Şimdi Ara

Rasyonel app uygulamasını kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ben 2 ay önce uygulamaya dair videoyu izledikten sonra 12₺ verip almıştım ama çok az kullandım. Öncelikle uygulama pratik değil ve bu tür verileri kağıtta tutmanın benim motivasyonum için daha iyi olduğunu düşündüm. Bence sen de alıp 1-2 hafta vakit geçirdikten sonra bırakacaksan. Ama istiyorsan al bi dene 2₺ zaten şu an
  • Güncel konu up
  • Kullanıyorum. Bence gereksiz bir uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sütursatır

Kullanıyorum. Bence gereksiz bir uygulama
    Faydaları var mı
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    ben 2 ay önce uygulamaya dair videoyu izledikten sonra 12₺ verip almıştım ama çok az kullandım. Öncelikle uygulama pratik değil ve bu tür verileri kağıtta tutmanın benim motivasyonum için daha iyi olduğunu düşündüm. Bence sen de alıp 1-2 hafta vakit geçirdikten sonra bırakacaksan. Ama istiyorsan al bi dene 2₺ zaten şu an
  • quote:

ben 2 ay önce uygulamaya dair videoyu izledikten sonra 12₺ verip almıştım ama çok az kullandım. Öncelikle uygulama pratik değil ve bu tür verileri kağıtta tutmanın benim motivasyonum için daha iyi olduğunu düşündüm. Bence sen de alıp 1-2 hafta vakit geçirdikten sonra bırakacaksan. Ama istiyorsan al bi dene 2₺ zaten şu an
    Deneme çözüp denemede hangi konulardan hata yaptığımı fark edip onun üstüne gitmeyi güzel bulmuştum. Bi de erken bitirdiğim bir dersi, haftalık ya da iki haftada bir tekrar etmek açısından günlük test çözüp ona göre hareket etmek de güzel gelmişti. Çünkü kendim bireysel olarak bu tip şeyleri kağıda geçiremiyorum hocam

• gereksiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu dediklerin zaten yıllardır derece öğrencilerinin bir kısmının kağıtta uyguladığı şeyler...neyse alın o zaman siz uygulamayı umarım faydası olur
  • quote:

Bu dediklerin zaten yıllardır derece öğrencilerinin bir kısmının kağıtta uyguladığı şeyler...neyse alın o zaman siz uygulamayı umarım faydası olur
    Hocam ben parasından değilim zaten ucuz bişi sadece faydalı olmasını istiyorum. Siz her deneme sonrası verileri nasıl yazıyorsunuz kağıda? Defter mi tutuyorsunuz bunun için? Konu analizi deneme analizi, işte haftalık tekrarlar vs nasıl yapıyorsunuz? Bu konuda eksiğim var gerçekten nasıl daha verimli hareket edebilirim bilmiyorum
    Ben bir a4 kağıdını 4’e bölüp tüm konuları yazıp zımbaladım oradan haftalık olarak işlediğim konulardan kaç test çözmem gerektiğini falan kurşun kalemle yazıyorum değiştiriyorum. Deneme yanlışlarım için de dediğiniz gibi netleri yazdığım ve analinizi yaptığım bir defterim var. Uygulamayı 2 arkadaşımla beraber aldık ikimiz de 1 hafta falan kullanıp bu şekilde kendi sistemimizi kurduk. Zaten ana mantığı çok basit bir sistem. Geçmiş konuları sürekli sıcak tutmak için taramak. Uygulama, kağıt falan işin süsü biraz. Ama yöntem çok faydalı bana göre.
  • quote:

Ben bir a4 kağıdını 4’e bölüp tüm konuları yazıp zımbaladım oradan haftalık olarak işlediğim konulardan kaç test çözmem gerektiğini falan kurşun kalemle yazıyorum değiştiriyorum. Deneme yanlışlarım için de dediğiniz gibi netleri yazdığım ve analinizi yaptığım bir defterim var. Uygulamayı 2 arkadaşımla beraber aldık ikimiz de 1 hafta falan kullanıp bu şekilde kendi sistemimizi kurduk. Zaten ana mantığı çok basit bir sistem. Geçmiş konuları sürekli sıcak tutmak için taramak. Uygulama, kağıt falan işin süsü biraz. Ama yöntem çok faydalı bana göre.
    Hocam deneme kısmında işte Türkçeden mesela ses bilgisi yanlısım var ya da yazım kuralları. Ben oraya bu verileri nasıl giricem kağıtta yani işte 1.denemede ses bilgisi 2 yanlısım var, ikinci denemede 1ses bilgisi var şeklinde mi yoksa toplu olarak mı giriyorsunuz? Ya da deftere işte Türkçe deneme 1 yazıyorsunuz. Daha sonra işte ses bilgisi 1 yanlıs mı yazıyorsunuz yoksa konu listesi önceden yazıp sadece yanına çarpı mı atıyorsunuz yanlıs yaptım diye.

Ben her denemeye 1 sayfa ayırıyorum oraya netlerimi yazıyorum alta da yanlış olan konularımı ve kaçar yanlış varsa çentik atıyorum bu beni götürüyor. Ama bu konu taramada yaptığım gibi tüm konuları yazıp kartlar haline getirdikten sonra oradan da konunun önüne çentik atılabilir. O da şu açıdan faydalı mesela son 4 denemende en çok yanlışın neyde çıktı çok daha rahat görebilirsin. Hatta bu daha pratikmiş
  • quote:

Ben her denemeye 1 sayfa ayırıyorum oraya netlerimi yazıyorum alta da yanlış olan konularımı ve kaçar yanlış varsa çentik atıyorum bu beni götürüyor. Ama bu konu taramada yaptığım gibi tüm konuları yazıp kartlar haline getirdikten sonra oradan da konunun önüne çentik atılabilir. O da şu açıdan faydalı mesela son 4 denemende en çok yanlışın neyde çıktı çok daha rahat görebilirsin. Hatta bu daha pratikmiş
    Hocam şöyle bişey nasıl olur? Kabataslak çizdim de

Rasyonel app uygulamasını kullanan var mı?

Konuları neye göre yazacaksın sol tarafa? Tüm yks konularını mı yoksa örn ses bilgisinden deneme 2de yanlış yaptın ses bilgisini oraya öyle mi ekliyorsun
  • quote:

Konuları neye göre yazacaksın sol tarafa? Tüm yks konularını mı yoksa örn ses bilgisinden deneme 2de yanlış yaptın ses bilgisini oraya öyle mi ekliyorsun
    Hocam o kısım o yaprak sadece Türkçe için. Türkçedeki konular yazılacak sol tarafa. Sağ tarafa ise işte deneme 1, 2,3,4 falan yazılacak her 10 denemede bir atıyorum o kısım biteceği için yeni sayfaya geçilecek
    20 yap hatta sen onu hocam sonuçta sadece çarpı atıyorsun pek yer tutmaz. her ders için bi a4 kullanırsın epey götürür seni. Hatta ben de böyke yapacağım sanırım. Sağolasın
  • quote:

20 yap hatta sen onu hocam sonuçta sadece çarpı atıyorsun pek yer tutmaz. her ders için bi a4 kullanırsın epey götürür seni. Hatta ben de böyke yapacağım sanırım. Sağolasın
    Eyvallah hocam 20 iyi sanırım konu listesine göre tasarlayacam. Faydan dokundu bana sağolasın hocam kafam karışıktı şimdi daha netim sayende
  • sütursatır S kullanıcısına yanıt
    hocam ben de yapmayı düşünüyorum da örnek açısından kağıtların resmini atabilir misiniz bana? çok makbule geçer
    Ne demek hocam iyi çalışmalar
  • quote:

Ne demek hocam iyi çalışmalar
    Eyvallah hocam iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.