Şimdi Ara

Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çılgın korsan Jack
    Andy'nin nesi var ?
    Domuz Şehri

Bunların üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phenomenal

Yaz beni de

Çılgın korsan Jack
    Andy'nin nesi var ?
    Domuz Şehri

Bunların üstüne tanımam

Nedense domuz şehrini hiç hatırlayamadım.Ne zaman yayınlanmıştı?
  • Beni de yaz.
    Ben bir tane Fox Kids'te çizgifilm hatırlıyorum
    Böyle bir çocuğun küçük makinesi vardı mesela içine kertenkele ve zincir atıyodu
    ikisinin birleşimi yaratık çıkıyodu.
    Adı neydi halen bulamadım.
  • Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası

Bunu hatırlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası

Bunu hatırlayan var mı?

Evet.402 nolu sınıf...Unutulmayanlardan.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Bunu hatırlayan var mı?

Evet.402 nolu sınıf...Unutulmayanlardan.)

Çok seviyordum Jessi'yi. Bir oyun vardı uzaylılı filan, aklı fikri hep ondaydı.

• Yemin ediyorum çok fena duygulandım.Hiç bıkmadan izlerdim 402 nolu sınıf bobby's world düğme burun çılgın korsan jack he gidi günler.
    Bunları bulmamızın bir yolu yok mudur şimdi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Yemin ediyorum çok fena duygulandım.Hiç bıkmadan izlerdim 402 nolu sınıf bobby's world düğme burun çılgın korsan jack he gidi günler.

İnternetten bazıları izlenebiliyor.Efsane kanaldı kırıntısı kalmadı.Kaç yaşından,kaç yaşıma kadar izlemişim.Yeni nesil bunları kaçırdığı için üzülmeli.O kadar çizgifilm kanalı var ama Fox Kids/Jetix'in yerini tutmuyor.

nickelodeon'da elle tutulur Sponge Bob Avatar dışında hiç bir şey yok. En kalitelileri Jetix\Fox Kids'teydi. Öyle çizgi filmler gelmez bir daha

• quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum çok fena duygulandım.Hiç bıkmadan izlerdim 402 nolu sınıf bobby's world düğme burun çılgın korsan jack he gidi günler.

İnternetten bazıları izlenebiliyor.Efsane kanaldı kırıntısı kalmadı.Kaç yaşından,kaç yaşıma kadar izlemişim.Yeni nesil bunları kaçırdığı için üzülmeli.O kadar çizgifilm kanalı var ama Fox Kids/Jetix'in yerini tutmuyor.

nickelodeon'da elle tutulur Sponge Bob Avatar dışında hiç bir şey yok. En kalitelileri Jetix\Fox Kids'teydi. Öyle çizgi filmler gelmez bir daha

Evet.Spongebob ve Avatar dışında diğer klasiklerde fena değildir Rugrats dün gece izledim.01:30'da yayınlanmıştı.Yeni bölümler eklemişler.Rugrats dışında All Grown up(Rugrats'ın büyük hali),Aaa Real Monsters,Hey Arnold bunlarda fena değildi.Fox Kids/Jetix gibi bir kanal daha gelmez.Çizgifilmleri çok iyiydi.Nickelodeon'u küçük görürsün Jetix'in yayında çizim vs bakımından.Jetix gidince Nick'i çok iyi görmeye başladım.Güzel günlerdi,o kanalı görebildiğime sevindim.

• valla ağladım dostum ekle beni de
    shaman king in yeni bölümleri çekilmiş diyolar zek reankarne olmuş felan nerde bulabiliiriz bilen var mı
  • Bobby's World'u çok izlerdim
  • Fox Kids & Jetix serileri Disney+'a gelsin imza kampanyası

Andy Anderson'ı özledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

valla ağladım dostum ekle beni de
    shaman king in yeni bölümleri çekilmiş diyolar zek reankarne olmuş felan nerde bulabiliiriz bilen var mı

Hiç haberim yok.Yeni bölümleri gerçekten çekildiyse Disney XD'de yayınlar.
  • Eskiden Adams Family izlerdim baya güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Eskiden Adams Family izlerdim baya güzeldi.

Hatırlıyorum.Onun çizgifilmde vardı.Bir kaç bölüm yayınlanmıştı.
  • quote:

quote:

Biri erkek diğeri kız iki kardeşin arasında geçenler çok korkunç geliyordu bana o zamanlar Kız kardeş hep diğerini korkutuyordu

• quote:

quote:

quote:

Biri erkek diğeri kız iki kardeşin arasında geçenler çok korkunç geliyordu bana o zamanlar Kız kardeş hep diğerini korkutuyordu

Aynen öyle.Örümcekleri yüzüne koyuyordu.Kardeşini çağırıyordu,kardeşi gelincede çığlık atıp kaçıyordu.Ne bölümler vardı.Yürüyen el vardı.Küsmüştü aileye,evden gitmeye karar vermişti.Ailesi peşinden gidip eve getirmeye çalışıyordu.Ne günlerdi.Kaç sene geçti aradan ama halen bazı çizgifilmlerin bölümünü hatırlıyorum.10 seneye yakın izlemişim kanalı.Jetix olurken hatılıyorum da Jetix kuşağı vardı.Bir kaç program yayınlanırdı.Kısa bir süre tamamen Jetix kuşağı olacak denilmişti.Tamamen Jetix olarak kalmıştı.Jetix kuşağı başlayınca Fox Kids logosu kenarda şeffaf kalıyordu.Bir de kanal kapanmadan önce labilent gibi ilginç bir yer vardı.Sonunda Fox Kids logosu gözüküyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 16 Ocak 2011; 21:32:20 >

• Bizde Fox Kids vs. yoktu , normal kanallardan izlerdim.Özellikle Rugrats'ı unutamam.Keşke şimdi 10 sene önceye dönsem , yaz tatilinde olsam , bilgisayar vs. olmasa , sabah erkenden kalkıp haberlere kadar çizgi film izlesem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bizde Fox Kids vs. yoktu , normal kanallardan izlerdim.Özellikle Rugrats'ı unutamam.Keşke şimdi 10 sene önceye dönsem , yaz tatilinde olsam , bilgisayar vs. olmasa , sabah erkenden kalkıp haberlere kadar çizgi film izlesem...

Rugrats'da güzeldi.Kaç yaşıma geldim,halen özlüyorum.Dün gece uykusuz kaldım Nickelodeon'u açtı Rugrats izledim.Her haftasonunda izliyorum.İlginç tesedüftür ki gündüz yayınlanırken tüm bölümleri biliyordum.Geceleri bakınca hiç izlemediğim bölümler vardı.Yeni bölümler eklemişler sanırım.Geçmişten günümüze gelen güzel çizgifilmlerden.Fox Kids'den iz jkalmadı,Nickelodeon'da bozulmaya başladı.Eski kanallar,yenilerden çok daha iyilerdi.

• bobinin dünyası, 402nolu sınıf, vunçpunç, çılgın korsan jack, denise, luyi anderson, jim button, düğme burun, roboroach, eik kedi severek izlerdim. Sonra x-men, spiderman-hulk-fantastic 4-iron man sevmeye başlamıştım.
    En nefret ettiğim, görünce anında korkup çevirdiğim iğrenç bir şey vardı. Siyah beyazdı, şimdi burda gördüm. Yine içimi bir korku kapladı. Adams Family. Çizgi film demiyorum artık ona. Çok iğrenç bir şeydi. Garip garip şeyler oluyordu. El vardı, kıldan yapılmış insan vardı, Psikopay aile üyeleri, sapık öpüşme sahneleri vardı. Hep korkardım.

Sonlara doğru gidildikçe neredeyse hiçbirini bilmiyorum bence ilk dizilerden daha güzel olamaz. Grafikler bile bana göre kötüleşmiş. Çizgiler, hamur insanlara dönüşmüş.
    Ayrıca Diabonik değil, Diabolik olacak diye hatırlıyorum. Hatta başlarken jenerik müziği vardı diabolik diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 16 Ocak 2011; 23:38:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.