Şimdi Ara

Fotoğrafta Sadece İstenilen Yerleri Renkli Bırakma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
37.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cankart

canona sahip arkadaşlar böyle bi kaç resim koymanız mümkünmü??bende de samsng s800 var buda yaparmı ki

Canon A430 ile çektim

Fotoğrafta  Sadece İstenilen Yerleri Renkli Bırakma

@wolverine A640'da da bu özellik var.

• sağol kardeşim ctasal... ilgin için teşekkürler
  • Rica ederim
  • yaw arkadaşlar kafama takıldı bugün makinalarda çekim hızını nasıl ayarlayabiliyoruzz ?? ben bir türlü bulamadım .. bu foto çekme konusunda henüz acimiyimdee :) ??

bu arada istenilen yerleri renkli bırakma konusunda makinanın hagi özelliğini kulalanrak çekebiliyoruz biraz bilgi verebilir misin ctasal ?
  • bende canon kullanıyorum boyle bir özellik olduğunu yeni öğrendim en kısa zamanda deneyecceğım
  • cok güzel yaaa samsunglarda da varmı bu özellik???
  • bende canon a550 kullanıuyorum ama bu özelliği varmı bilmiyorum.. bulamadım henüzz.. bilen varsa nereden yapacağımı yardımcı olabilir mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk223

help/tutorials/selective desaturition...

burada anlatmış. diğerleri için basit bir şekilde ben de anlatayım. rengin aynı kalmasını istediğimiz yerleri beyaz boyayla boyuyoruz. etrafını da siyahla çevreliyoruz ve colorize diyoruz.

orjinal resim:

beyaz boyama:

çevresini çizerek alanı sınırlandırma:

colorize diyoruz. (klavye c tuşu) ve sonuç.

saygılar...

vallahi işe yarıyor. tebrikler arkadaşım

• Benim şimdiye kadar denediğim Canon'un her modelinde var. Renk atama seçilir. LCD'de bi hedef çıkar o hedef kırmızı bir renge götürülüp tamam denir (zoom'u da kullanabilirsiniz bu arada, uzaktaki bi rengi seçmek için). Sonra foto çekilince kırmızılar görünür kalan her yer s&b ' dir...
  • Picasa II de bu özellik yok. Picasa'da bir yer seçip gerisini s&b yapıyosun. Burada bahsedilen ise tamamen farklı.
    Aşağıdaki fotoyu Picasa II ile elde ettim. Ancak sarılar kalsın gerisi s&b olsun gibi bir özellik yok Picasa'da...

• Bu konuda mesajım bulunmalı...
  • Photoshop harici ufak bir programı yok mu bunu yapmanın ben de çok istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirekare

Picasa II de bu özellik yok. Picasa'da bir yer seçip gerisini s&b yapıyosun. Burada bahsedilen ise tamamen farklı.
    Aşağıdaki fotoyu Picasa II ile elde ettim. Ancak sarılar kalsın gerisi s&b olsun gibi bir özellik yok Picasa'da...

allah canını, bu ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine_

slm arkadaşlar .. şey bende yakın zamanda makina almayı düşünüyorum (canon A640) acaba bu makina da da söylediğiniz gibi bir özellik varmı bilen varsa söyleyebilr mi acaba ?? (gerçekten çok hoş resimler çekilebiliyor:))

Canon EOS 1000D var bende. bu makinada vamrıdır bu özellik ? varsa nasıl kullanılıyor anlatabilir misin lütfen ?
  • Canon'da bunu cok rahat yaparsin.. Program olarak PhotoScape en kolayi sanirim
  • photoshopta fotoğrafı siyaz beyaz yapın, sonra history brush tool ile renkli olmasını istediğiniz yerlerin üzerinden geçin.

• samsung nx 1000 de çekim özelliklerinde var
  • 550 d ile nasıl yapabilirim acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhan9955

550 d ile nasıl yapabilirim acaba

renk stilleri menüsünden yapabilirsin. ama ayarı internetten bulman lazım.
    sin city gibi birşeydi.
  • arakdaşlar konu baya eski umarım cevap alabilirim canon 600d kullanıcısıyım bunu tarzda fotografları nasıl çekebilirim kendim ayarları kurcaladım ama bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.