Şimdi Ara

FPS drop? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elimle indirdim sürücüyü, bilgisayara otomatik buldurdum, driver programı ilede indirttim ayrı ayrı sonuç aynıydı. Temiz kurulum modunda kurmayı da denerim sağolun öneri için.
  • trkpln kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay önce buna benzer bir sorunum oldu. Aradan 2-3 sürücü güncellemesi geçtikten sonra sorun düzeldi. Sendeki problemin de bu olabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

Ne yazıkki işlemcin darboğaz yapıyor

Yeni nesil i7 alırsan epey rahatlarsın ekran kartını

Küfretsem öfkemi anlayabilir misiniz yazılarımla?

@trkpln
    Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?Sıcaklıklarıo kontrol eder misiniz?Arkaplanda işlemciyi yoram uygulama/virüs var mı?

Hayırdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genelde bu tarz durumların PSU dan olguğu söyleniyor ancak sizin PSU iyi gibi. Ayrıca darboğaz vs denmiş ama elinizdeki işlemci zaten gayet güçlü değil mi?
  • acilen fpsyi sallamamaya başlamalısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

Ne yazıkki işlemcin darboğaz yapıyor

Yeni nesil i7 alırsan epey rahatlarsın ekran kartını

Küfretsem öfkemi anlayabilir misiniz yazılarımla?

@trkpln
    Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?Sıcaklıklarıo kontrol eder misiniz?Arkaplanda işlemciyi yoram uygulama/virüs var mı?

Hayırdır ?

Evet ben de onu diyorum.Hayırdır?Saçmalayacaksanız sizi konu dışına alalım.4690K overclock yapılmasa da 970 sli,980ti,1070 gibi kartlara engel çıkarmaz.Üstelik çözünürlük bilgisini dahi sormadan/öğrenmeden konuşuyor olmanız,bilen birine, sizin bilgisiz olduğunuzu gösteriyor.Konu sahibinin işlemci sıcaklığıyla ve işlemciyi arkaplanda kullanan uygulamalarla ilgili sorunu var.Çıkmış işlemci %100 kullanılıyor diye darboğaz deyip geçmişsiniz. Ayrıca 4690k darboğaz yapar i7 al diyerek,konu sahibiyle dalga geçtiğinizi zannediyorsanız yine yeri burası değil.Konu dışı... Ya da hiçbirşey bilmiyorsanız Skylake işlemcilerden bir nesil önce gelen işlemcilerin nerdeyse hepsinin darboğaz yapmayacağını tahmin edin.4690k darboğaz yapar diye ciddi olarak söylediyseniz de aşağıda sizin için video linki attım.İşlemciyi sömüren birkaç oyunda,yeni işlemcilerin burun farkıyla önde olması,eski işlemcilerden performanslı olduğu sonucuna ulaştırır sizi.DArboğaz yapıyor sonucuna ulalştırmaz. GTA 5 gibi insanlara işlemci aldırmaya yönelik oyunlar dikkate almamalısınız.Yani 2500K dahi 4.5Ghz civarına overclock yapılırsa,aradaki performans farkı ortadan kalkacaktır.2500K bile 1 jenerasyon daha en güçlü kartları aldırır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Ekim 2016; 10:32:58 >

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı fps degeri değil. Gpu'nun kullaniminin %0 a düşüp anlik frame atlaması.

• Islemcinin performansından yana sıkıntı yok hocam. İşlemci sıcaklığı olabilir ya da güncel driverda sorun var su an ikisinden biri gibi duruyor.

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Tarattirdim kaspersky'a bilgisayarda 0 tehtid gösterdi. Sorun cikaracak bir sey bulamadi. Ayriyetten uygulamada yok yorcak sekilde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.