Şimdi Ara

Fotoğraflarınızı nereye yedekliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mağlum anılarımızı hep telefonumuzda tutamayız hafızalarından dolayı yada silinme kaybolma nedenleri vs.
    Peki siz nasıl yedekleme yapıyosunuz internet ortamında en çok kullanışlı hangisi yandex disk, turkcell akıllı depo, vs en kullanışlı hangisi yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google fotoğraflar eğer android kullanıyırsanuz. Lumıa için onedrive iphone da zaten ıcloud. Icloud u bilmiyorum ama bence en kullanışlı google fotoğraflar uygulaması.

• Fotoğraf çekmiyorum, anı yaşıyorum

• G:t kadar yer veriyor akıllı depo. Adını andığınıza değmez. Bir de fiyatı acaip fahiş.

Yadisk, google drive, onedrive, dropbox, mega en iyileri ve ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidmeda kullanıcısına yanıt
    Turkcell Akıllı Depo'nun ücretli alanı saydıklarınıza göre gayet uygun. Yandex Disk ve Mega hariç diğerleri toplam 20 GB yapıyor. Artık teknoloji gelişti 10 dakikalık 4K video çekseniz yarısını doldurmuş oluyorsunuz.

Arkadaşa ise ücretsiz olarak Google Fotoğrafları önerebilirim 16 Megapixel'e kadar fotoğraf ve Full HD'ye kadar olan videolar Google Drive kotasından yemiyor. Tabii babasının hayrına mı o bedava veriyorlar orası meçhul.
  • Google Fotoğrafları kullanın. Google'dan başkası yalan bulut işinde. Gün gelir fotoğraflarınız birden puf olur diğer servislerde.

• Flickr varken ne yandex diski,ne google fotoğrafları.

Flickr 1tb alan sunuyor,üstelik fotoğraflarınızı başkalarına da gösterebiliyorsunuz. ha kimsenin görmesini istemiyorsanız ayarlardan kapatırsınız sadece siz görebilirsiniz.

buyrun flickr hesabıma bakın
    https://www.flickr.com/photos/ozbay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekürler ben hd fotoğraflar çekiyorum şuan bin taneden fazla fotoğraf var 1 haftada çektiğim ve bunları fotoğraf makinesi ile çektim yani boyutu baya yüksek bunların icinden gereksiz fotoları silip yedekleme yapıcam sürekli. Turkcelliyim ve akıllı depoyu kullandım denedim 5GB da uoplad veriyor platinum olduğum için lakin yandex disk kadar kullanışlı değil hep donuyor yükleme yaparken ve yükleme yaparken başka bi yere girseniz hemen iptal oluyor ve kaldığın yerdende devam etmiyo yani daha çok ekmek yemesi lazım. Benim gibl yüksek boyutlu yedekleme yapıcaklar için turkcell depo şuan için pek kullanışlı değil ayrıca yüklediğin fotoları geri indirmek için tek tek fotoya tıklayıp telefona indirebiliyosun buda saçmalık yandexde istediğin kadar seçip kutucuklarla indirebiliyosun... Yandex diskden daha iyi bişey bulursam onu kullanıcam yoksa yandexe devam bakıcam bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.