Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksoft

40 günde 45 günde geleni gördümde 2,5ayda gelen zor bulunur :D

5 dolar ödedim bir daha yollayacağız dediler hocam . Ama takipsiz sipariş vermem bir daha asla. Kim bilir hangi it cebe attı , hem adamlara ayıp hem bana
  • Arkadaşlar syma x11 i hafif rüzgar olsa dahi çok yükseğe çıkarmamak lazım mış, bu gün çok yüksekte iken rüzgarla kumanda menzilinden çıktı ve toparlayamadım, gözden kayboldu mahalle arası olduğu için gitmek istemedim, zorlamayla iyikide gitmişim kumandayı açıp kaparken bir evin çatısından yükseldi ve korkarak kucağıma geldi, ıslanmıştı biraz :) hemen eve götürüp sobanın yanına koyayım diye düşünrmedim doğalgaz ile ısınıyoruz falan....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

40 günde 45 günde geleni gördümde 2,5ayda gelen zor bulunur :D

5 dolar ödedim bir daha yollayacağız dediler hocam . Ama takipsiz sipariş vermem bir daha asla. Kim bilir hangi it cebe attı , hem adamlara ayıp hem bana

Beş altı dolar üstü ne alırsanız alın kayıtlı posta olması lazım.
    Adamın biri cebe attığı zaman yapacak hiçbir şey yok.
    Firmaya da size de yazık oluyor.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Abi benimki ortada yok daha . Bakalım 5 dolar daha verdim bekliyorum . Yeni profilim bu
  • Benimkide takipsiz idi, paket de büyük yani cebe sığacak türde değil, gelir inş

• Motorlarım geldi de motoru lehimledim fakat enerjiyi verdiğim gibi dönüyor ve yavaş dönüyor sebebi ne olabilir?
  • Ne işe yarıyor bunlar? Hobi amaçlı mı sadece ? Bildiğimiz oyuncak mı
  • hobi daha doğru bi tanım sanırım yada büyüklere göre oyuncak çünkü baya koca koca adamlar bunlarla oynuyor (:
    benimkide yarın geliyor inş bi aksilik olmazsa
  • Mail gelmiş bugün ciddi indirim ve ücretsiz kargosu varmış. İlgilenenler için link

http://m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_138723.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0415&email=b2t8ZG9nYW5iZXlhel85QGhvdG1haWwuY29tfDIzMzg=

Ekleme; Başka model quadrochopter onu belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 19 Nisan 2015; 16:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Mail gelmiş bugün ciddi indirim ve ücretsiz kargosu varmış. İlgilenenler için link

http://m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_138723.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0415&email=b2t8ZG9nYW5iZXlhel85QGhvdG1haWwuY29tfDIzMzg=

Ekleme; Başka model quadrochopter onu belirteyim.

Ooo çok iyi fiyat acaba iyi bir şey midir ki?

• Bilgim yok malesef, bilen bir arkadaş aydınlatır umarım.
  • Allah belasini versin gümrük kurallarinda emegi geçen herkesin.

Tekirdag'a istedigim multikopterin ilkini takipsiz aldim gelmedi ikincisini takipli aldim.Kagit yollamislar gelin Basaksehir'den alin diye.

• Sorumu cevaplayacak sorunumu çözebilecek yok mu?
  • Kamerası olan,30-40 dolara kadar bir şey arıyorum.Ne önerirsiniz?
  • ya arkadaşlar ven tam olarak yön olayını çözemedim kalibredemi bir sorun var yoksa yön olayının bir püf noktası var mı.
  • JJRC H6C New Version 2.4G 4CH Headless Mode Quadcopter with 2MP Camera
    http://www.banggood.com/JJRC-H6C-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-with-2MP-Camera-LCD-Transmitter-p-952869.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

JJRC H6C New Version 2.4G 4CH Headless Mode Quadcopter with 2MP Camera
    http://www.banggood.com/JJRC-H6C-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-with-2MP-Camera-LCD-Transmitter-p-952869.html

Hocam bunu alacağım sanırım.Yedek parça/batarya konusunda ne yapmamı önerirsiniz?
  • Ben de sipariş geçtim ama yedek batarya ve sarj aletini sonraya bıraktım. Bataryayı ölçüp ondan sonra ebay, banggood ve gearbest ten bakıp ona göre alacağım. Sarj aleti büyük ihtimal uyar ama acelen yoksa bakıp da al derim. Kimisinin soketi farklı oluyor. Yedek motor olayı da keza öyle banggood dan alanlar ölçünün farklı olduğundan şikayetçi.

Bir de şurada konusu var oraya bakarak fikir alabilirsin.link
  • Arkadaşlar syma x11 im gazı yükseltince sol geriye çekmeye başladı sebebi ne olabilir? Yedek pervane ve motor var.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Sağ taraftaki yön tuşlarıyla ince ayar yapmaya çalış. Ne yöne gidiyorsa ters istikamette tuşlara bas. Eğer işe yaramazsa pervaneyi aç bi temizle. Buda olmazsa elindeki yedek parçaları kullan
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.