Şimdi Ara

FOTOMAÇ'tan YILIN SKANDALI ! (OHNE BERATER!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uhahahah. Ben bunu nasıl kaçırmışım yahu. Efsane olaymış valla. Bu kadar ezik olunur. Valla artık öylesine bile bakmam bu gazetelerin internet sitelerine. He belki arada çok canım sıkkın olur, moralim bozuktur, gülmeye ihtiyacım vardır. Okur rahatlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

FOTOMAÇ'tan YILIN SKANDALI ! (OHNE BERATER!)
    daha yüksek çözünürlüğü bulamadım. sağa sola sordum gazete varmı diye araştırıyorum

Bak burda ne var...

http://www.trabzonum.org/forum/showthread.php?p=72470

Haber hala duruyor

• Gecenler de ülkemizde ki önemli bir magazin habercisi bir açıklama yaptı bir programda. Bu spor haberleri olayı da buna benziyor.

O magazin habercisinin anlattığı şuydu. Çoğu haber servislerin de haberi yapan kameraman olsun veya röportaj yapan kişi olsun aslında gerçekte o servislerde çalışan elemanlar değilmiş.

Anlatılana göre haber servislerinin müdürlerinin şoförleri, servisler de getir,götür işi yapan elemanlar veya o servisin çaycıları boş zamanlarında haber peşinde koşup buldukları haberlerin çoğunu çarpıtıp yada haber uydurup, bunları yayınlanması için servis deki kişilere veriyorlarmış.

TV ekranlarında gördüğünüz ve ünlüleri çıldırtan hareketleri yapan kameraman veya elinde mikrofon tutanlar kişiler gerçek haberci değil dedi.

Kısa lafın özü işin uzmanı olmayan kişilere haber yaptırıyorlar. Öyle olunca da haberlerin çoğu aptalca ve sallama oluyor.

Zaten haber servislerin deki müdürlerin çoğu yazılanları veya tv kanallarında yayınlananların çoğunu hiç okumadan haber yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

daha yüksek çözünürlüğü bulamadım. sağa sola sordum gazete varmı diye araştırıyorum

Bak burda ne var...

http://www.trabzonum.org/forum/showthread.php?p=72470

Haber hala duruyor

Gabriç transferini bitiren Ünal Karaman'ın, menajer Berater'den bir görüşme talebinde bulunduğu dile getirildi.

• Yazık
  • epic fail olmuş
  • Ohne Berater kimdir?

Ohne Berater 1961′de karlı bir haziran gecesi, Almanya’nın Amsterdam şehrinde fakir bir işçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk öğrenimini Hans Peter Brigel İlköğretim Okulu‘nda başarıyla tamamladı. O yıllarda adını çevre okullara duyurmasını sağlayan, çocukların oynadığı misketleri takas yoluyla değiştirme taleplerini karşılayabilmek için “misket transferi komisyon sistemi” adlı yapıyı kurmuş ve işletmişti.

Jelavic'in Transfermarkt Profili

Lise çağındayken öğretmenlerinin dikkatini çeken işbitirici edası ve olaylara karşı sergilediği pratik yaklaşımlar onun sıradan bir Deutsch genci olmadığını gösteriyordu. Üstün zekası nedeniyle Otto von Bismarck Üniversitesi‘ndeki iktisat eğitimine 3. sınıftan dahil oldu. Mevcut bilgi dağarcığı ve benzersiz ekonomi dehasının üniversitedeki bir çok profösörden bile daha âlâ oluşu gerekçesiyle 3. sınıfın sonunda Berater’in bir yıl daha okumasına gerek olmadığı üniversite senatosu tarafından kararlaştırıldı ve diploması kendisine takdim edildi.

İş hayatına çocukluktan beri fanatiği oldu Hertha BSC Merlin spor kulübünde özel kalem müdürü olarak başladı. Bu iş onun futbol transfer piyasasındaki eksiklikleri gözlemlemesi için müthiş bir fırsat olmuştu. 2 sene kulübe hizmet ettikten sonra istifasını verip bir menajerlik firması kurdu. Satış işlemlerindeki başarısı, malını tezgaha iyi dizmesi onu kısa sürede bu piyasada hatrı sayılır kişilerden biri yaptı.

Başarı abidesi Ohne Berater, hâlâ Avrupa’da top koşturan 1000′e yakın futbolcunun menejerliğini yapmakta.

NOT: Yukarıda sözü edilen kişi ve hikayesi tamamen kişisel saçmalatmacamdır.
    Ohne Berater, Almanca’da “menajeri yok” manasına gelir. Fakat gelin görün ki Fotomaç Gazetesi‘nin hazırlop yazarları transfermarkt.de adlı dünya transfer piyasasının kalbinin attığı sitede ulaştıkları bir futbolcu profilinde gördükleri Ohne Berater’i bir menejer ismi zannetmişler.
    Tek kelimeyle skandal.

Menajerleri aynı
    Avusturya takımlarından Rapit Wien’de forma giyen ve bu sezon 17 maçta 8 gol kaydeden Jelaviç’in, Avrupa Ligi’nde gruplar ve ön eleme maçlarında 12 maçta 9 gol kaydetmesi bordomavili takımın bu transfere yönelmesindeki en önemli etkenlerden biri. Sezon başında bordo-mavili takıma transfer olan Gabriç’in menajeri Ohne Berater’in, Nikica Jelaviç’in de tüm haklarını elinde bulundurduğu öğrenildi. Gabriç transferini bitiren Ünal Karaman’ın, menajer Berater’den bir görüşme talebinde bulunduğu dile getirildi. Fotomaç

http://www.yazdediler.com/genel/ohne-berater-kimdir.html

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.