Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H8C var bende kalkışta bi taraf daha yukarda kalıyor
    prop balance mi yapmam lazım
  • Ayni tarihte aldigim yedek 4lü pil geldi.Quadrocopter hala ortada yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syma X5C Quadcopter den biraz daha iyi olan var mı?
  • Kaç günde geldi?
  • 15 Ocakta kargolanmış 15inde elimdeydi. Quadro 13ünde kargolanmış hala yok.
  • Aynı sepette almadınız mı?
  • JJRC H8C almıştım
    onu sattım ve şimdi daha üst model bişey bakıyorum
    90 $ üst limit
    önerileri bekliyorum
  • kırmızı ön şiparişte suan alsam kaç güne kargoya verirler ?
  • ismail5231 İ kullanıcısına yanıt
    28 şubatta olması lazım.
  • Arkadaşlar 2 x11c 8 batarya 2 yedek pervane 2 motor sipariş verdim. emtia:97 dolar teslimat ücreti ise 17 dolar tuttu gümrükten cıkarmı tırsıyorum valla. iptal mi etsem iptal etmek istesem nasıl ederim acil yarıdma ihtiyacım var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laterone -- 18 Şubat 2015; 22:11:37 >
  • uçuşu en stabil olan copter markası nedir?fiyatı max 100 euro olan...
  • laterone L kullanıcısına yanıt
    gümrükten geçer hocam korkmayın. 100$ sınırına teslimat ücreti dahil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

gümrükten geçer hocam korkmayın. 100$ sınırına teslimat ücreti dahil değil

Valla bndeki bu şans varken pek ümidim yok gibi ama ypck bşy yok inşallah dediğin gibi olur bakalım..
  • Arkadaşlar simdi en iyisi hangisi? Birde kameradan nasıl görüntü alıyoruz anlık görebiliyor muyuz?

• x11c en iyisi.Görüntü anlık değil malesef.SD karta kaydediyor.pc'den izliyorsunuz
  • Peki arkadaşlar Türkiye'de kaça satılıyor bu aletler.Fazla bir fark yoksa değmez bence 2 aya yakın beklemeye
  • Cheerson Cx-10a 'yı Headless modda kullanan var mı? Ben 3 DIT sesinde kullandığımda da normal şekilde uçuyor.
  • Boyutu en büyük olabilecek ve kargo dahil 70 liradan daha ucuza nasıl model var hocam ?

• Hiç aklımda yokken gece gece bende aldım bir adet Quadro ve 4lü batarya+şarj kiti. Tez zamanda gelir inşallah çok fena heves ettim
  • Yusuf434382 70 TL den ucuz modellerde boyut beklemeyin genelde mini yada mikro olur

DgnByz hayırlı olsun beklemesi baya bir zor geliyor hele de hevesle alınca :)

mrt338 2 katı fiyatlara satılabiliyor Mesela JJRC H8C Modeli 55 Dolar yurt dışında burda 250den aşağı bir fiyata yok genelde de 300 TLden satılıyor

meftunmerhum Anlık Görüntü veren modeller FPV diye geçer First Person View yani 130$ minimum fiyatları oda beklenen kaliteyi vermez
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.