Arkadaşlar elimde takaslık bir ürün vardı (mini yarış arabası) biri benden bunu istedi ve sana exper notebok vereyim dedi, mini yarış arabasını 700tl aldın benden ama ben elinde kullanmış oldugu bilgisayara güvenedim üstüne 150 - 200 daha vereyim hiç degilse Plazmaya baglayıpta HD film izleyecegim bir şey alayım dedim,
şimdi arkadaşlar bana FP oranı en iyi notebook tavsiye edermisiniz, yapacaklarım HD 1080P film izlemek plazmaya baglayarak, film indirme, internetde dolaşma fazla kasmayacak oyunlar oynamak, azda tasarım (corel çalıştıracak) netbook lazım,
ve asıl önemlisi buna ayırıdgım bütçe 850 - 1100 arası ne önerirsiniz.
sağolunda baktım içinde işletim sistemi yokmuş bunun onu ne yapacagım benmi kuracagım, masa üstü bilgisayarlara kurar gibimi kuruluyor bunada.
İşletim sistemi var Linux. Fiyat avantajı da buradan kaynaklanıyor. Aynı masaüstü bilgisayarlara kurar gibi işletim sistemi kurup yolunuza devam edeceksiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
İşletim sistemi var Linux. Fiyat avantajı da buradan kaynaklanıyor. Aynı masaüstü bilgisayarlara kurar gibi işletim sistemi kurup yolunuza devam edeceksiniz..
sağol arkadaşım, ikimizin bir ortak noktasını buldum sanırım, ikimizdede verbatim 500GB HDD var ve ben çok memnunum,
kusura bakma acemiyim bu konulardabu bana önerdiginiz bilgisayar yenimi çıktı piyasaya eskimi, izmirde bulamadım, bir kaç yere telfon ettim yok dediler,buna sisteme aynı masa üstü bilgisayar gibi dvd kısmında XP tada W7 kurup çalıştırabilirm yani, birde bunda ekran karı varmı acaba HD filmi izlemem için,
kusura bakma başınızı agrıtıyorum.
Sor hocam her türlü sorunu , cevaplarım.
Donanımı güncel. Oyun bakımından dahi tatmin eder. Bu paraya alabileceğinin en iyisi. Verdiğim site güvenilir , her şekilde alışveriş yapabilirsin. İşletim sistemi kurmayı biliyorsan sorun yok. İstediğini kurar , kullanırsın. Ekran kartsız notebook olmaz, iyi sayılabilecek bir ekran kartı var. HD filmlerde en ufak sıkıntı yaşamazsın..
arkadaşm birşey söylemek isterim, bana bilgisayarcı bazı arkadaşlar şunu dedi, acer hp exper crea casper vestel
bunlardan uzak dur diyorlar neden acaba sizde arkadaşa bunu tavsiye etmişsiniz kafa karışıyor
Her markada mutlaka sorun yaşanmıştır. Toshiba ve Asus gibi sağlam markalar dahil. Teknoloji şans işidir. Yukarıda bahsettiğin markalar dışında bir tercih yapıp 2 ay sonra problem yaşayabilirsin. Veya Casper ya da Exper alıp uzun süre sorunsuz kullanabilirsin. Bu nedenle ihtiyaçlarına ve bütçene uygun bir tercih yapmanda fayda var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme