Şimdi Ara

FOTOĞRAFLARIMI NASIL KURTARABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşim makinemi kurcalarken formamtlamış,üzerine 1 tanede resim çekmiş hafızadakileri kurtarma olasılığım var mı ? :(

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

• selam ben fotoğrafcıyım
    kendimi övmek gibi olmasında
    sorunu tam olarak anlayamadım
    format yemişse eğer iş işten geçmiştir
    fotoğraflar hafıza kartında mıydı peki
  • Burada mı okudum yada bir yerden mi duydum hatırlamıyorum.Bir program varmış böyle kazaya giden fotoğrafları kurtarılabiliyormuş.Belki bilen bir arkadaş vardır diye umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURCUM -- 5 Şubat 2006 20:53:17 >
  • evet öyle programlar var birinin ismide ımage recovery idi galiba chipte testi vardı bu programların hatta formatlanmış ve üzerine sonuna kadar doldurulmuş kartlardan bile dosya kurtarabiliyodu
  • http://www.octanesoft.com/photo_recovery.html
    progamı bu işe yarıyor.
    denemedim isterseniz indirip bir deneyin...
  • ARKADAŞ FOTOĞRAÇIYIM DİYOR BİŞEYDEN HABERİ YOK
    KARDEŞ FİLERECOVERY FOR MEMORYSTİCK DİYE BİR PROGRAM VAR BU PROGRAM RESİMLERİNİN 1%80 KURTARIR FOTO KORAY YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ
  • BAHSİ GEÇEN PROĞRAMLARLA KURTARABİLİRSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BENDE NİKON8800 VAR VE sandisk'İN 1GB LIK CF kartı var bu ratla beraber
    "RescuePro File Recovery Utility" diye propram verdiler bununla kurtarılıyor.
  • ama sanırım bu proğram adından da belli sadece SANDİK lerden mi kurtarma yapıyor bilmiyorum.
    yani başka kartlarda da bilgi kurtarırmı bilemiyorum .başka kartım olmadığından tecrübe edinemedim.
  • selam NURCUM üzerinede resim çekmişsin galiba biraz zor olabilir diyom.
    eğer kurtarabildiysen forumda bizimle de paylaş ki bizde bilgilenelim.
  • eğer işine yararmı bilmiyom kartını ve makinenide yazmamışsın.
    bendeki proğramı yollardım sana
  • Makinem canon Ixus 50 söylediğiniz programları indirdim ama onlar sadece harddisk kurtarma programları sanırım.Fotoraf makineleri için seçm yapılamıyor.yada ben çözemedim.

Sonuçta maalesef resimlerimi kurtaramadım :(

Yinede bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURCUM -- 12 Şubat 2006 19:32:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.