Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinci dediğin olmadı, Bence ikinci dediğin ,saç kılı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

Arkadaşlar syma x11 im gazı yükseltince sol geriye çekmeye başladı sebebi ne olabilir? Yedek pervane ve motor var.

hocam bu durum kimi serilerde kronik malesef
    Bende de aynı sorun mevcut ve motoru yenısıyle değıstırmeme rağmen aynı sorun devam edıyor benı cok etkilemiyor zaten tam gaz yüklenince oluyor bu durum yavaş yavaş gaz verince sorun olmuyor ama can sıkıcı bir durum.
    İlk mesajda linkini verdiğim yabancı forumda da çoğu kişi bundan yakınıyor oradakilerin çoğu motorlardan kaynaklandığını söylüyorlar ama bence anakartta zamana ve kullanıma bağlı problemler oluşyor, çünkü mtorunu değiştirmeme rağmen aynı sorun devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 5 Mayıs 2015; 10:22:32 >

• Bu sorun birdenmi oldu yoksa başından beri mi; benimkisi kızımın saçına dolanıp hemen ardından 3. Katdan yere çakıldıktan sonra böyle oldu. Gazı 100/10 artırınca bir karış yukarda bir şey yok yavaşda olsa arttırmaya devam edince şahlanıp geri geliyor.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Bu sorun kullandıkça oluşuyor ilk kullanıldıgında bır sorunu yok. Ben 500mah lık bataryalar ile 11-12 dakıka arasında uçuş yapıyordum ve zamanla anakartta sorunlar oluştu diye düşünüyorum çünkü motoru değiştirmeme rağmen aynı sorun mevcut.
    Kısa bir video yüklerseniz bu sorun ile ilgili yardımcı olmaya çalışırım ama sanki sizdeki sorun motordan dolayı kaynaklanıyor gibime geldi. Bendeki üründe aşırı derecede geri gelme yok ama hissettiriyor ileri sağ doru müdehale etmem gerekiyor.
    Saça dolandığı anda gazı hemen kesmediyseniz motora zarar gelmiştir diye düşünüyorum. bu motorlar cok hassas oldugu için egerki enerji gelip o enerjiyi harcayamıyorsa motorlarda hemen yanmalar meydana geliyor sizdeki sorun bu da olablir.
  • Benim cx 10'da da ne kadar trim ayari yapsanda one doğru gidiyor bir türlü duzeltemedim cihaza reset atmanın yolu falan yok mu arkadaşlar bana sorun yazilimsal gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalibre ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

kalibre ettiniz mi?

Kalibre etmek icin belki 2 3 sarj yedim ama bir anda öne dogru xok hızlanıyor dengesizlik soz konusu

• Kalibre ile trim ayarlari farkli seyler.
    Quadi kumandaya baglayin sonrasinda sol joistigi sol alta , sag joistigi sol uste goturun , quadin isiklari yanip sonmeya baslicak, bu islemden sonrasinda da eger hala üründe sapma varsa pervanelere bakin yamulmusmu, yamukta degilse motor zarar gormus degismesi gerekiyor anlami cikar.

7. dakikaya bakin
    https://www.youtube.com/watch?v=YysyZBWx4Dk
  • Kalibrasyonuda trim ayarinida denedim aslında asıl problem yaklasik 1.5 2 metre yukseldiktrn sonra on tarafını eğerek karsiya dogru hızlanıyor.

• Öndeki pervaneler de sorun yoksa eger, motorlar zarar gormus performansi düsmüs demismesi gerekli gibi duruyor ama gormeden tam bir yorum yapamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 6 Mayıs 2015; 13:25:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Ben de sipariş geçtim ama yedek batarya ve sarj aletini sonraya bıraktım. Bataryayı ölçüp ondan sonra ebay, banggood ve gearbest ten bakıp ona göre alacağım. Sarj aleti büyük ihtimal uyar ama acelen yoksa bakıp da al derim. Kimisinin soketi farklı oluyor. Yedek motor olayı da keza öyle banggood dan alanlar ölçünün farklı olduğundan şikayetçi.

Bir de şurada konusu var oraya bakarak fikir alabilirsin.link

Ben bu yeni version H6C ürününü aldım. Birkaç kez uçuş yaptım. Fiyatını hak ediyor fakat kandırıldığımı hissettiğim bir konu var. Üzerindeki kamera 2 Mp değil. 1280x720 video çekiyor ve fotoğraf çözünürlüğü de aynı. Yani 0.921 MP demek oluyor bu. 2 MP olması için 1600x1200 fotoğraf çekmesi lazım.
    Sizin H6C elinize geldiyse, bunun fotoğraf çözünürlüğünü kontrol eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: korayus

quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Ben de sipariş geçtim ama yedek batarya ve sarj aletini sonraya bıraktım. Bataryayı ölçüp ondan sonra ebay, banggood ve gearbest ten bakıp ona göre alacağım. Sarj aleti büyük ihtimal uyar ama acelen yoksa bakıp da al derim. Kimisinin soketi farklı oluyor. Yedek motor olayı da keza öyle banggood dan alanlar ölçünün farklı olduğundan şikayetçi.

Bir de şurada konusu var oraya bakarak fikir alabilirsin.link

Ben bu yeni version H6C ürününü aldım. Birkaç kez uçuş yaptım. Fiyatını hak ediyor fakat kandırıldığımı hissettiğim bir konu var. Üzerindeki kamera 2 Mp değil. 1280x720 video çekiyor ve fotoğraf çözünürlüğü de aynı. Yani 0.921 MP demek oluyor bu. 2 MP olması için 1600x1200 fotoğraf çekmesi lazım.
    Sizin H6C elinize geldiyse, bunun fotoğraf çözünürlüğünü kontrol eder misiniz?

Üründen memnun musunuz acaba bende almayi düşünüyorum

• Açıkcası uçuş deneyimi açısından memnunum. Ürün çok hızlı. Kumanda menzili ise o kadar fazla ki, yükseklik testi yaptığımda bir an gözden kaybettim diyebilirim.
    Videodan yaldığım ekran görüntüsü ile ne kadar yükseldiğimi görebilirsiniz.
    Ürün çok küçük olduğu için kamera görüntüleri oldukça titrek oluyor. İzlerken yoruluyorsunuz :) Ama fiyatını hakettiğini düşünüyorum açıkcası.
    Bundan daha iyi fotoğraf/video kalitesi için 200$ bandındaki ürün kuruplarına bakmak gerek bence.

Yedek pil ve pervane seti de almayı ihmal etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayus -- 10 Mayıs 2015; 12:07:38 >

• quote:

Açıkcası uçuş deneyimi açısından memnunum. Ürün çok hızlı. Kumanda menzili ise o kadar fazla ki, yükseklik testi yaptığımda bir an gözden kaybettim diyebilirim.
    Videodan yaldığım ekran görüntüsü ile ne kadar yükseldiğimi görebilirsiniz.
    Ürün çok küçük olduğu için kamera görüntüleri oldukça titrek oluyor. İzlerken yoruluyorsunuz :) Ama fiyatını hakettiğini düşünüyorum açıkcası.
    Bundan daha iyi fotoğraf/video kalitesi için 200$ bandındaki ürün kuruplarına bakmak gerek bence.

Yedek pil ve pervane seti de almayı ihmal etmeyin derim.

V222 vardi geçen senw aldım uzun zamandır anakart yandi duruyordu saattim parçalarini tekrar yaz geldi almak istiyorum sormak istediğim sorular var

1-nerden aldiniz
    2-kontrolü nasil kücük olduğundan hafif rüzgarda kaybediyor musunuz
    3-yaklaşık 1 batarya kaç dk sürüyor
    4- hangi yedek parça aksesuar tavsiye edersiniz yanında almak için

• zorbey27 kullanıcısına yanıt
    1- Banggood'dan aldım. Yaklaşık 25 günde elime geçti. (Kıbrıs)
    2- Hafif rüzgarda kontrolü kaybettiğimi söyleyemem ama uçurtma uçurulabilir hafif rüzgarda evet ürün sürükleniyor. %100 güç modunda oldukça rüzgara direniyor ama bu modda rüzgarlı havada uçurmak bence eğlenceli değil.
    3- İçinde gelen batarya ile koruyucu kılıf takılıyken yaklaşık 5 DK uçabiliyorum. Ayrıca aldığım Goo 380mAh batarya ile 6 dk uçuyorum.
    4- Yedek 4 veya 5 li set satılan yedek batarya öneririm. Ayrıca birkaç set de pervane almanızı öneririm. Ben ne olur ne olmaz 2 tane de motor aldım bozulursa 20 gün beklemeyeyim diye.

Örnek Batarya

• quote:

1- Banggood'dan aldım. Yaklaşık 25 günde elime geçti. (Kıbrıs)
    2- Hafif rüzgarda kontrolü kaybettiğimi söyleyemem ama uçurtma uçurulabilir hafif rüzgarda evet ürün sürükleniyor. %100 güç modunda oldukça rüzgara direniyor ama bu modda rüzgarlı havada uçurmak bence eğlenceli değil.
    3- İçinde gelen batarya ile koruyucu kılıf takılıyken yaklaşık 5 DK uçabiliyorum. Ayrıca aldığım Goo 380mAh batarya ile 6 dk uçuyorum.
    4- Yedek 4 veya 5 li set satılan yedek batarya öneririm. Ayrıca birkaç set de pervane almanızı öneririm. Ben ne olur ne olmaz 2 tane de motor aldım bozulursa 20 gün beklemeyeyim diye.

Örnek Batarya

Otomatik geri dönüş tuşu işe yarıyor mu

Eğer quad'ı yeni uçurduysanız ve akrobatik hareketler yapmadıysanız o zaman size yaklaşıyor. Onun haricinde yön duygusunu kaybedip bazen benden daha da uzağa gittiği oluyor :) Açıkcası hiç sonuna kadar bekleyip ne yapacağını gözlmlemedim. Zaten GPS olmayan bir üründe bu saçma bir fonksiyon.
  • quote:

Eğer quad'ı yeni uçurduysanız ve akrobatik hareketler yapmadıysanız o zaman size yaklaşıyor. Onun haricinde yön duygusunu kaybedip bazen benden daha da uzağa gittiği oluyor :) Açıkcası hiç sonuna kadar bekleyip ne yapacağını gözlmlemedim. Zaten GPS olmayan bir üründe bu saçma bir fonksiyon.

Haklısıniz gps yok süs diye konmuş gibi hiç vide yüklediniz mi youtube

henüz yüklemeye değer video çekmedim. :(
  • korayus kullanıcısına yanıt
    Benim ürünün gelmesinde sıkıntı çıktı. Önce out of stock oldu, şimdi ise gönderilmesini bekliyorum. İşin aslı kamerasından çok da bir şey beklemiyorum. Ürün Hubsan X4 H107C 2.4G 4CH çakması. Yani o kulvarda bir ürün. Hubsan'dan daha iyi fiyat ve içeriğe sahip.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.