Şimdi Ara

Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu gorunce huzunlendim bi an. Hepsini seviyodum kene korsan jack cok komikti. Bobynin dunyasinin bi bolumunde eve kartonlar doseyip korku tuneli yapiyolardi bende ozenmistim evde karton aramistim cocukluk iste
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama benide eklersen sevinirim
  • Hey gidi hey ne günlerimizgeçti Avatardan anlaşılacağı üzere en sevdiğim çizgi dizi
  • Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası

şu çok garipti seriydi, bulursam indireyim tekrar
  • Yav ben hiç sevmezdim öyle maceralı , robotlu çizgifilm. Transformers ve Yugioh'u izlemezdim mesela. Poke , Digimon , Beyblade ayrıdır ama. Loue , Rugrats , Tenefüs Zili ...

Tenefüs Zili'ni Türkçe Dublaj bulup indiremedim bir türlü , bilen varsa ulaşsın bana lütfen. Sinema filmi var sadece Türkçe.
  • Andy'nin nesi var'ı ve Ajan Köpekleri hala izleyesim var.
  • Şu kanal gibisi gelmedi gelmez
  • Digitürküm varken az izlemezdim bunları
  • aynen
    Bende Digiturk yine var ama Jetix yok
  • 2-3 çizgi film dışında hepsini izlerdim. Hakikaten ne Nickoledeon ne de CN Jetix-Fox Kids'in yanından geçemiyor şuan.
  • Bende sadece witch i izlemezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

2-3 çizgi film dışında hepsini izlerdim. Hakikaten ne Nickoledeon ne de CN Jetix-Fox Kids'in yanından geçemiyor şuan.

Aynen,çok özledim bu kanalı.Kaç yaşıma geldim ama yani arıyorum.
  • Bende özledim bu kanalı
  • offfffçok özledim.Daha dün gibi izlediğim günleri hatırlıyorum şimdi üzerinden yıllar geçmiş.Özellikle çılgın korsan jack i unutamam hala bazen arada aklıma gelince gülümsetiyorsabahtan akşama kadar 24 saat çizgi film izlerdim yayın akışını,bütün bölümleri,replikleri dahi ezberlemiştim artık.Şimdiki çizgi filmlere bakıyorum insanın beynini uyuşturuyor ya.
  • Yalnız Disney XD oldu Jetix hatırlatmak istedim.
  • Çılgın korsan jack vardı bende hala 7-8 tane bölümü var lapacı felan vardı cidden müthiş bir çizgi filmdi yani hala açıp izlesem gülerim
  • @iMonster
    Bu konuda zaten eski zamanlara duyulan özlem için açıldı.
    Disney XD olduğundan beri pek izlemedim.Ancak yinede Disney Channel ve Disney XD yi izliyorum.Keşke Jetix geri dönse
  • bu bana yapılırmı amk aglıcam :'(
  • shaman king de vardı,şarksıı hala kulaklarımda
  • Arkadaşlar, Power Rangers vari bir dizi vardı eskiden. Neydi adı hatırlayan var mı? uzunca süredir kafamı kurcalıyor. Bir kaç arkadaştı bunlar genç arkadaş. Ellerinde bir alet vardı, o aleti çalıştırınca dönüşüyorlardı. Hatta bi oyuncak dükkanı gibi mekanları vardı orada takılırlardı. Fox Kids'te falan oynamıştı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.