Şimdi Ara

Bir soru 5 - 10 dk mı alıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben günde çözülecek soru sayısının alt limitini belirliyorum ama o limite ulaşamıyorum örneğin 300 soru. Şu sıralar fizik çözmeye çalışıyorum örneğin kitapta konuyla ilgili 7 test var ilk 2-3 test güzel hızlıca çözüyorum sonra diyelim 6. testte 20 soru var. Ölüm geliyor onları çözmek bir soruya 5-10 dk uğraşıyorum. Bakıyorum herkes 500-600 çözüyor tatil günlerinde ben bazen 70 soru bile çözemiyorum. Ne önerirsiniz?

• Bir dersten oturup 100 soru çözme, 50 çöz başka derse geç. Bir de süre tutarak çöz, deneme sınavı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam süre tutunca bir şey değişmiyor. Fizik ve matematik de var bu durum sadece çok zamanımı alıyor sorular ama çözebiliyorum. Daha az sürede çözmem lazım of keşke sınavda süre 5-6 saat olsada rahat rahat çözsek. :)
  • O halde bol soru çözmekten başka çaren yok dostum kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Günde 600 soru çözücem diye kendini parçalama Konu Konu çalış Bi konuya çalış o gün 1 test çöz temel oluştur üstüne koyarak ilerle mesela şöyle düşün matematikte bi konu çalıştın üstüne 1 günde 500 soru çözdün tüm kaynaklarını bitirdin 1 ay sonra unutursun konuyu ama 1 aya sindire sindire kendini sıkmadan yay önemli olan çok soru çözmek değil ygs kalitesinde soruları çözüp konuları öğrenmek.
  • bunu ben de yapıyordum ama şunu keşfettim. ilk bakışımda yapamıyorsam geçiyorum direkt. 100 soru çözünce 15 civarı boşum çıkıyor ama en azından moralim bozulmuyor ve aksatmıyorum. sonra sakince hepsine tekrar bakıyorum, yapamazsam öğretmene götürüyorum.

çözemeye çözemeye çözmeyi öğreneceğiz diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuaMma*

O halde bol soru çözmekten başka çaren yok dostum kolay gelsin :)

Teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 ayda olur mu ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

bunu ben de yapıyordum ama şunu keşfettim. ilk bakışımda yapamıyorsam geçiyorum direkt. 100 soru çözünce 15 civarı boşum çıkıyor ama en azından moralim bozulmuyor ve aksatmıyorum. sonra sakince hepsine tekrar bakıyorum, yapamazsam öğretmene götürüyorum.

çözemeye çözemeye çözmeyi öğreneceğiz diye umut ediyorum.

Olabilir aslında bize en faydalı olan sorular o çözemediğimiz sorular fakat insan sinirleniyor işte zaten ilkokuldan beri düzenli çalışma alışkanlığına sahip değilim ve çok zorlanıyorum.
  • önemli olan 500 soru çözdüm demek değil o yapamadığın soruları yapmak bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.