Bildirim
Fps...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
100 civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30-40 low da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Regulus Black
30-40 low da.
o kadarmı kötü ? -
low da sabit 60 alırsın fakat düşüşler olur takılmalar vs. ona yakın bi sistemle oynamıştım -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: suicidebystar
quote:
Orijinalden alıntı: Shiv
quote:
Orijinalden alıntı: suicidebystar
low da sabit 60 alırsın fakat düşüşler olur takılmalar vs. ona yakın bi sistemle oynamıştım
Hocam şimdi indirdim lolü baya şaşırdım.
çözünürlüğü 1920 yapıp arayüzü (hud) 20lere çekerek oynadığımda low 90-100 arası alıyordum ama 60 a sabitlemek iyidir. yinede aramda vesaire jayce e-q combosu yaptığında takılmalar oluyordu yada baron alındığında. ayrıca tek custom kurup oynamakla 5vs5 minionlar ve haritadaki canavarlar doğmuş bir şekilde oynamak fark yaratır fps açısından.
Normal girdim minyonlar gelmeden 180 civarı minyonlar gelince 120 civarına düştü. TeamFight tada 90 civarını gördüm ama hepsi çok düşük ayarlarda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X