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Bu mesaj silindi.
    Batarya linki atarmısın hangisini alalım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • GBX11 indirim kodu çalışmıyormu

• 24 aralıkta verdiğim sipariş hala gelmedi bişey değil parasını geri alırım sorun değil de oynayacaktım oğlanla heves etti çocuk bi de daha sonra yedek parça almıştım pil pervane falan onlar geldi daha quadcopter yok piyasada.

• http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_73260.html x5c-1 için kupon GBX5C 49.99 $ a geliyor
  • Hâlâ kargoya vermemişler.Dx'ten de bir şey aldım hemen ertesi gün kargoya verdiler.

Edit;Ürünü kameralısıyla değiştirmek için iade istedim ardından 40 dakika sonra vazgeçtim ve bunu ifade ettim şimdi ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 6 Şubat 2015; 18:31:10 >
  • 65TL'ye kameralı quadcopter sahibi oldum teşekkürler:)
  • Gearbest banggood'a göre daha uzun sürede gönderiyor sanırım ?

• Bu site içinde yapmaman gereken en önemli şeyi yapmışsın. Kararsızlık. Her fikir değiştirip, sipariş değiştirdiğinde veya iptal edip sipariş verdiğinde sıranın en sonuna atılıyorsun. Şuan stokları bilmiyorum ama hele stoklar'da ürün yoksa yandın. Bekle anam bekle. Bende çok kararsızlıklarla iş yapmıştım 20 günde zorla kargoya verdirttim ürünü.
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi?.Stoklarda ürün varsa?Bir de kendim özel olarak ilgilenmem gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 7 Şubat 2015; 14:57:36 >
  • snatch1903 kullanıcısına yanıt
    gerabesten 26 sında sipariş verdm 28 inde kargoya verilmiş bugun kargo türkiyeye geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

65TL'ye kameralı quadcopter sahibi oldum teşekkürler:)

Nasil oldun hocam acaba

• Birikmiş Gearbest puanı vardı geçmiş alışverişlerden
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    Nasıl yav 3 gün önce verdim Processing diyor.Ama iptal edip 40 dakika sonra iptalimi iptal ettim ama belki o yüzdendir.
  • yani olabilir zaten 2-3 iş günü içinde kargoya verilir diyor hafta sonları sayılmaz buna..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.