Şimdi Ara

Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Eskiden Adams Family izlerdim baya güzeldi.

Hatırlıyorum.Onun çizgifilmde vardı.Bir kaç bölüm yayınlanmıştı.
    Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası

böyle bi filmde kesik bi el vardı bundaydı sanırım

Andy'nin nesi var , Shaman King bunları çok severdim shaman king yeni başladığında tam okuldan eve giriş zamanıma denk geliyodu her gün kaçırmadan tüm sezonu izledim öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

bobinin dünyası, 402nolu sınıf, vunçpunç, çılgın korsan jack, denise, luyi anderson, jim button, düğme burun, roboroach, eik kedi severek izlerdim. Sonra x-men, spiderman-hulk-fantastic 4-iron man sevmeye başlamıştım.
    En nefret ettiğim, görünce anında korkup çevirdiğim iğrenç bir şey vardı. Siyah beyazdı, şimdi burda gördüm. Yine içimi bir korku kapladı. Adams Family. Çizgi film demiyorum artık ona. Çok iğrenç bir şeydi. Garip garip şeyler oluyordu. El vardı, kıldan yapılmış insan vardı, Psikopay aile üyeleri, sapık öpüşme sahneleri vardı. Hep korkardım.

Sonlara doğru gidildikçe neredeyse hiçbirini bilmiyorum bence ilk dizilerden daha güzel olamaz. Grafikler bile bana göre kötüleşmiş. Çizgiler, hamur insanlara dönüşmüş.
    Ayrıca Diabonik değil, Diabolik olacak diye hatırlıyorum. Hatta başlarken jenerik müziği vardı diabolik diye.

Jetix'in Kablo Tv'den kaldırılana kadar ömrü vardı.Sonra bozuldu kanal.Bende 402 nolu sınıf,Oban Star Racers,A.T.O.M,Team Galaxy,Peter Pan,Pinokya,Spider-man,X-men,Hulk,Fantastik Dörtlü,Shaman King,Adams Family,Çılgın Korsan Jack,Andy'nin nesi var?,Lovie Anderson,Kötü köpek,Klutter,Bobby'nin Dünyası,Wunschpunsch,Müfettiş Gadget,Heathcliff,Afacan Dennis,Wolter Melon,Yin Yang Yo,Diabolik,Demir Adam,W.İ.T.C.H gibi programları severdim.Baya kalabalık bir liste.

Diabolik hatasını düzeldiyorum.

aa evet. Peter Pan'ı da çok severdim. Gadgetlar da güzeldi. Witch'i kız dizisi olduğunu düşünmeme rağmen izlerdim wunçpunçta sihirli bir müzik söylerlerdi falan. Çok güzel günlerdi. Sabahtan akşama kadar izlediğim olurdu. Çok güzel konu olmuş eline sağlık. Eski günlerimi hatırladım. Ekle beni de.

• quote:

Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası

şunu hatırlıyorum komikti bu
  • Ya şey neydi.Taa foxkids zamanlarında bi büyücü kız vardı falan.Büyü yapmayımı ne öğreniyordu.Çok seviyodum onu hatta çizgi film bitince sihirbazlık numaraları öğretiyordu.Hatta bi bölümünde yeşil bi kristal mi ne vardı parçalanıyodu falan.Bulursanız makbule geçer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

Ya şey neydi.Taa foxkids zamanlarında bi büyücü kız vardı falan.Büyü yapmayımı ne öğreniyordu.Çok seviyodum onu hatta çizgi film bitince sihirbazlık numaraları öğretiyordu.Hatta bi bölümünde yeşil bi kristal mi ne vardı parçalanıyodu falan.Bulursanız makbule geçer :)

Baya eski sanırım.Hiç hatırlamıyorum.1 sayfadaki listedeki tüm çizgifilmleri izlemişimdir ama sizin izlediğinizi hiç duymadım.Demekki baya eski.Hangi yıl yayınlanıyordu Fox Kids'de
  • Duygulandım be.Azmı Andy gibi şakalar yapmaya çalışmadık.
  • Hocam söylemeyi unuttum , benide ekle.
  • Geçmişte ne izlerdik be hey gidi günler buarada arkadaşlar bu kanal tam olarak ne diye kapatıldı bir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

Geçmişte ne izlerdik be hey gidi günler buarada arkadaşlar bu kanal tam olarak ne diye kapatıldı bir bilgisi olan var mı ?

Bir şirket Fox Kids'in şirketini zorluyormuş.İtalya ve Amerika haricinde tüm ülkelerden çekilip Fransız bir şirkete satıldı.Yine iyiydi Fransız şirkette.İsmi Jetix oldu.İtalya ve Amerika'da ismi halen Fox Kids olarak kaldı.Diğer ülkelerde Jetix olunca Amerika ve İtalya'dada ayrı bir frekansta başlatıldı.Sonra Jetix'i Disney şirketi aldı.Tüm dünya'da ismi Disney XD oldu.Fox Kids'de ABD ve İtalya'da adı 4Kids oldu.2 şirketin ortaklığında yayınlandı.Kanalın şu anki adı Disney XD.Disney yapımı çizgifilmler ve gençlik dizileri yayınlıyor.Eski çizgifilmlerini yayınlayan kanal Jetix Play'da Playhouse Disney olarak yayına başlatıldı geçtiğimiz aylarda.

Disney XD ve Playhouse Disney'den haberim var Jetix'in yerini tutamazlar kısacası berbat kanallar, benim merak ettiğim kapanış sebebiydi öğrendiğim iyi oldu sağolasın

• konudaki dizilerin çoğunu bilmiyorum amma değişmiş ben bıraktığımdan beri eskiden sabah uyandıımdan akşam kanal kapanana kadar izlerdim. 8 sene olmuş bırakalı vay be çocukluğumun nickelodeonla beraber 2 kanalı

bu arada benide ekle

edit: rugrats yazmışsınız orayada rugrats ne ara fox kids te oynadıki? nickte yokmuydu rugrats

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Ocak 2011; 23:44:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

Ya şey neydi.Taa foxkids zamanlarında bi büyücü kız vardı falan.Büyü yapmayımı ne öğreniyordu.Çok seviyodum onu hatta çizgi film bitince sihirbazlık numaraları öğretiyordu.Hatta bi bölümünde yeşil bi kristal mi ne vardı parçalanıyodu falan.Bulursanız makbule geçer :)

Baya eski sanırım.Hiç hatırlamıyorum.1 sayfadaki listedeki tüm çizgifilmleri izlemişimdir ama sizin izlediğinizi hiç duymadım.Demekki baya eski.Hangi yıl yayınlanıyordu Fox Kids'de

Bundan 9-10 yıl önce :D
  • Jetix'i kabloludan kalktıgından beri izleyemedim. En son power rangers mystic force u izlemiştim hatırladıgım kadarıyla
  • Bu konuya kesinlikle ben de ekli olmalıyım.

Böyle bir konu olduğuna çok sevindim. Çocukken kumanda ne ara elime geçse direk Fox Kids. Çılgın Korsan Jack, Louie, Afacan Dennis, Bobby en favorilerimdi. Özelliklede Bobby'de Ted amca vardı adamın tipine konuşmalarına biterdim.

Konu süper nostalji yaptırdı bana.
  • Ne günlerdi.Ekle beni de.
    402 Numaralı Sınıf
    Louie
    Andy'nin Nesi Var ?
    Korsan Jack kanalın efsaneleri idi.Bunların yanında bir sürü güzel çizgi film de vardı.Spider Man'i hiç kaçırmadan izlediğimi bilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Jetix'i kabloludan kalktıgından beri izleyemedim. En son power rangers mystic force u izlemiştim hatırladıgım kadarıyla

Bende aynı şekilde.Son saatlerinde A.T.O.M'u izliyordum.King'in doğum günüydü.Sonra TNT oldu.Gece kalktım baktım Video Plaxter kanalında(Kanalların görüntüsü veriyor 4er kutuluk) orada Jetix'in kalktığını Nick'in onun yerine geçip 07:00-20:00 saatleri arasında yayın yapacağını gördüm.Sabah kalktım Nickelodeon kanalı.O zamandan beri Türksat'ı sevmiyorum.Teledünya kullanıcıyım halen içeriği değiştirilmiş Jetix yani günümüzdeki adı Disney XD'yi beklemiyor değilim.

Nickelodeon da güzel kanaldır. Ama oturduğumuz yerde kablolu olmadığı için onuda izleyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Ne günlerdi.Ekle beni de.
    402 Numaralı Sınıf
    Louie
    Andy'nin Nesi Var ?
    Korsan Jack kanalın efsaneleri idi.Bunların yanında bir sürü güzel çizgi film de vardı.Spider Man'i hiç kaçırmadan izlediğimi bilirim.

Korsan Jack harikaydı ama az bölümü var işte. Bir bölümü vardı hatırlarsınız Kokarca Şıpıdık, Allah'ım ne şahane bölümdü o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

402 Numaralı Sınıf
    Louie
    Andy'nin Nesi Var ?

Korsan Jack harikaydı ama az bölümü var işte. Bir bölümü vardı hatırlarsınız Kokarca Şıpıdık, Allah'ım ne şahane bölümdü o.

Hatırladım.Doğum günü için götürüyodu hani.Kokarca delirip bunu dağa kaldırıyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

402 Numaralı Sınıf
    Louie
    Andy'nin Nesi Var ?

Hatırladım.Doğum günü için götürüyodu hani.Kokarca delirip bunu dağa kaldırıyordu.

Aynen dağa kaldırıyordu diyebiliriz. Şıpıdık öldürmeli diye peşinde koşturuyordu.

Çok özlediğimi farkettim. Youtube da varsa eğer hemen izleyeyim.

• Cartoon Network'e de uyuz oluyorum ben.O kadar güzel pokemon vs yayınlanıyor Avrupa'da bizde benten (Hayır izleyeceğimden değilde kardeşim izliyor )
  • Boby'nin dünyası

Ciyak kedi

Müfettiş gadget

offffffff
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.