Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey değil.Hesabınızda ne kadar vardı?Parayı bir bankadan çekebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

Bir şey değil.Hesabınızda ne kadar vardı?Parayı bir bankadan çekebilirsiniz.

Hesap kartı var hocam kredi kartına karşıyım :)
  • :) Tanıdığınız falan yok mu?Öyle olur sanırım .Hesap kartını,paypal hesabınıza ekleyince olması gerekmiyor mu?Yamuluyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qleid

:) Tanıdığınız falan yok mu?Öyle olur sanırım .Hesap kartını,paypal hesabınıza ekleyince olması gerekmiyor mu?Yamuluyor olabilirim.

hocam hesap kartım paypala atnımlı yurtiçi sitelerinden rahatlıkla alışveriş yapabiliyrum fakat yurtdışı için hiç denemedim:)
  • Deneyin hocam,korkunuz ürünün gelmemesi ise arkadaşlar geliyor diyor,gelmese bile paypal para iadesi yapıyor.
  • Denicez
  • Deneyin.
  • Cannondale kullanıcısına yanıt
    40-55 dakika sanırım.Bana da konuyu açan arkadaş söyledi.
  • Hocam video nerede?
  • Benim ürün 33gün oldu hala gelmedi. Yabancı dili olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Destek hattından durumu belirtmem gerek.
  • cmbrbr kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 hafta içinde gelir bence.Ödemenizi paypal ile mi yaptınız yoksa kredi kartı ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Benim ürün 33gün oldu hala gelmedi. Yabancı dili olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Destek hattından durumu belirtmem gerek.

google translete kullanarak derdini anlatabilirsin aynı şekildede geri çeviriyor zaten
  • Bende alacam kameralisi nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Benim ürün 33gün oldu hala gelmedi. Yabancı dili olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Destek hattından durumu belirtmem gerek.

2 gün önce ben sormuştum gearbest'in support ekibine. Ben de 22 Aralıkta Sipariş verip 27 Aralıkta kargolandığı, 6 Ocaktada Turkiye'ye doğru yola çıktığı gözüküyordu.

Çin'den aktarmalı gittiğinden ve oranın yoğun olduğundan gecikme olabilirmiş. 10-25 iş günü beklememiz gerektiğini, 25 iş gününü geçince haber verilmesini istiyorlar.
  • SaBoTeUr kullanıcısına yanıt
    10-25 günlük süre çok uzun. Yanılmıyorsam 45 sonunda para iadesi yapıyorlardı. Madem siz sormuşsunuz bende bekleyeceğim.
  • SaBoTeUr kullanıcısına yanıt
    Kargosu o kadar yavaş mı yav.
  • 20 ocak ve sonrası siparişler şubat ayında kargolanacak arkadaşlar.
    beklemeyin.
    ben 20 ocakra sipariş verdim. stokta ürün yok, şubatta gelecek dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

20 ocak ve sonrası siparişler şubat ayında kargolanacak arkadaşlar.
    beklemeyin.
    ben 20 ocakra sipariş verdim. stokta ürün yok, şubatta gelecek dediler

31 ocakta alacam.Benim de o hafta kargolanır o zaman.
  • Arkadaslar paypalinda kredi karti veya herhangi bir kart tanimli olmadan alisveris yapan bir arkadas beni alintilayabilirmi ?

• Gearbestte stok sorunu nedeniyle 6-7 ocak gibi aliexpressten aldığım kırmızı syma x11 az önce geldi. Direkt pilini şarja taktım. Beklememek adına takipli 27.14 dolara almıştım (adam satışı durdurmuş) umarım üründe sıkıntı yoktur. Birazdan deneyeceğim. İlk deneyim olacak bozmassam iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 27 Ocak 2015; 14:52:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.