Şimdi Ara

Fps...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu pcyle lolde kaç fps alabilirim ?  Fps...  Fps...  Fps...

Lütfen ciddi cevaplar yazın.

• Up
  • 100 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30-40 low da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

30-40 low da.

o kadarmı kötü ?
  • low da sabit 60 alırsın fakat düşüşler olur takılmalar vs. ona yakın bi sistemle oynamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicidebystar

low da sabit 60 alırsın fakat düşüşler olur takılmalar vs. ona yakın bi sistemle oynamıştım

Hocam şimdi indirdim lolü baya şaşırdım.  Fps...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiv

quote:

low da sabit 60 alırsın fakat düşüşler olur takılmalar vs. ona yakın bi sistemle oynamıştım

çözünürlüğü 1920 yapıp arayüzü (hud) 20lere çekerek oynadığımda low 90-100 arası alıyordum ama 60 a sabitlemek iyidir. yinede aramda vesaire jayce e-q combosu yaptığında takılmalar oluyordu yada baron alındığında. ayrıca tek custom kurup oynamakla 5vs5 minionlar ve haritadaki canavarlar doğmuş bir şekilde oynamak fark yaratır fps açısından.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shiv

quote:

çözünürlüğü 1920 yapıp arayüzü (hud) 20lere çekerek oynadığımda low 90-100 arası alıyordum ama 60 a sabitlemek iyidir. yinede aramda vesaire jayce e-q combosu yaptığında takılmalar oluyordu yada baron alındığında. ayrıca tek custom kurup oynamakla 5vs5 minionlar ve haritadaki canavarlar doğmuş bir şekilde oynamak fark yaratır fps açısından.

Normal girdim minyonlar gelmeden 180 civarı minyonlar gelince 120 civarına düştü. TeamFight tada 90 civarını gördüm ama hepsi çok düşük ayarlarda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.