Özel bir üniversite yakın çevresinde fotokopi dükkanı açma niyetim var. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum. Ayrıca ikince el makinelerle girilmeli yoksa sıfır mı alınmalı. Yoksa ilk etapta fotokopi ile başlayıp talebe göre diğer makineler mi alınmalı.
teşekkür ederim.
Konuyu uygun bölüme veya en yakın bölüme açmanızda fayda var. Burada sorularınıza cevap bulamayabilirsiniz.
Kazal BilişimK
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim de nereye bulamadım? :)
quote:
Orijinalden alıntı: hunky
Konu dışı özel kısmında gerekli bilgiyi size verebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Kazal Bilişim
quote:
Konu dışı özel kısmında gerekli bilgiyi size verebilirler.
teşekkür ederim.
quote:
Merhaba,
Özel bir üniversite yakın çevresinde fotokopi dükkanı açma niyetim var. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum. Ayrıca ikince el makinelerle girilmeli yoksa sıfır mı alınmalı. Yoksa ilk etapta fotokopi ile başlayıp talebe göre diğer makineler mi alınmalı.
teşekkür ederim.
istediğiniz ürünleri yerinde kurulum ve garanti kapsamında teslim etmekteyiz ve sürekli besleme sistemleri sayesinde mürekkep masraflarınızı %85 tasarruf sağlarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: egemen bilişim
quote:
Merhaba,
teşekkür ederim.
istediğiniz ürünleri yerinde kurulum ve garanti kapsamında teslim etmekteyiz ve sürekli besleme sistemleri sayesinde mürekkep masraflarınızı %85 tasarruf sağlarsınız