Şimdi Ara

Fotoğrafsız-Videosuz Radar Cezası ! (Ceza İptal Edildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
9
Favori
21.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty18

quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Merhabalar;
    Bugün evime tebligat edilen trafik cezası ile ilgili bilgilerinizi rica ediyorum.Hız sınırı 80 km,benim hızım ise 90 km.Fakat eve gelen cezada hiçbir delil,fotoğraf yok.Bu cezaya itiraz etmem mümkün mü?
     Fotoğrafsız-Videosuz Radar Cezası ! (Ceza İptal Edildi)

Kesinlikle itiraz ediniz cezaya radar cihazları yüzde 3 hatalı ölçüm yaparlar net ölçüm degildir bunuda yazın dilecekceye ve mutlaka itiraz edin herhangi bir masraf alınmıyor yapanız gereken nobetci sulh ceza mahkesine başvuracaksız ceza tutanagı acıklama ve ruhsat kimlik fotokopileri bunlardır dilekce için ise ornek gönderebilirim bundan dolayı iptal olan cezada vardı lütfen araştırın emsal olarak ekleyin bunuda çok çok yüksek oranda iptal olacaktır cezanız.

İtiraz hakkımı kullanacağım,bir örnek olarak dilekçe gönderirseniz sevinirim.Teşekkürler.
    Anladım.Daha önce 1 kez ceza yedim radardan ama o benim hatamdı,hızım yüksekti ve o yüzden bir başvuruda bulunmadım.Ama bunda hatam olmadığına eminim.
    @M-A-S

Hayırlısı olsun.İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.

Bilgi paylaşımı ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceza iptal edildi, verilen kararı paylaşacağım.Saygılar.

• Merhaba bugünde bana bir ceza gelmiş. 82 hız sınırı olan yerde 94 ile geçmişim. Tebligatta fotoğraf filan hiçbirşey yok. Rica etsem zlediğiniz yolları dilekçeyi ve sonuç kararını buraya koyabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

radar cezasinda fotonun bi anlami olmaz zaten, gecmis olsun.

Aynen benimde anlamadığım fotoğraftan nasıl anlaşılacak.
    Ben orda değildim diyemi itiraz ettiler aceba ?
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    Bal gibi de foto olur,ön taraftan çekilen bir resim ve bu resmin bir köşesinde o anki hız yazar...

• acr kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun akşam paylaşacağım.

• özet geç okuması zor geldi
  • Selamlar
    Dilekçe ve kararı ilk sayfaya ekledim.
  • Çok teşekkürler hocam. Geçmiş olsun.

• Rica ederim kolay gelsin.

• radar cezasını ben de iptal ettirdim arkadaşlar. Benim ceza çok komikti. 60 km hız sınırı olan yerde bana 67 km ile 189 lira yazmışlar. 66 km toleransı varmış. 1 km geçti diye ceza yazmışlar. Ben de radar cihazlarının kuyumcu terazisi kadar hassas cihazlar olmadıklarından bahsettim. Hem radar hız kontrolü işareti olmadığını söyledim. Cezayı indirimli olarak ödemiştim. ödediğim bedeli Nasıl geri alacağım?
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Mahkeme kararı ile birlikte bağlı bulunduğunuz vergi dairesine başvurun ve IBAN no ve iletişim bilgilerinizi verin.15 gün içinde tarafınıza iade yapılacaktır.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım, bilgilendirdiğin için sağol.
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,kolay gelsin.

• radar cezası olup olmadıgını acaba nerden ogrenebiliyoruz eger girdiıysek radara kac gune dusuyor nete bilgisi olan varmi?
  • Diyelim ki itrazimiz kabul görmedi.. mahkeme tarafindan bize dönen bi ödeme oluyormu. karsi tarafin avukat masrafi vs gibi...

• Ben 80 km lik yerde 154 km ile girmişim foto yok itiraz etsem iptal olur mu ? Konu başlığında fotosuz-videosuz diyor ama dilekçe içeriği radar cihazının hata payı ile alakalı kafam karıştı.
  • ilk mesajdaki dilekçeyi disk hesabıma kaydettim. siz de kaydedin. mutlaka lazım olur
  • gelen tebligatta görüntü olup olmadığına dair ifade yer almıyorsa itiraz etsek sonuç çıkar mı? itiraz etmeden foto olup olmadığını öğrenmenin bir yolu var mı?
  • Foto olsaydı zaten gelirdi,o yüzden itirazınızı yapın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.