Bildirim
Fox Life kanalı yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Frekans da sorun var aynı frekans da olan NG TURKEY, ve NG PEOPLE de aynı. Uydunuza ince ayar yaptırmanız gerekiyor. En ufak bir sapmada bu frekansda sinyal yok yada sinyal şiddetinde gidip gelmeler oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgin7
merhaba arkadaşlar.ben dmart cam modül kullanıyorum.fox life kanalı yok bende.frekansını internetten aradım ekledim hiçbirinde çıkmıyor.en son 12461 yatay sr 20800 frekansını ekledim bişey çıkmadı.bu kanalda mı sorun var benim LG TV demi?
Fox kanalları ile nat geo kanalları hepsi bir frekansta toplandı. Frekansı ise şu;
12460 H 20800 3/4 DVB-S2 8PSK
Siz 12461 de tarama yapmışsınız birde 12460 deneyin. Bende sinyal seviyesi %75 ve hiç değişkenlik göstermiyor neredeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 19 Eylül 2016; 17:50:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplariniz icin tesekkurler.
@DreamRiver
Dediginiz frekansi da deneyecegim.sonucu burdan yazarim.
Simdi dediginiz frekansi girdim.sinyal yok 0 gorunuyor malasef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin7 -- 19 Eylül 2016; 23:29:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X