Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gearbest ten sipariş iptali nasıl oluyor arkadaşlar ??
  • laterone L kullanıcısına yanıt
    Sonra sakın kararını değiştirip iptalini iptal ettirtme.

Ticket atacaksın öyle iptal olur.
  • yok siparişin toplamı kargosuz 97 dolar kargolu 113 dolar gümrükden çekiniyorum biraz ondan ne yapsak ki :/
    gümrüğe takılırsa hemen geri gönderirimi vergisini ödemek istesek nasıl olacak anlayamadım
  • mesaj atın tutar kısmını düşük göstersinler
    benim 50 dolarlık ürünüme kendileri ben bişey demeden 28 dolar yazmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

mesaj atın tutar kısmını düşük göstersinler
    benim 50 dolarlık ürünüme kendileri ben bişey demeden 28 dolar yazmışlardı

inşallah pm attıım bakalım 50 dolar yazın dedim inşallah öyle olurr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Syma 1 ad pervanesi dönmüyor ne yapayım oğlum çok üzülüyor.acil yardım kim yapar.pervaneyi değiştirdim yinede çalışmıyor

• eraye43 E kullanıcısına yanıt
    Hocam görünüse göre sizin x11 in motor ömrünü tamamlamis Hangi taraftaki motor calismiyor. Yeni motor almaniz gerekiyor.
  • 2 şubatta aldigim x11, 2 tane 200mah batarya ve bir tane yedek pervane seti bugün geldi.
    Öncelikle quadcopter çok hızlı, ilk sürüş deneyimim biraz kötüydü. Sürekli duvarlara ve tavana çarptim, nerede ölü nokta varsa oraya girdim

Alt kısımdaki kontrol düğmelerinin mod ayarlama dışında ne işe yaradığını hala çözemedim. Kontrol kumandasıni çözmek biraz zaman alacak gibi.

• Ayın 13'ünde Shipped out statüsüne geldi,bu Çin bayramı paketin gelmesini etkiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

Ayın 13'ünde Shipped out statüsüne geldi,bu Çin bayramı paketin gelmesini etkiler mi?

En fazla birkaç gün etkiler.

Aşağıdaki tuşlar ne işe yarıyor hala çözemedim, bastikca ses çıkıyor ama işlevi ne bilmiyorum. Kullanım kilavuzunu anlayamadım.

• arkadaşlar gearbest urun baktım sepete ekledım ama
    Standard Shipping dıyorkı 23 dolar kargo parası ?
    free gönderi yazıyor odemey gelınce cıktı bu 23 dolarlık secenegeı secmezsem urun takıpsızmı gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 27 Şubat 2015; 20:56:55 >
  • H.E kullanıcısına yanıt
    Kumanda hakkinda

Sag taraftaki 4 tus trim ayaridir yani hassas ayar. Egerki quad hava iken oldugu yerde durmuyorsa;
    Sola dogru gidiyorsa kumandadan sag a basmaya baslayin ürün sag sol ekseninde sabit durmaya baslayinca daha fazla ayar tusuna basmayin
    Ayni sekilde quad havada iken ileri dogru gidiyorsa kumandadan geriye basin , quad ileri geri ekseninde sabit durmaya basladigi zaman daha fazla ayar tuslarina basmayin. Sag Sol Ileri Geri icinde ayni sekilde dusunun ürün hangi tarafa cekiyorsa kumandadan aksi tarafa basin.

Sol taraf taki tuslarin 2 si trim 2 si kamera kontrolu icin. X11 kamerasiz versiyonunda kamera icin kullanilan bu 2 tusun bir etkisi yoktur.
    Egerki quad kendi ekseni etrasinda saat yönünde dönüyorsa kumanin sol tarafindaki 4 tustan sol taraftakine basin quad kendi ekseni etrafinda sabit durdugu zaman daha fazla trim tuslarina basmayin. Ayni sekilde quad kendi ekseni etrafinda sola dogru donuyorsa bu kez aksi yönü olan sag a basicaksiniz

Bir kac güne quadcopter nasil kullanilir videosu hazirlayacagim.

• Teşekkürler. Böyle bir video benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı olacaktır.

• H.E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,az önce baktım çıkış yapmış.
  • Ocak sonunda siparişini verdiğim Syma x11c quadcopter dün sorunsuz biçimde elime ulaştı. Kullanışlı ve eğlenceli bir ürün. Gearbest'te hiçbir sorunla karşılaşmadım

• 4 şubatta x5c-1 almıştım. Şimdi geldi :) ama işyerinde malesef deneme şansı bulamadım.

işyeri
  • Arkadaşlar benim quad da geldi sonunda. Ufak ufak alışmaya çalışıyorum.

Kısa bi video çektim buyrun :)

• Krandei kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık , hakikaten alışmaya çalışıyorsun sonunda anladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtax -- 28 Şubat 2015; 0:26:36 >
  • lineco kullanıcısına yanıt
    Kaça almıştın ? Bende arkadaşla hangisi alsak diye düşünüyoruz. 1 tane x11 bi tanede x5c alsak diyoruz.
  • Dostlar selam,

Daha 3 gününde sol ön pervane çalışmaz oldu ! :(

nedendir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.