Şimdi Ara

Fotoport.com'dan dijital baskı siparişi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoport.com internet sitesinden dijital fotoğraf baskısı siparişi vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanan arkadaşlar fotoğraf baskı kalitesinden memnun mu acaba?

Aynı hizmeti veren başka internet sitesi var mı?

Teşekkürler.

• sahsen kullanmad?m ama
    siteyi kullanan butun arkadaslar?m memnun,
    adamlar en iyi kaliteyi yakalayana kadar bas?yorlarm?? mesela bir arkada?a gönderdi?i baz? resimler çifter hatta birtanesinden 4tane fln gelmisti.fotograf kötu c?km?k gene basm?slar kötu olmus gene basm?slar ta 4.de düzelmi? düzgünü yollarken yan?nda eski bozuklar?da yollam?slar..
    simdi ne alemde bilemem bir ara böyleydi ama zaten 400bin fln küçük boy resimler 10tane iste dene sorun olmayacakt?r 4milyon(:
  • Ben 20tane kadar bastırmıştım,makinem Orite VC3210 olmasına rağmen kalite iyi sayılırdı owinin dediği olayı bilmiyorum ama doğru olsa sanırım en çok benim makinenin fotoları basarken olurdu :D ama kalite olarak iyi yani fiyatları biraz pahalı ama İst. dışındansanız ve internetten kolayca bu işi halledebileceğiniz tek seçenek...
  • çok güzel ama pahalı
  • 395.oootl 15*10
    675.000tl 18*13
    1,150.000tl 21*15
    6,100.000tl 30*20

kdvli fiyatlar böyle bana uygun gibi geldi hatta hala uygun geliyor hatta ön ödeme zart zurt kampanyalar?yla %40 a kadar indirim var..siz kaca cektiriyorsunuz ki buna pahal? dediniz?
  • Pahalı arkadaşlar. Trabzon gibi pahalı bir şehirde bile ben bahsettiğiniz fiyatların altında baskı yaptırıyorum.

350.000 15*10
    600.000 18*13
    1.000.000 21*15
    5.500.000 30*20

KDV dahil fiyatlar.

Ancak %40 indirim hakkında birşey diyemem. Ayrıca ben sürekli baskı aldığım için bana özel fiyat.da söz konusu olabilir.
  • ankara 7. caddede 15x10 300bin
    kötü bir baskıda değil yani normal fotoport kalitesi
  • Nitrogliserin 7. caddedeki Canon bayisinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla.

Ben de oraya yakın bir yerde oturuyorum. Kaliteli baskı yaparlarsa fotoport.com'u kullanmaya gerek yok o zaman.

Teşekkürler...
  • Nasıl oluyor bu iş.Ben digital fotograf makinasını yeni aldım.Çektiğim resimlerin bazılarını çıkartırmak isityorum.İnternette böyle bir seçenek varsa herhangi bir limiti felan varmı.Ve onlarmı teslim ediyor???
  • Besiktasli fotoport.com veya fotobas.com var benim bildiğim.

Bu sitelere üye olup baskı almak istediğin resimleri siteye upload ediyorsun. Bastırmak istediğin resimleri baskı boyutunu da belirtmek suretiyle sipariş ediyorsun. Fiyatlar yukarıda belirtilmiş.

Ben fotoport.com'u incelemeni tavsiye ederim. Minimum 10 milyon TL'lik sipariş vermek zorundasın yalnızca. Başlangıç olarak 10 adet 10*15 baskı da hediye veriyorlar.

Kargo ücreti ise İstanbul dışı için 2 milyon TL bildiğim kadarıyla.
  • iyi bir glossy foto kağıdına kendi printerınız ile çok daha iyi basarsınız arkadşlar,hemde maliyet o kadar abarmadan.Bence deneyin.Bende önceleri dışarı yaptırırdım ama bi türlü doğru renk tonunu tutturamöaz bunlar.en son aldım foto paper hp nin,printerda hp nin en dandiği üstelik 3550 en yüksek dpi da ve foto paper cinsinide seçerek bastırdım sonuç harika.kendin çek kendin bas
  • Civil hocam doğru diyorsunda kullanılan kağıt ve yazıcı çok önemli. Benim fotoğrafları bastırdığım arkadaş profesyonel renkli lazer yazıcı ile bahsettiğin kağıtlardan daha dandik bir kağıda daha iyi baskı alıyor.

Bizzat ben HP.nin 3820 ve Epson.un C64 yazıcılarında Epson.un en kaliteli kağıdına (Premium Photo Paper) en kaliteli baskı aldığım halde farkı rahatlıkla anlıyorum. Maliyette pahalı olmasa da uğraştığın da, zamanda yanıma kalan zarar oluyor.

Ancak büyütüp bastıracağım çıktılarımı kesinlikle kendin hallediyorum çünkü fiyatlar çok abartı oluyor büyük boyut baskılarda. Ayrıca dolum kartuşlarda sonuç rezalet ötesi.
  • Fotoport'u şimdiye kadar kullanmadım çünkü fiyatları pahallı kalıyor, daha uygunca fiyatlı olarak patatesprint.com.tr ve fotograf .com'u söyleyebilirim. sırasıyla 10x15de 355 bin ile 375 bin tl KDV dahil fiyatları, patatesprint fujicolor, fotograf.com Kodak kağıt kullanıyor, baskı farkları çok net değil ben çıplak gözle tam ayırd edemedim, sanki kodak'ın kağıdı ve baskısı daha iyice. Fotograf.com 'da nakliye UPS ile 1.5 milyon iken patatesprintte 3 milyonu buluyor az sayıda baskıda maliyete çok etki ediyor tabiki .Ancak fotograf.com 9 milyonun altında sipariş almıyor, biraz sinir bozucu
  • Ankara'da oturanlar için dün burada bir başka arkadaşın da tavsiye ettiği Bahçelievler 7.caddedeki Renko fotoğraf stüdyosunu tavsiye ediyorum.

Bugün değişik boyutlarda çıktılar aldım. Sonuçlar oldukça iyi. Fiyatlar da uygun. 10x15 300 bin TL.

Hatta 1600x1200'de (2 MP) çekmiş olduğum bir resmi 15x21 bastırdım. Sonuç mükemmeldi.
  • sevgili Yavuz,bu baskı işleri gerçekten bir tuhaf.Ben daha iyi baskı yapayım diye epsonun 6 ayrı kartuşa sahip stylus foto R 300 modelini aldım.Alet görünüm olarak bile benim diyor.Malesef gel görki baskılar hiçde umduğum gibi çıkmadı.Eski yazıcım hp 3550 çok daha net,keskin ve doğru renk ile basıyor resimleri.Tabi banada bu duruma şaşırmaktan başka bir şey kalmadı ve o foto yazıcısını kardeşime text yazması için verdim :( Ben halen hp 3550 ile çok nefis baskılar elde ediyorum ve inan bu baskıları ne fotoport ne yalçınlar nede diğer diji baskı yapan yerlerde bulamadım.İmkan olsada sana yollayabilsem bir kaç örnek baskılarımdan.

Bu arada unutulmaması gereken en önemli husus kesinlikle dolma kartuşla düzgün baskı olmuyor mutlaka orijinal kartuş kullanmak gerekiyor.Dolma kartuşla ancak yazı yazılabiliyor.Resimde kendini belli ediyor arada dağlar kadar fark var.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by melon</i>
    <br />Ankara'da oturanlar için dün burada bir başka arkadaşın da tavsiye ettiği Bahçelievler 7.caddedeki Renko fotoğraf stüdyosunu tavsiye ediyorum.

Bugün değişik boyutlarda çıktılar aldım. Sonuçlar oldukça iyi. Fiyatlar da uygun. 10x15 300 bin TL.

Hatta 1600x1200'de (2 MP) çekmiş olduğum bir resmi 15x21 bastırdım. Sonuç mükemmeldi.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

:)
    benimde bi ara uğramam lazım oraya
  • kimse yanl?s anlamas?n fotoportla bir alakam yok ama
    simdi 50binlira fark var ortalama sizin dediginiz fotografc? ile fotoport aras?nda 15*10 resimlerde,simdi fotografc?n?n ustunde falan oturmuyorsan?z yol paras? verilcek,git gel en kötü ihtimal bir bucuk milyona mal olacak..
    simdi bir bucuk milyon 30tane 50binlik fark? kapat?r en basidi,fotoport gbi yerlerde hiç ugrasma derdi yok bunuda katmal?s?n?z hesaba..fotograflar? cdye geçirecem fotografc?ya götürecem bikaç gün sonra alacam yok(cd yaz?c?s? olmayanlar napacak?)
    direk upload ediyorsun ,kap?na geliyor,kap?ya gelen rahatl?g?nda bedeli vard?r,bana deger gibi geliyor..
    civil arkadas?mda güzel soylemis asl?nda evde kendin pisir kendin ye tad?nda yap?yorum cekir bas?yorum ama bunun fotograf kag?d? var(ki pahal? bunlar) kartusu var(orjinal olmak zorunda anlad?g?m?z kadar?yla,ve orjinal kartu?lar gayet de pahal?) (yaz?c?y? zaten kafadan var kabul ettik)

yani hersey bir yana bana hala fotoport ve benzeri yerler mant?kl? geliyor

• Aynı dileklerine bende katılıyorum. Fotoport.la ilgili hiçbir husumetim yoktur. Güzel de dostum. Ben Trabzondayım. Eğer fotoport benim kapıma aynı gün fotoğraf teslim ediyorsa eyvallah. Hiç zannetmiyorum. Ayrıca eğer sürekli bir fotoğrafçı kullanıyorsanız benim gibi, compact flash kartı veriyorsun ve adedine göre en fazla 15 dk.da resimleri alıyorsun.

Ancak dediklerine fotofort.un aynı gün teslim yapabildiği iller için katılabilirim.
  • Ben şu fiyata baskı alabiliyorum:

10x15 :200.000 tl.
    13x18 :250.000 tl.

Daha ucuzunu bulmak imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.