Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iski

Dostlar selam,

Daha 3 gününde sol ön pervane çalışmaz oldu ! :(

nedendir acaba ?

Ucuz etin yahnisi...
    Geçmiş olsun.
    Uyduruk fırçalı motorlar kullandıkları için böyle oluyor benim anladığım.
    Daha iyi motorlar kullansalar bunlar yaşanmaz ama fiyatın artması çinli ağabeylerimizin işine gelmiyor.

Sırf bu durumlardan ötürü adam gibi dayanıklı ürün çıkarmadıkları sürece bu tarz bir şey almam.
    Lehim işi olmasa hadi motoru da değiştiririz ama 5 günde bir motor değiştirip lehim ustası mı olacağız alt tarafı 10 dk eğlenmek için?

Sürekli yeni drone çözümleri üretiliyor. Adam gibi drone'lar zamanla daha da ucuzlayacak.
    Bekleriz bizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 1 Mart 2015; 14:29:53 >

• arkadaslar selam,

2 ocakta verdigim siparis 13 ocak'ta kargolanmis gozukuyor ama hala gelmedi, sizde nasil durumlar, bu kadar beklediniz mi?
  • Bu konuyuda takip eden çok var diye burayada yazıyorum

Gearbest sitesine DH Quadcopter [ANA KONUSU] konusunu referans göstererek mail attım
    almayı düşünen çok arkadaş var ancak fiyatlarda bişi olmaz mı (Bize Kaç olur) diyerekten

bazı modeller için Coupon Kodları yolladılar bende kodları DH Quadcopter [ANA KONUSU]
    sayfasına her ürünün altına ekledim bu kodlar sonrasında diğer sitelerden daha uyguna geliyor fiyatlar

Başka modellerden almayı düşünen Kod soran arkadaşlar varsa bana yazsınlar onlar içinde konuşalım

• Syma X11 modelinden almıştım gearbestten. Alırken de 1 tane xtra batarya almıştım. Ama uçuş süresi 2 batarya ile yeterli olmuyor. Yeni batarya almak üzere gearbeste baktığımda bataryanın stokta kalmadığını gördüm. Başka 200mah lık ya da daha büyük bataryasından alabileceğim bir yer bilen var mı arkadaşlar?
  • Archimede kullanıcısına yanıt
    Batarya ceşitlerini pm. ile gönderdim
  • 26 ocak ta gearbestten 24.98 usd ye takipsiz olarak sipariş ettiğim syma x11 kırmızı bugun elime sağlam olarak geçti.
    21 subatta banggood tan 44.46 usd ye takipli olarak sipariş verdiğim jjrc h5c bugun elime gecti.

her iki siparişte sağlam bir sekilde geldi.x11 evde denedim bir sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 4 Mart 2015; 23:53:21 >
  • Bugün 13.28'de Türkiye'ye giriş yapmış.Yarın gelir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 5 Mart 2015; 16:38:28 >
  • 26 ocakta verdiğim sipariş bugün geldi. takipsiz standart gönderi olarak almıştım.
  • Slm arkadaslar bi multi yaptim, suan ucuruyorum fakat bi problem var bilen varsa yardimci olabilirmi?

problem su; throttlei cok yavas bi hareketle kaldirdigimda %30 larda yukselmeyi basariyorum fakat sag veya sol yaw yaptigimda motorlardan biri alet kendi etrafinda donerken duruyor, ve kafa ustu cakiliyor bu ikinci motor rulmanlarini degistirisim ve bir pervane gitti artik yukselmeye korkar oldum!

Esc: hobbywing skywalker 40a
    motorlar: DT750 bell motor 750kv
    ucus karti : cc3d openpilot
    pervaneler: 9*4.7 karbon fiber
    batarya: 2200mah
    Agirlik: 1050g pil dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atropatan A kullanıcısına yanıt
    Bugün geldi ürünüm.Oynaması gerçekten çok zevkli fakat kumanda ayarları ile abim biraz oynadı yönler ters oldu.Bir de takla nasıl atılıyordu?

Edit:Sanırım motor yandı.Gerçi dinlendiriyordum.Motoru söktüm çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 11 Mart 2015; 16:26:27 >
  • Konuyu başından beri takip edip siparişimi hemen vermeme rağmen quadcopter im illa kırmızı olsun ve takipsiz olsun istediğim için daha bu hafta geldi. Kısık gazla gayet kolay öğreniliyor, konuyu açan ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Kuponlar kullanimdan kalkmış sanirim.

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    İmzamda yer alan linke bakın bazı modeller için indirim kodu paylaştım

• Almış olupta sıfır veya ikinci el satacak olan varsa ulaşsın

• aksoft kullanıcısına yanıt
    Ürünüm gün itibariyle geldi. Oynadım da biraz, iki batarya bitirdim sanırım. Lakin bi' sorunum var, yanlışlıkla kalibrasyon yaptım ve evin resmen heryanı yamukmuş, haliyle alet bayağı eğik kalkıyor. Pratik bi' önerin var mı hocam
  • hangi model aldınız bilmiyorum söylediysenizde hatırlamıyorum maalsef
    ama youtubede model adıyla beraber aratırsnız kalibrasyon ayarlarının nasıl yapıldığına dair videolar var
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    X11 Modeli, bakayım youtube'a. Aslında kitapçığından baktım nasıl yapıldığını biliyorum da, dediğim gibi evimiz çok yamukmuş
  • Selam,

x11 var, satmak için x11c kameralısından aldım kamerasını denemek için 1 kere uçurdum sadece yani sıfır sayılır. Düşünürseniz şu anki fiyatıyla 49 dolara yani 130 liraya verebilirim.

Bu arada x11i çok kullandım, gerçekten zevkli ve kolay uçurması. Alıştığınız zaman biraz rüzgarlı da olsa pro moda alıp dışarda uçurabilirsiniz. Bu arada kameralı modelin kamerası beklediğimden ve youtubeda izlediklerimden çok daha kaliteli...
  • Arkadaşlar 2,5 ay oldu gelmedi, takipsiz almıştım

Sizce gelir mi umut var mı?

• 40 günde 45 günde geleni gördümde 2,5ayda gelen zor bulunur :D
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.