Şimdi Ara

FOTORAF MAKİNE TAVSİYESİ BÜTÇE 800 -1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN FOTORAFA İLGİ SARDIM BU ARALAR ÇOK ÜSTÜN BİŞEY ALICAK BÜTÇEM YA DA BİLGİM YOK 1000 TL CİVARI NİKON , CANON VS... BİR MAKİNE ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZ...[

• Canon 450D bulabilirsen al. çünkü üretimi durdu. ama şuanda o paraya alabileceğin en iyi makine odur. sirkeci hayyamda bulabilirsin
  • Öncelikle 450D güzel bir makina.Ancak piyasa sanki biraz düşüse geçti.Bence biraz piyasa araştırması yapman gerekiyor acele etme kesinlikle.Düşen piyasada mutlaka 2. eller de düşecektir.Bence iyice araştır ve almışken bir 550D kapatmaya çalış 2.elde. Tam emin değilim ama 1100Tl ye falan denk gelebilir.İyi araştır derim.
  • Sıfır alacaksan o fiyata 1000d alabilirsin. 450d bulabilirsen onu al. Aralarında pek bir fark yok.
  • YA BEYLER MAKİNE GÜZELMİŞ DE BEN YILBAŞINDA FLN ALMAYI PLANLIYORUM BELKİ DOLAR DÜŞER , YILBAŞINDA İNDİRİM FLN YAPARLAR BAZI YERLERDE 550D ALABİLİRMİYİM ?
  • Sen paranı biraz daha arttırabilirsen bulabilirsinbence en azından 2. elde.
  • 2.el bulabilirsen Nikon D3100,Canon 500D,Pentax Kx bir de sony alpha(modellerini bilmiyorum)lara bak.Eğer 0 istiyorsan spot bak onu da istemiyor garantili birşey istiyorsan Canon 1000D mediamarkttı galiba biryerde bu hafta 800 küsür lira olacaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YA BEYLER DİJİTAL FOTORAF MAKİNESİ Mİ ALSAM ÖĞRENCİ ADAMIZ HEM ZAMAN OLARAK ÇOK VAKİT AYIRAMAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖNEREBİLECEĞİNİZ 600-800 TL FLN MAKİNE VAR MI?
  • o zaman ben sana daha ucuz yollu Canon sx130 öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.