Şimdi Ara

fox life hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir kanalda sorun yaşamıyorum ama sadece fox life hd kanalı açılmıyor. sebebi nedir nasıl düzelir?

• merkezi sistem mi kullaniyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun ben de var, sinyal yok diyor iki gündür. D smart la ilgili sanırım!

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

merkezi sistem mi kullaniyosunuz

evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

merkezi sistem mi kullaniyosunuz

evet.

genelde merkezi sistem kullananlarda oluyo siyal seviyesi dustugunden cekmiyo kanal

• quote:

hiç bir kanalda sorun yaşamıyorum ama sadece fox life hd kanalı açılmıyor. sebebi nedir nasıl düzelir?

1 hafta daha bekleyin
    frekansı değişirse belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

hiç bir kanalda sorun yaşamıyorum ama sadece fox life hd kanalı açılmıyor. sebebi nedir nasıl düzelir?

1 hafta daha bekleyin
    frekansı değişirse belki düzelir.

umarım da tek kanal da olması ve diğer fx-fox kanallarına göre daha ilgimi çeken dizileri veriyor ve seyredemiyorum.
  • Ben merkezi sistem kullaniyorum sinyal var

• Ben frekansı değiştiğinden beri izleyemiyorum.

• frekans değiştirdikten sonra izleyebiliyorum şu anda ,1-2 gün önce benimde dikkatimi çekti sinyal yok uyarısı veriyordu..
  • Şimdi baktım sorun yok bende.

Murat hocam selamlar,

Aynı kanal bende de uzun süredir çıkmıyordu, son güncellemeler sonrası artık seyredebiliyorum. Ayarları manuel tarama ile buldum.

Not: xbox one listesinden beni hatırlayabilirsin, sorun olursa smartGlass yoluyla görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

frekans değiştirdikten sonra izleyebiliyorum şu anda ,1-2 gün önce benimde dikkatimi çekti sinyal yok uyarısı veriyordu..

12633 V - Dikey Bati 9200

Bu frekans dışında bilmediğim bir frekansa mı taşındı Fox Life Turkey HD?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Murat hocam selamlar,

Aynı kanal bende de uzun süredir çıkmıyordu, son güncellemeler sonrası artık seyredebiliyorum. Ayarları manuel tarama ile buldum.

Not: xbox one listesinden beni hatırlayabilirsin, sorun olursa smartGlass yoluyla görüşürüz.

elbette tanıdım hocam,

valla ben manuel ile de arayınca bu kanalı bulamadım.manuel aramada hiçbir ayarı değiştirmedim.bugüne kadar da normal uydu kullanmadığım için de pek bilgi sahibi değilim o ayarlar konusunda..
  • frekansta yayın var.
    sorunsuz izleniyor.
  • Uzun zamandır bu kanalı izleyemiyorum. çanak antende sorun var desem diğer kanallar çıkıyor. bu kanalı nasıl çıkartabilirim, seyredebilirim? Bir yolu yok mudur? çanakcı çağırsam ilk rüzgar ve yağmurda sinyal gene bozulacak, o yüzden de çağırmıyorum.
  • delton D kullanıcısına yanıt
    Dsmarttı arıycam aramıyorum şu uydu değişecekti ertelendi değişsin hala daha açılmazsa arıyacam artık.dediğiniz gibi çanaktan olması saçma bütün kanallar çıkıyor bu çıkmıyor tek kanal için de servis çağıramam.

Türksat 4a'da ki değişiklikler gerçekleştikten sonra umarım bir düzelme olur. Çok güzel bir kanal, bazı sevdiğim programlar var, seyredemiyorum uzun zamandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 19 Temmuz 2014; 20:46:14 >
  • bende de ayni sorun var butun kanallar cekiyor bu kanal hatali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede ayni sorun vardi ama gecen gun tekrar tarattim kanallai artik cekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.