Şimdi Ara

Fotoğraflarla, Tavsiyeleriniz Üzerine Topladığım Canavar =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harika sistem hayırlı olsun.. Aynı sistemi ben de alacağım ama daha alamadım çünki sistemi tek bir firmadan almayı düşünüyorum olmuyor çünki stok problemi var.Sen ayrı ayrı firmalardan aldın sanırım.
  • Hayirli olsun dostum. Benimde seneye kadar vaktim var. Ps4 ile toplama arasinda karar vericem. Ama senin maikne harika duruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 18 Ağustos 2013; 1:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle Güle Kullan kardeşim hayırlı olsun
  • kardeşim z87 g45 güzel anakarttır da onun yerine asus z87 pro tercih edebilirdin neden tercihin bu yönde oldu. Hem asusun stokları olduğu için hafta sonu indirimiyle de alabilirdin
  • Hayırlı olsun gayet güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

kardeşim z87 g45 güzel anakarttır da onun yerine asus z87 pro tercih edebilirdin neden tercihin bu yönde oldu. Hem asusun stokları olduğu için hafta sonu indirimiyle de alabilirdin

yanlış yönlendirilme diyelim
    ben az çok milleti uyarmaya çalışıyorum ama sistemi öneren arkadaş gidip bu anakartı herkes önerdiğinden bunlar oluyor hocam
    şöyle bir düşünce oluştu anakart cpuyu çalıştırsın yeter üstünde ne olduğu önemli değil ya da oc performansı falan gerek yok bunlara
    400tl veriliyor ama 10tl daha verilip asus gryphon gibi bir anakart önerilmiyor işte ne yaparsın
    forumda var arkadaşlar satıyor g45 anakartı çünkü oc performansı kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

HAyırlı lsun güle güle kullan ...

quote:

Orijinalden alıntı: cemrecanbah

Güle Güle Kullan kardeşim hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Hayirli olsun dostum. Benimde seneye kadar vaktim var. Ps4 ile toplama arasinda karar vericem. Ama senin maikne harika duruyor :D

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun gayet güzel olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Harika sistem hayırlı olsun.. Aynı sistemi ben de alacağım ama daha alamadım çünki sistemi tek bir firmadan almayı düşünüyorum olmuyor çünki stok problemi var.Sen ayrı ayrı firmalardan aldın sanırım.

Sağolun, daha iyisi sizlerin olsun inşallah. Ben ekran kartını hepsiburadadan, anakartı teknobiyotikten aldım fakat teknobiyotikten kartı tedarik edemiyoruz diye mesaj gelince vatanın başka yerlerindeki stoklarından aldım.

quote:

kardeşim z87 g45 güzel anakarttır da onun yerine asus z87 pro tercih edebilirdin neden tercihin bu yönde oldu. Hem asusun stokları olduğu için hafta sonu indirimiyle de alabilirdin

Bilmiyorum, çoğu kişi bu kartı önerdi. Asus pro öneren de oldu fakat böyle nasip oldu artık ne yapalım.

• Güzel sistem hayırlı olsun . 770 bana bi ufak geldi .
  • hayırlı olsun gerçekten güzel bilgisayar.770 bana da biraz ufak geldi
  • Kız gibi bilgisayar güle güle kullanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

yanlış yönlendirilme diyelim
    ben az çok milleti uyarmaya çalışıyorum ama sistemi öneren arkadaş gidip bu anakartı herkes önerdiğinden bunlar oluyor hocam
    şöyle bir düşünce oluştu anakart cpuyu çalıştırsın yeter üstünde ne olduğu önemli değil ya da oc performansı falan gerek yok bunlara
    400tl veriliyor ama 10tl daha verilip asus gryphon gibi bir anakart önerilmiyor işte ne yaparsın
    forumda var arkadaşlar satıyor g45 anakartı çünkü oc performansı kötü

vallahi çok haklısın kardeşim. Diyecek bir şey bırakmamışsın. 1 kişi 2 kişi herhangi bir şeyi önerince herkes bunu önermeye başlıyor. Gerçekten z87-g45 anakartının oc performansı çok kötü. Asusun gerçekten 1150 serisi çok güzel anakartları var. Bir de şöyle bir şey var. Daha sonra çoğunluk bunu önerdiyse sen onun kararından vazgeçiremiyorsun.

• Br. B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br.

quote:

Bilmiyorum, çoğu kişi bu kartı önerdi. Asus pro öneren de oldu fakat böyle nasip oldu artık ne yapalım.

Hocam ilk olarak hayırlı olsun diyeyim. İnşallah daha iyileri hepimizin olur. Şuna çok üzüldüm indirimsiz aldığınıza göre sanırım 528 tl ye almış olmalısınız. Hafta sonunu bekleseydiniz
    ASUS Z87-PRO INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART
    ASUS Z87-PLUS INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART

Msi anakartlarda çok sağlamdır. Asla bir sıkıntı yaşamazsınız. Dediğim gibi hayırlı olsun daha iyileri hepimizin olsun.

• Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel sistem toplamışsınız. Rica etsem en kısa zamanda benchmark testi yapıp paylaşabilirmisiniz?
  • Hayırlı olsun. Çok güzel bir görüntüsü var..
  • Hepinize teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Anakartı 483 tü yanılmıyorsam o civarda bir paraya aldım. Nasipte bu varmış. İşimi görsün yeter şimdilik.

Benchmark da yaparız fakat oyun olarak far cry 3 te full ayarlarda hiç kasma yok. Crysis 3 te son ayarlarda kasma yok fakat ara sıra oyun hızlanıyor gibi geliyor. Pek fark edilecek birşey değil.
  • quote:

Şükür kavuşturana...

Windows derecelendirmesi 8.1

Foto.lar biraz bekleyince geliyor.

Fotoğraflarla, Tavsiyeleriniz Üzerine Topladığım Canavar =)

Yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim.

Dİğer konu linkleri :

http://forum.donanimhaber.com/m_79376012/f_/key_tavsiyeleriniz+sonucu//tm.htm#79477686

http://forum.donanimhaber.com/m_78612191/f_/key_3000+-+3500+tl+arasi//tm.htm#79213387

Sistem imzada da yazıyor.

İntel 4770K işlemci
    MSI Z87 G45 Anakart
    Gigabyte GeForce GTX 770 4GB Ekran kartı
    8x2 Gskill Ram
    128 GB Corsair SSD
    1 TB Seagate Baracuda HDD
    Cooler Master İşlemci Soğutucu
    Corsair 400R 750W Kasa

Parçaları güzelce seçilmiş, hiçbirinde hata yok. Hayırlı olsun

• Benchmark testini benim sistemle karşılaştırmak için istiyorum.Dün ben 2.el olarak toplama bilgisayar aldım.Eğer sizde test yapıp sonuçları karşılaştırırsak sistem bileşenlerine doğru yorum getirebilirim diye düşünüyorum..
  • quote:

Şükür kavuşturana...

Windows derecelendirmesi 8.1

Foto.lar biraz bekleyince geliyor.

Yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim.

Dİğer konu linkleri :

http://forum.donanimhaber.com/m_79376012/f_/key_tavsiyeleriniz+sonucu//tm.htm#79477686

http://forum.donanimhaber.com/m_78612191/f_/key_3000+-+3500+tl+arasi//tm.htm#79213387

Sistem imzada da yazıyor.

İntel 4770K işlemci
    MSI Z87 G45 Anakart
    Gigabyte GeForce GTX 770 4GB Ekran kartı
    8x2 Gskill Ram
    128 GB Corsair SSD
    1 TB Seagate Baracuda HDD
    Cooler Master İşlemci Soğutucu
    Corsair 400R 750W Kasa

Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.