Konuyu gorunce huzunlendim bi an. Hepsini seviyodum kene korsan jack cok komikti. Bobynin dunyasinin bi bolumunde eve kartonlar doseyip korku tuneli yapiyolardi bende ozenmistim evde karton aramistim cocukluk iste
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama benide eklersen sevinirim
Hey gidi hey ne günlerimizgeçti Avatardan anlaşılacağı üzere en sevdiğim çizgi dizi
şu çok garipti seriydi, bulursam indireyim tekrar
Yav ben hiç sevmezdim öyle maceralı , robotlu çizgifilm. Transformers ve Yugioh'u izlemezdim mesela. Poke , Digimon , Beyblade ayrıdır ama. Loue , Rugrats , Tenefüs Zili ...
Tenefüs Zili'ni Türkçe Dublaj bulup indiremedim bir türlü , bilen varsa ulaşsın bana lütfen. Sinema filmi var sadece Türkçe.
Andy'nin nesi var'ı ve Ajan Köpekleri hala izleyesim var.
Şu kanal gibisi gelmedi gelmez
Digitürküm varken az izlemezdim bunları
aynen Bende Digiturk yine var ama Jetix yok
2-3 çizgi film dışında hepsini izlerdim. Hakikaten ne Nickoledeon ne de CN Jetix-Fox Kids'in yanından geçemiyor şuan.
Bende sadece witch i izlemezdim
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
2-3 çizgi film dışında hepsini izlerdim. Hakikaten ne Nickoledeon ne de CN Jetix-Fox Kids'in yanından geçemiyor şuan.
Aynen,çok özledim bu kanalı.Kaç yaşıma geldim ama yani arıyorum.
Bende özledim bu kanalı
offfffçok özledim.Daha dün gibi izlediğim günleri hatırlıyorum şimdi üzerinden yıllar geçmiş.Özellikle çılgın korsan jack i unutamam hala bazen arada aklıma gelince gülümsetiyorsabahtan akşama kadar 24 saat çizgi film izlerdim yayın akışını,bütün bölümleri,replikleri dahi ezberlemiştim artık.Şimdiki çizgi filmlere bakıyorum insanın beynini uyuşturuyor ya.
Yalnız Disney XD oldu Jetix hatırlatmak istedim.
Çılgın korsan jack vardı bende hala 7-8 tane bölümü var lapacı felan vardı cidden müthiş bir çizgi filmdi yani hala açıp izlesem gülerim
@iMonster Bu konuda zaten eski zamanlara duyulan özlem için açıldı. Disney XD olduğundan beri pek izlemedim.Ancak yinede Disney Channel ve Disney XD yi izliyorum.Keşke Jetix geri dönse
bu bana yapılırmı amk aglıcam :'(
shaman king de vardı,şarksıı hala kulaklarımda
Arkadaşlar, Power Rangers vari bir dizi vardı eskiden. Neydi adı hatırlayan var mı? uzunca süredir kafamı kurcalıyor. Bir kaç arkadaştı bunlar genç arkadaş. Ellerinde bir alet vardı, o aleti çalıştırınca dönüşüyorlardı. Hatta bi oyuncak dükkanı gibi mekanları vardı orada takılırlardı. Fox Kids'te falan oynamıştı sanırım.