Şimdi Ara

fotoğraftaki hangi kitap 5 saniye bir baksanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene özel ders hocam şu kitaptan integral çözdürmüştü bana çok sevmiştim ama adını unuttum ne yazık ki :( şu an ona ulaşamayacağımdan bu kitabı çözen varsa belki diziminden falan tanır diye sorayım dedim.aramaktan aklımı kaçıracağım çünkü.
     fotoğraftaki hangi kitap 5 saniye bir baksanız

• Eksene benziyo sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simetriye benziyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksen hocam. benim kuzen vermişti geçen sene hiç bakmamıştım geçen senenin diye. şimdi resmi görünce alltaki yorumu da okuyunca bi baktım eksenmiş.

iyimidir bakıyım bi

edit: anlatım olarak güzelmiş gerekten. antrenmanlarla matematik gibi konuşarak anlatıyo ama sağlam soru göremedim öyle. ancak konuyu öğrenmek isteyenler için birebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiradanÇinkoKarbonPil -- 20 Nisan 2015; 11:30:21 >
  • SiradanÇinkoKarbonPil S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ya sonunda :D konu anlatımlı kitap alacağım da alternatif başka bir şey olabilir mi sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfromarctic -- 20 Nisan 2015; 11:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imfromarctic

çok teşekkür ederim ya sonunda :D konu anlatımlı kitap alacağım da alternatif başka bir şey olabilir mi sence?

bence gayet güzel anlatmış. simetri falan da öneriyolar ama sen bilirsin bence güzel anlatmış. bunu bitirdikten sonra yüzdeyüz türev integral de çözebilirsin bence soruları güzel (integrali zor) ve çözümlü
  • Apotemi integrale bi bak derim fasikullerin en iyisi bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.