Şimdi Ara

FourSquare kullananlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her önüne gelen artist kullanıyor. Sırf havalı bir yer diye kapısının önüne kadar gidip bildirim yapıp dönen manyaklar tanıyorum.
    Yani oraya buraya gitmek sizi iyi biri yada zengin birimi yapıyor.
    Yapsa nolur yapmasa nolur. Ne kadar narsist bir icatmış bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titojampa -- 29 Aralık 2012; 0:52:23 >

• Bildirim yapmak icin mekan cevresinde bulunmaya gerek yok.Arama bolumunden check in yapilabiliyor. Cidden yemek ve mekan kulturu zengin olan ve buralarda vakit gecirip gercekten inceleme yapanlar icin guzel bi program ama ergenler basti uzak durun derim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swntzky -- 29 Aralık 2012; 1:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaş civarı çocuklar onun için sağda solda Gps sinyali arar gibi dolaşıyormuş demek.
  • Aynen ya demek tek kıl olan ben değilmişim,yok banane starbucks'daysan,nedir bu bakın ben ne mekanlara gidiyorum,nereleri geziyorum havası.
  • İstanbuldayım Adana Hasanusta Kebap'ta checkin yaptım şimdi

https://twitter.com/dhtup/status/284814390396592128

Özet: Kapısının önüne gitmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 29 Aralık 2012; 2:22:00 >
  • Kullanıyorum yer için önerilerde bulunuyorum yani gerçek amacı ile kullanıyorum güzel
  • Foursquare Burayı Sahiplen - Mekanı sahiplenme ve satın alma
    http://bur4x.blogspot.com/2012/12/foursquare-buray-sahiplen-mekan.html
  • Amacı doğrultusunda kullanılırsa çok faydalı oluyor. Mekana gitmeden önce iyi mi kötümü yorumlara bakabiliyorsun. Aynı mekanda kimler var bakabiliyorsun vs vs. Ama tutupta facebook, twitter vs vs şeylerle bağlayıp geziyorum laaaaan havaları yapan ergenler farklı bir boyuta taşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.