Bildirim
Foxconn BloodRage X58
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ona gelinceye kadar bir sürü seçenek var. İntel konusunda şahsen gigabyte ürünlerini yeğlerim. -
imzandaki sistem neyine yetmiyor...X2 nin dediği gibi gigabyte ürünlerini öneririm -
Şimdi Konuyla Bunların Ne Alakası Var Onu Anlamadım.. Gigabyte Kullanmam Cünkü Cok Pahalı, Biraz Görüntüye Önem Veren Biriyim, Gigabyte X58 Extreme Almaya Kalksak 700 Milyon Gibi Bir Para.. Ama Bloodrage 235 Dolara Avrupada Satılıyor.. 300 Dolar Burda Olsa, 450 500 Arası Maximum Para Yapar, Vede Araştırdıgım Kadarıyla Kullananlar Cok Memnun. Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 19 Mayıs 2009; 0:49:19 > -
imzamdaki anakartı kullanıyorum.anakartta herşey düşünülmüş.kesinlikle sorun yaşamayacağınız ve uzun bir süre kullanacağınız üründür. -
Bloodrage bende var henüz yeni geldi yurtdışından, ama tr de henüz satışı tok. ddr3 ram hız rekoru şuan bu kartta, ve en şekilli kart bence...birkaç güne kadar burda küçük bi incelemesini yazarım... -
@FERROKROM
site üzerinden aldıysanız işlemler hakkında bilgi verebilir misiniz . -
Hocam Peki Toplamda Maliyeti Ne Oldu Yurt Dışından Getirmenin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 22 Mayıs 2009; 11:00:09 > -
onunla birlikte, gskill 2000mhz ram 3*2 gb, 2 adet ocz vertex 30 gb, ve bir de aerocool gatewatch aldım, hepsi 800 dolar civarı ama arkadaşım getirdi gelirken, 274 dolar anakart... -
Güle Güle Kullan Ürünleri Hocam, Peki Bu Forumda, Güvenebilicegimiz Yurt Dısından Parca Getirte Bilen Arkadaşlar Varmı? Bu Anakartın Artık Gelecegi Yok Yaşlandım Harbiden, Getirtelim Yurt Dışından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 24 Mayıs 2009; 0:49:10 > -
çok az daha bekle bence
bu hafta sonuna gelme ihtimeli çok yüksek.. en azından bana bu hafta teslim edeceklerini söylediler.. -
Tekrar merhaba, bendki ürünün fotoğraflarını ve küçük incelemesini bu akşam burda açacağım yeni konuyla yapmayı düşünüyorum. Dediğim gibi benim yakın bir arkadaşım gitmişti gelirken getirdi forumdan sipariş verebileceğiniz biri var mıdır bilmiyorum. Fakat bekleyin derim sipariş veremeseniz de çünkü çok büyük bi kutusu var gümrüğe takılabilir netten sipariş verirseniz... Ama gelince de iyi ki almışım dersiniz yani:)
Şöyle birşey var ürünün içinden poster gibi bi şey çıkıyor ürün özelliklerini yazıyor. Ve bu poster gibi şeyin içinde özellikler 8-10 dilde yazılmış ve görünce çok şaşırdım içlerinde türkçe de var, yani türkiye ye kesinlikle getirecekler... -
Bu arada volcano2K sistemlerimiz çok benziyo ve senin de ismin Volkan galiba?:) -
Volkan evet
anakart gelsin bende birkaç resim eklerim.. -
Güzel Günlerde Kullanın Arkadaşlar.. Hayırlısı Diyorum Bekliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: eSqUaLl
Güle Güle Kullan Ürünleri Hocam, Peki Bu Forumda, Güvenebilicegimiz Yurt Dısından Parca Getirte Bilen Arkadaşlar Varmı? Bu Anakartın Artık Gelecegi Yok Yaşlandım Harbiden, Getirtelim Yurt Dışından
+1 var mı böyle biri ben yurtdışından ürün getirtirim diyebilecek sorunsuz problemsizce uygun bir fiyata (kar payını düşük tutarak ) -
Kart bugün öğlen stoklara işlenmeye başlamış...benim kartıda kargoya vermişler haydin bakalım... -
Nerde Hocam?quote:
Orjinalden alıntı: volcano2K
Kart bugün öğlen stoklara işlenmeye başlamış...benim kartıda kargoya vermişler haydin bakalım...
-
Banada hatırlatma e-maili geldi stoklarda arasanız alırsınız diyede fiyat yazmamışlar biliyormusunuz fiyatını?Bu gün arayıp soracaktım unuttum. -
çözüm bilgisayar getiriyor...
600tl olması lazım...
Benzer içerikler
- ez debug led
- 3 uzun bip sesi
- launch csm nedir
- cpu ışığı yanıyor
- am5 anakart önerisi
- anakart modeli öğrenme
- bios güncelleme
- b850 anakart
- tpm 2.0
- anakart özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X