Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • syma x -11 i bozulan birinden motor ve çarkları satın alabilirim.p.m lütfen

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters-parts/pp_129121.html
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters-parts/pp_129122.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 19 Mayıs 2015; 21:04:33 >
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Merhaba size bir sorum olacak syma x11 kameralımı
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Merhaba size bir soru soracağım syma x11 kameralımı
  • Vede eğer var ise nasıl açıp kapatıyoruz acil cevaplarsanız sevinirim bende aliexpress den aldım bir tane dayanamadım syma x11 helikopter acaba varmı kamerası
  • syma x11 kamerasız
    x11c diye bir model olacak o kameralı

genelde kameralı modellerde C harfi ekleniyor sonuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

syma x11 kamerasız
    x11c diye bir model olacak o kameralı

genelde kameralı modellerde C harfi ekleniyor sonuna

Hocam peki kamera haricinde performansı çok farkediyormu yani tek fark kameramı dayanıklılığı felan değişiyormu vede sd kart slotu ne işe yarıyor kusruma bakmayın ilk uçuşum olacak vede kullanan arkadaşlar memnunmu yazarlarsa güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dik kafa -- 2 Haziran 2015; 20:59:04 >
  • bir modelin kameralı ve kamersız versiyonu arasında tek farkı kamera diğer herşeyi aynı
    Sd kart slotu (micro SD) kamera üzerinde video ve fotoğrafların kaydedilmesi için ..

bazı modellerden örnek verirsek
    V686 serisi var mesela sonuna G eklemiş Başka model demiş K eklemiş başka model demiş J eklemiş başka demiş
    önemli olan kısmı model numarası yada model adı tüm hepsinde gövde aynı X11 içinde geçerli bu

hatta aynı kasa aynı gövdeyle farklı markalar bile çıkabiliyor
    az önce verdiğim model numarası V686 olan gövde için hem JJRC Markası hem WLToys markası ürün çıkarmıs
    bknz JJRC V686 yada WL V686
  • quote:

bir modelin kameralı ve kamersız versiyonu arasında tek farkı kamera diğer herşeyi aynı
    Sd kart slotu (micro SD) kamera üzerinde video ve fotoğrafların kaydedilmesi için ..

bazı modellerden örnek verirsek
    V686 serisi var mesela sonuna G eklemiş Başka model demiş K eklemiş başka model demiş J eklemiş başka demiş
    önemli olan kısmı model numarası yada model adı tüm hepsinde gövde aynı X11 içinde geçerli bu

hatta aynı kasa aynı gövdeyle farklı markalar bile çıkabiliyor
    az önce verdiğim model numarası V686 olan gövde için hem JJRC Markası hem WLToys markası ürün çıkarmıs
    bknz JJRC V686 yada WL V686

Peki hocam tek bir tane sorum daha var syma x11 in motoru fırça motormu yoksa değilmi lütfen kusruma bakma hocam acayip acemiyim

• imzamdaki konuya bakarsanız ilk bi kaç mesajda gerekli bilgileri yazdım daha önce
    sorunuza gelince fırçasız motordur
  • quote:

imzamdaki konuya bakarsanız ilk bi kaç mesajda gerekli bilgileri yazdım daha önce
    sorunuza gelince fırçasız motordur

Çok sağol yardımların için aliexpress de 37 dolardan 27 dolara düşmüştü syma x11c bende sipariş etiim sonra tekrar bakmaya girdim ürün bitmiş neyseki hemen sipariş ettim yırttım son anda
  • dik kafa D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    hep söylediğim gibi şimdi asıl zorlu taraf başıyor .. Beklemek ... (:
    Kolay gele ..
  • quote:

Hayırlı olsun
    hep söylediğim gibi şimdi asıl zorlu taraf başıyor .. Beklemek ... (:
    Kolay gele ..

Aynen hocam böyle geçmek bilmiyoki offf nasıl sabr edecem
  • Birde hocam pilin şarj olduğunu nerden anlıyorsun ışik mışık yok üstünde, yada pili quad in üstündeyken mi şarj ediyorsun onu anlamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dik kafa -- 4 Haziran 2015; 10:00:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim x11 in kumandasında sorun oluştu sanırım. cihazla eşleşmiyor. Kapatıp açıyorum uzun süreli biiiip sesi geliyor.Sonra tekrar açınca bağlamak için basıyorum bağlandı gibi görünüyor ama bağlanmıyor. Sorun nedir arkadaşlar? Yenisini mi almak lazım kumandanin yoksa düzeltme şansım var mı?
  • Kaç ay önce sorunu belirttim fakat yardımcı olan çıkmadı,tekrar belirteyim belki birileri yardımcı olur.Ürünü aldıktan 2 gün sonra motor biraz yavaşladı ve aynı gün tamamen bozuldu.Ve sonra yeni motorlar aldım a b diye bozulan motor b idi fakat motor şimdi pili bağladığım gibi yavaş bir şekilde dönüyor ve hızlanmıyor.Sorunum bu nasıl düzelteceğim daha hiç kullanamadım.
  • Güncel fiyatlarda kullanılabilecek bir kupon var mı yada anasayfadaki kodlar hala geçerli mi?
  • İsteyen olursa 4lu 380 mAh bataryali sarj unitesi,pervane seti(acilmamis)ve yedek motor(a olmasi gerek isteyen olursa bakarim) hepsi icin istedigim fiyat 40 TL ayri ayri da fiyat dusunulur.Alıcı arkadaşa bataryaların şarjı full göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 1 Temmuz 2015; 4:01:28 >
  • Elindeki ürün bozulan ve kullanamayacak arkadaş varsa yedek parça olarak alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spreyboyanıniçindekibilye

İsteyen olursa 4lu 380 mAh bataryali sarj unitesi,pervane seti(acilmamis)ve yedek motor(a olmasi gerek isteyen olursa bakarim) hepsi icin istedigim fiyat 40 TL ayri ayri da fiyat dusunulur.Alıcı arkadaşa bataryaların şarjı full göndereceğim.

Oooo kanka bataryalari full göndereceksen hemen alayim.Büyük bir elektrik parasindan kurtariyorsun

• The World is Yours... kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de.Sarıyorum gazeteye.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.