Şimdi Ara

FPPRO batarya nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6S telefonumun deji bataryasını değiştireceğim. Bir sene geçmeden öldü resmen.

Orijinale o kadar para veremem. İnternette araştırdım FPPRO marka bataryalar pek övülüyor, siz ne dersiniz?

GÜNCELLEME: Ben satın almadım ama kullanan bir arkadaşımız tecrübelerini bizimle paylaştı; Ben de sizinle paylaşıyorum. Kendisi kesinlikle mennun kalmamış.

quote:

8. aydayım, kesinlikle önermiyorum. Ekran açık süresi 2 saate kadar düştü. Hele LTE açıksa 1 saat kullanın bitiyor. Ben böyle rezil bir batarya görmedim. Artık böyle bir uyarı veriyor. (Bugüne kadar hep orjinal kablo ve adaptör ile şarj ettim.)

FPPRO batarya nasıldır?

İnternette her negatif yoruma sahte diyorlar. Bu da servis formundan bir görüntü.

FPPRO batarya nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 1 Kasım 2020; 18:56:19 >

• orijinal parçayı ancak çıkma ekran bularak temin edebilirsiniz.
  • Dejiden farklı olacağını sanmam batarya işinde piyasayı gören çinden getirip mamrka basıyor gm den farkı yok al birini vur ötekine deji de en azından 1 yıl içinde değişim yapabiliyordunuz çıkma bakın bence
  • 8. aydayım, kesinlikle önermiyorum. Ekran açık süresi 2 saate kadar düştü. Hele LTE açıksa 1 saat kullanın bitiyor. Ben böyle rezil bir batarya görmedim. Artık böyle bir uyarı veriyor. (Bugüne kadar hep orjinal kablo ve adaptör ile şarj ettim.)
    FPPRO batarya nasıldır?

İnternette her negatif yoruma sahte diyorlar. Bu da servis formundan bir görüntü.
    FPPRO batarya nasıldır?

• Almadım zaten. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İlk mesaja ekliyorum tecrübenizi.

• Deji 2300mah kapasiteli bataryayı aylardır kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Bu firmaya bende telefon gonderdim tamir icin 1 ayi gecti, sonuc yok.
  • Firmanın servis hizmeti nasıldır bilmiyorum. 7 plus için batarya alıp kendim taktım. 1 seneye yaklaştı ve bir sorun yaşamıyorum. 4 - 4,5 Saat ekran süresi alıyorum. Bunu kesinlikle tavsiye maksatlı söylemiyorum. Bir yerde şans işi gibi duruyor.
  • cukkaSG C kullanıcısına yanıt

Yan sanayi bataryalar öyle sanırım. Aynı model telefona aynı gün Deji taktım, benimki 6 ay içinde öldü, arkadaşım hala kullanıyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.