Şimdi Ara

fotolarımız (anılar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://img187.imageshack.us/img187/4183/qwelz4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 9 Ocak 2007; 9:28:40 >
  • İLK ADIM BİZDEN

fotolarımız (anılar)
  • zaman ne çabuk geliyor la yuh kaç yıl olmuş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimler çok güzel duygulandım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

resimler çok güzel duygulandım :(

• Abartmıyorum, fotoğraflara bakarken bi garip oldum ya. Cidden bak. O flaglı karakteri gördüm, serverda 3-5 kişide vardı, çok özenirdim. İlk avatar dressimi alırken hayatımdaki ilk anıyı da yaşadım, kusuruma bakmayın anlatacağım;

O zamanlar lisedeyim, ablamla beraber SRO oynamaya filan başlayacağız. Hatta başladık. Ablam bir süre sonra sıkıldı, ben devam ettim tabi. Okuldayken son ders saati bir an önce gelsin de eve gidip oyun oynayayım diye can atıyordum. O yetmezmiş gibi okul da bile oyunla ilgili konuşurduk. Neyse, lafı kısa keseceğim

Öğlen yemeğinde tost + ayran yerine sadece tost alıyorum, ayran parasını da cebime koyuyorum. O zamanlar da ayran 50 kuruş filan kantinde. Böyle böyle parayı biriktirdim, 130 silk de o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 27 tl filan ya da biraz daha fazla.

O gün evde kimse yok, anneme hastayım dedim, ilk defa beni zorlamadan tamam dedi, devamsızlık da yok pek, evde kaldım. Annem işe gider gitmez hemen hazırlandım, üstümü giyindim, paramı da sıkıca koydum pantolonumun cebine. Otobüs kartı yok o zamanlar, biletle gidiyosun. Bindim otobüse, gidiyorum öyle çarşıdaki internet kafeye doğru. Yolun yarısı bitti hemen hemen, ama hayallerini kuruyorum deli gibi. Mevsim de kış, bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor dışarda. Neyse, inmeme 4 durak kala otobüs bir arıza yaptı. Korkudan ne yapacağımı bilemedim. Zannediyorum ki otobüsten inip, yürüyeceğim. Sonra arkadan başka bir otobüs geldi, o da başka bir güzergahtan gidiyor, mecburen ben de kafeye yakın neresi varsa ineceğim. Otobüsten indim, durak ile internet kafe mesafesi yürüyerek 15 dakika filan. Kafeye gidene kadar sırılsıklam oldum. Sonra girdim içeri. Kafe sahibi abi de kendi karakterini kasıyor yanılmıyorsam Niya Sniper'larda filan. Taksi yani.

"Abi ben Silk yükleyeceğim." dedim. Tamam dedi o da, o zamanlar ID ve PW veriyorsunuz, o öyle yüklüyor hesaba. Eve gidince de değiştiriyorsun şifreyi filan. İşlemleri hallettim, parayı da verdim. Cebimdeki kalan paraya baktım, yol için yeterli. Eve geldim, çekirdek aldım. :) Sonra da eve gidip karaktere girdim.

Bi baktım 150 silk yüklenmiş. Aldım ben hemen 130 silklik Black Wing Dress aldım, Female. O zamanlar silahçıda bile dress'e özellik eklemeyi bilmiyorum. Öyle sevindim.

Şimdi fotoğrafları görünce de, ofiste dayanamadım, yazdım kısa bir şey.

Ama bitirdiler oyunu ya, neyse bakalım. :D

• Todesarten T kullanıcısına yanıt
    Bi çoğumuz ayni duyguları paylasmısızdır ben üzülüyorum ki bizden sonraki nesil böyle birsey yasayamayacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanların mutluluğu başkaydı be
  • Orjinal dosyalarla açsam server gelirmisiniz ki bende taşıyorum bu duyguları koca adam olduk ama hala silkroad sevgisi bitmedi varsa böyle bir düşüncesi olan irtibata geçsin benimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku1676

Orjinal dosyalarla açsam server gelirmisiniz ki bende taşıyorum bu duyguları koca adam olduk ama hala silkroad sevgisi bitmedi varsa böyle bir düşüncesi olan irtibata geçsin benimle

http://forum.donanimhaber.com/m_108299500/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.