Şimdi Ara

Fotokopi, Plotter ve Ozalit Makinesi YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özel bir üniversite yakın çevresinde fotokopi dükkanı açma niyetim var. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum. Ayrıca ikince el makinelerle girilmeli yoksa sıfır mı alınmalı. Yoksa ilk etapta fotokopi ile başlayıp talebe göre diğer makineler mi alınmalı.

teşekkür ederim.

• Konuyu uygun bölüme veya en yakın bölüme açmanızda fayda var. Burada sorularınıza cevap bulamayabilirsiniz.
  • Kazal Bilişim K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim de nereye bulamadım? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunky

Konu dışı özel kısmında gerekli bilgiyi size verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazal Bilişim

quote:

Konu dışı özel kısmında gerekli bilgiyi size verebilirler.

teşekkür ederim.
  • quote:

Merhaba,

Özel bir üniversite yakın çevresinde fotokopi dükkanı açma niyetim var. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum. Ayrıca ikince el makinelerle girilmeli yoksa sıfır mı alınmalı. Yoksa ilk etapta fotokopi ile başlayıp talebe göre diğer makineler mi alınmalı.

teşekkür ederim.

istediğiniz ürünleri yerinde kurulum ve garanti kapsamında teslim etmekteyiz ve sürekli besleme sistemleri sayesinde mürekkep masraflarınızı %85 tasarruf sağlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen bilişim

quote:

Merhaba,

teşekkür ederim.

istediğiniz ürünleri yerinde kurulum ve garanti kapsamında teslim etmekteyiz ve sürekli besleme sistemleri sayesinde mürekkep masraflarınızı %85 tasarruf sağlarsınız

teşekkür ederim. şimdilik iş askıya alındı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.