Şimdi Ara

Fotoraf Çıktısı İçin Yazıcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Digital ortamda cok fazla fotoraf'ım bulunmakta , Ve geçen gün 2Tb Harci diskimin kafa atmasıyla bir coguna elvada dedim, Allahtan neredeyse hepsini yedeklemiştim. Artık bunları kağıda dökmek istiyorum ,
    Stüdyolara gittiğimde 300 400 tl fiyat veriyolar.. Ben bu fotorafların ve daha ilerisi için kendim cıktısını almak istiyorum.
    Kaliteli fotoraf cıkıtısı alabilecegim bir yazıcı öneriniz varmıdır acaba ?

• epson l800 modeli lakşn kaliteli fotograf kağıdı da lazım. maliyeti yuksek olabilir.
  • Yaziciyla daha pahalıya mal olur ama olsun dersen ip2700 ve ip2702 derim fiyatı uygun ve kenarliksiz baskı yapıyor tarayıcısı olssun dersen hp 1510 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canin ip 2700 gibi 2pl damlacikli 2 kartuslu yazicilarla, foto kalitesinde baski zor. Kullandiginiz kagida bagli olmakla solmalar cabuk olur. Tavsuyem fotografcidan toptan cikarttimanizdir.

Gecen eminonunden 10x15 baski 25 kurus. Yazici ile bassam siradan foto kagidi baski maliyeti yazici haric 10 kurus. Tazici icin kaliteli bir sey lazim. Kullanmayinca doner kartus, renkler solar, istedigin tam rengi alamazsin....
  • Teşekkürler bilgileriniz faydalı oldu
  • Hp deskjet

• Merhabalar

Fotograf baskilarimi kendim almak adına yazicı almak istiyorum,lakin tankli epsonlar suan oldugunca el yakiyor,bunun üzerine 6 kartuslu eski epsonlara yönelmis durumdayım.

Konuya gelmek gerekirse;normalde eski epsonlarda p ve px serisini öneriyorlardi.bende arastirirken epsonun rx640 model yazicisini buldum,bu yaziciyi önerirmisiniz? Dolankartus baglamayı planlıyorum

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.