Şimdi Ara

lg.com 18:30 instagram canlı yayınına özel A9 Süpürgelerde indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg.com 18:30 instagram canlı yayınına özel A9 Süpürgelerde indirim.

Elektrik Süpürgesi - LG Elektrik Süpürgesi Modelleri | LG TR

LG A9T Ultra | All in One Tower | Otomatik Toz Haznesi Boşaltma Özellikli | Kablosuz Dikey Süpürge - A9T-ULTRA | LG TR

lg.com 18:30 instagram canlı yayınına özel A9 Süpürgelerde indirim.www.instagram.com
    Watch this story by LG Türkiye on Instagram before it disappears.
    https://www.instagram.com/stories/lg_turkiye/3414680990055602901?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NTd1aTZ6dmJjYm4z

LG çok tutulan A9 serisi süpürge modellerinde 18.07.2024 perşembe akşamı (18:30-19:00), Instagram canlı yayını yapacakmış. Kaliteli, sağlam, güçlü emiş gücü olan süpürgeye ulaşmak isteyenlerin, kaçırmaması gereken bir indirim ve hediye fırsatı olacakmış gibi görünüyor. İzleyelim bakalım lg.com 18:30 instagram canlı yayınına özel A9 Süpürgelerde indirim. 

• Uzun zamandır araştırdığım ve beklediğim süpürge, sabırsızlıkla akşamki canlı yayını bekliyorum umarım indirimden faydalanabilirim. Şans benden yana olsun.

• Ooooo bakalım bize çıkarmı ürün güzel ürün. Bir göz atmak lazımlg.com 18:30 instagram canlı yayınına özel A9 Süpürgelerde indirim. 

• Kampanya Detayları belli oldu 25 Temmuz'a kadar geçerli, süpürge alacakların kaçırmamasını tavsiye ederim,

Ben lg sitesinden A9T-ULTRA siparişi verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.