Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kargo durumu biraz sıkıntılı ama eninde sonunda elinize ulaşıyor. O konuda müsterih olun.
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam iptalle falan alakası yok o zaman.İçim rahatladı.
  • Ben siparişimde 5 adet batarya ve pervane aldım ama pervaneler geldi bataryalar yok.Acaba koymayı unuttular mı yoksa ayrı kargoda mı gelir?
  • arkadaşlar 20 ocaktan beri bekliyorum. yolda. nereden takip ediyorsunuz kargoları acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iski kullanıcısına yanıt
    http://www.ptt.gov.tr/sx/ptt/
  • ilk uçuş izlenimlerimi paylaşıyorum (syma x11 )

-bu alet kesinlikle bir oyuncak değil.Dikkat ederseniz tanıtım videolarında 40 yaş civarı insanlar kullanıyor.sipariş verdikten sonra oyuncak mı alıyosun diyenler şuan nasıl kullanırım öğretirmisin demeye başladı
    -alete baya alıştım.evin içinde rahatça gezdirebiliyorum.havalr ısınsın dışarda kullanıcam hemen
    -takla attırmaya başladım , çok zevk veriyor.takla için dışarı çıkıp 3-4 metreye yükselmek lazım.evde de tavana çok yaklaştırıp yapılabiliyor.

kullanımla ilgili bilgiler ve bikaç tiyo
    -pili taktıktan sonra kumandayı açıyoruz.sol taraftaki çubuğu bir kez ileri geri yapıyoruz ve sesle birlikte frekansı yakalıyor kumanda
    -motorları resetlermek için iki çubuğuda sağ alt köşeye 3-4 sny çekili tutuyoruz.quad üzerinde ışıklar önce seri seri yanıcak sonra sabitlenicek.artık uçuşa hazır
    -evde çalışıyorsanız önce yerden 3-4 cm yukarda başlayın alışmaya.böylece düşmelerde minumum hasarı alırsınız.quad düştüğü yada düşeceğini hissetiğini anda gücü kesin.motor ve pervaneler zarar görmesin(üzerindeki koruma ile kullanıyorsanız korkmayın bikaç metreden düşmekle kırılcak bişey değil)
    -3-4 cm yükselcek kadar gücü verdikten sonra sağa sola, ileri geri alıştırma yapın.kendi ekseni etrafında döndürün . 30 dkk içinde eliniz alışıcak
    -artık yükseklere çıkabiliriz. evdeki en boş ve büyük odayı seçin zira bir yere çarpmasanız bile alet duvara yada tavana yaklaştıgında kendi rüzgarından etkilenip yön değiştirebiliyor.
    -yerden 2 metre yukarda sürekli ileri geri , sağa sola gidin gelin.eliniz ve beyin-el koodinasyonu iyice otursun (2 gün buşekilde çalışmak gerekiyor alışmak için)
    -3 günde elim iyice alıştı.takla atmayı denedim tabi hemen .sonuç gayet başarılı.sağ üstteki siyah tuşa bastıktan hemen sonra takla attırmak istediğimiz tarafa (sağa ya da sola) menevra yapıyoruz yaklaşık 2 sny kadar.
    -takladan sonra yükseklik kaybı olcak.biraz güç vermek gerekiyor düşmemek için

sormak istediğiniz bişey varsa alıntılayın.herkese iyi uçuşlar

• Bende ürünü bugün teslim aldım. Bataryayı usb kablosuna bağladığımda önce kırmızı bir ışık yanıyordu. Ardından usb bağlantısını bilgisayara taktım şuan herhangi bir ışık yanmıyor. Bunun sebebi nedir ? 15 dk bile olmadı takalı bilgisayara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Bende ürünü bugün teslim aldım. Bataryayı usb kablosuna bağladığımda önce kırmızı bir ışık yanıyordu. Ardından usb bağlantısını bilgisayara taktım şuan herhangi bir ışık yanmıyor. Bunun sebebi nedir ? 15 dk bile olmadı takalı bilgisayara...

pil yarım dolu olabilir .bu yüzden kısa sürmüştür şarj işlemi
    bir sorun görünmüyor.ışık sönünce pillerin dolduğu anlaşılıyor
  • Şunu çevirecek biri var mı?

4 Şubat 2015 günü aldığım ürünler hâlâ kargoya verilmedi,neden verilmedi ve ne zaman verilecek?
  • ayın 28 inde kargolonan ürünüm bugun geldi yaklasık 3 gundur ptt subede beklemesine ragmen hızlı bir sekilde teslim aldim quadcopter yanında sipariş verdigim pervane ve batarya setinide teslm aldım sadece kutudan tornavidasi çıkmadi :S bendede vardı zaten ufak bir tornavida sorun olmadı...guzel ürüne benziyor tavsiye ederm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobey

ayın 28 inde kargolonan ürünüm bugun geldi yaklasık 3 gundur ptt subede beklemesine ragmen hızlı bir sekilde teslim aldim quadcopter yanında sipariş verdigim pervane ve batarya setinide teslm aldım sadece kutudan tornavidasi çıkmadi :S bendede vardı zaten ufak bir tornavida sorun olmadı...guzel ürüne benziyor tavsiye ederm..

28 aralık mı ocak mı? Benimki hala gelmedi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partir

quote:

ayın 28 inde kargolonan ürünüm bugun geldi yaklasık 3 gundur ptt subede beklemesine ragmen hızlı bir sekilde teslim aldim quadcopter yanında sipariş verdigim pervane ve batarya setinide teslm aldım sadece kutudan tornavidasi çıkmadi :S bendede vardı zaten ufak bir tornavida sorun olmadı...guzel ürüne benziyor tavsiye ederm..

yok hocam 28 ocak..ben siyah renk sipariş vermistim ellerinde vardı ondan hemen gonderdiler sizinki kırmızı filansa ellerinde yoktu..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Partir

quote:

yok hocam 28 ocak..ben siyah renk sipariş vermistim ellerinde vardı ondan hemen gonderdiler sizinki kırmızı filansa ellerinde yoktu..

24 ocakta siyah aldım pil falan da aldım piller geldi quad gelmedi paypal dan soruşturma açtım bakalım gearbest yavşak çıktı 7 dolar keselim yeniden gönderelim veya paranızı 7 dolar eksik yatıralım diyor daha sonra da bitane kırmızı almıştım o da yolda ya bakalım gelecek mi, bi daha alışveriş yapmam gearbestten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 26 ocakta vermiştim hemen kargoladılar ..şans işi sanırsam site guvenilir gibi genelde alan herkese gondermisler belkide sizin siparişe quadcoperi koymayı unuttular ondan sadece piileri gonderdiler hani ellerinde olmama gibi bir durum soz konusu degil kesin baska birsey vardır...
  • Hepsini ayrı ayrı aldım önce quad sonra piller ve yedek pervane sonra da başka bir quad aldım piller ve pervane geldi yani adreste falan sıkıntı yok da yaklaşımşarı berbat ilk defa yurtdışından alışveriş yapmıyoruz ki ebay banggood vs gelmeyen ürün oldumu tam geri ödeme yapıyordu bunlar hıyar çıktı , 7 dolar da az para değil ki bi de yazmışlar benim de sorumluluğum varmış bu işte, takip numaralı almam lazımdı hata ettim bi daha bilmediğim siteden takip numarası almadan alışveriş yapmam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partir -- 12 Şubat 2015; 10:44:33 >
  • 8 gün oldu kargoya vermediler ayıp vallahi.
  • X11 Model ürünümün bugün bir tane pervanesi kırıldı, onu değiştirdikten sonra alet uçmamaya başladı. Sebebi ne olabilir?
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Yanlış pervaneyi takmışsındır. 2 ön 2 arka diye geçiyor. Benim de ürün kırıldı ve birebir aynı olan pervaneyi değiştirdim bir sıkıntı yok. Üstünde ki numaralara da bak pervanelerin ona göre değiştir. Gerçi benimkinde farklı nolar yazıyordu ama birebir aynısıyla değiştirince oldu.
  • x11c vardı. Bir tane de arkadaşa alacağım. ucuz ve korumalı modellerden ne önerirsiniz?
    tercihen x11 ile aynı batarya olsun (hubsan x4 falan uyuyor bunlara)
  • arkadaşlar yeni fırsatlar yok mu
    kameralı ve takla özelliği olan bir model bakıyorum ama dolarda bir halli yüksek
    h8C x5c-1 üzerinde durdum ama tl olarak pahalı geliyor
    yardımcı olursanız teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.